@TjaTja
- 2013
Rustige camping, goede ontvangst en jongeman die de plaats aanwijst. Wij gebruikte deze camping als tussen stop voor 1 nacht en betaalde €19.
Fijne camping met goede ligging, mogelijkheden met de hond te over. Goede ontvangst en aardige receptie meneer. Klein restaurantje waar je pizza’s kunt afhalen en kleine kaart met betaalbare prijzen. Wc en douche schoon en dat vinden wij genoeg. Overdekt zwembad maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Plaatsen zien er verzorgt en netjes uit en dat voor €17,- Theo en Yvon
Er zijn grote en minder grote plaatsen. Wij hadden van de weg geen last. Wc en douches super schoon en veel heet water in de douche. Personeel bijzonder aardig. Inchecken duuurde wat langer omdat er een leerling wordt ingewerkt. Alle begrip voor. 300 mtr van strand waar hond op mag. Geen vervuiling van honden gezien. Er zijn mooiere stranden in Aquilas cq op fiets of loop afstand. Aquilas heeft een gezellig en levendig dorpsplein veel terrasjes.
Sitecode: 19379
Wij hebben hier 2 dagen gestaan en ons goed vermaakt. Zee vlakbij, stadje 2,5 km goed te lopen en op het oude plein was het gezellig. Je kunt er prachtig wandelen met hond in de achterliggende bossen. Inderdaad de wc cq douch ruimte niet modern maar wel schoon. Zelf plaats zoeken en dan moet je een beetje geluk hebben. Al met al voor herhaling vatbaar.
Prima camping om Begarac te bezoeken. wandelend onder langs het water en brug over. Sanitaire over datum maar alles keurig schoon en goed warm water. Aardige beheerders wij hebben hier fijn overnacht.
Begin juni hier 2 nachten gestaan. Mooi en schoon sanitair. Receptie zeer vriendelijk en bus naar SAN Marino voor de deur. Wij hadden wel een vlakke plaats en lekker in de schaduw. Wat ons betreft een aanrader. Acsi prijs €17,-