@Tjaart

1995

Sitecode: 12039

Om 17.50u aangekomen. plek o.k. voor een doorreisnachtje. Niks bijzonders, Vind 15 euro per nacht stevig aan de hoge kant. Waren moe, anders zouden we zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

4 nachten gestaan, prima plek. Puntje is alleen die kippevleugeltjes. Zijn wij beide geen fan van door de botten die erin zitten en dat is de enige keuze aan vlees. Ik denk als er ook kippeschnitzels als keuze erbij zou zijn en ruimer saus als 1 zakje majonaise bij een forse portie friet, dan stijgt daar de omzet gigantisch met weinig meer werk in de keuken. Het zijn de sauzen die het eten flair geven. En die zitten er niet bij. Verder alles👍

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek, deels verhard, semi selfsupporting moeten zijn klopt, dan is het voor een gratis plek best 2 nachtje leuk te doen. oude bus met luouche uitziende bewoners klopt ook nu nog. Je daarbij onveilig voelen zie ik niet zo. Die lui kijken wel uit iets te vernielen of rotzooi te trappen. waarom, nou voorhun zijn dit soort plekkies ook moelijk te vinden, dus die zijn daarom allen al voorzichtig

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Klein boeren dorp. Aan riviertje visplekken. prima plek, vogeltjes genoeg , klinkt erg gezellig. En er is een vuilnisbak ook nog. Wij vinden het voor 1 of 2 nachten een prachtig landelijk plekje

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek voor overnachting, prijs en voorzieningen goed in balans.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Betalen met geld in een enveloppe. Dat geval moet opgerold door een gaatje het gebouwtje ingeschoven worden. Dag 1 ging dat aardig, dag 2 blijkbaar mislukt. Enveloppe gescheurd en briefje van 5 ook. Resultaat: 90+ manneke aan de camperdeur te brullen en te schreeuwen dat het zo niet kon en wilde mij daarom om 18 uur platzverbot geven. Geweigerd te gaan. Uiteindelijk toch wat diplomatiek opgelost. Inderdaad een soort mini Trump-like dictator.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We zijn langs geweest vandaag. Binnen 15 minuten grijs en zwart water geloosd. Snel weer vertrokken. QR code is een zootje. Stroom is bijna overal stuk. Moet nu 10 euries kosten. Nou, probeer dat maar eens met code te betalen binnen 15 gratis minuten als je geen digi-nerd bent. Het is daar een ramp met boetes dreiging. Was altijd een vaste stop voor ons. Nu niet meer. En velen met ons ermee de wanhoop nabij. Dus, wij mijden die ooit prima plek nu

prima gegeten, ik jägerschnitzel met bratkartoffels en mijn vrouw vegetarische kartoffel auflauf met champions, tomaat, lauch en käse überbacken. redelijke prijzen, prima bier, mooie overnachtingsplek. Heel correcte en vriendelijke bediening. Toppie en 5 sterren waard. Tjaart en Annie

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Was ons favoriete bezoekplekje voor €5,-- en nu ineens €12,--. Dat voor deze plek vragen voor wat het is is pure afzetterij. Wij zijn er vandaag voor de laatste keer geweest. Hopelijk denken er velen zo over. Ook jammer voor de winkelstraat, daar kochten we frequent wat spullen en lunchen bij restaurantjes. Awel, er zijn voldoende alternatieven geprijsd wel naar de kwaliteit van wat het is. Een verhoging va 2,5x over de kop. Kom op zeg

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Leuke camping, vriendelijke ontvangst, mooie omgeving voor wandelen en fietsen, klein knus restaurantje waar we al 2x heerlijk hebben gegeten. Mijn vrouw is vegetarier en ik niet, geen zin aan koken, dan is hier eens eten een echte aanrader. Ligt aan de N125, en toch is het er lekker stil. Inmiddels is de douchegelegenheid ook klaar, dat was 1 maand geleden nog in afwerking. Keurig schoon alles.