@TjabelKlok
- 2009
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima camping. Begint al met een allervriendelijkst ontvangst Verrassend was het dat het direct aan de Route Napoleon ligt, vlak voor Sisteron. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Pachtig strand, kustlijn en water maar vind de camping qua uitstraling niet in harmonie met omgeving. Alles, behalve zwembad , is er maar vind het meer een plattelands camping., maar dan weer veel te duur ook gezien het najaar. €41 per nacht op een zanderige plek.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2017
Een zeer hartelijk ontvangst. Kregen veel info en suggesties. Geweldige plek en ook prima om met de camper van hun uit een toertje te maken. Prachtige sanitair ruimte. We hadden het idee voor 1 nacht maar het werden er 5 en dat zeker niet alleen om de prijs. Gaby en Henk hartelijk dank voor het verblijf. Als we weer in de buurt zijn staan jullie bovenaan ons lijstje. Tjabel en Nelly
Mooie plek met uitzicht, leuke mensen en lekkere Bio producten.
2016
Prima locatie dicht bij centrum en winkelcentrum en een zeer vriendelijke en behulpzame havenmeester. Naast plekken langs haven nu ook parkeren op het middenveld. Prima voorzieningen, douchen en toilet gratis. Friteskraam net buiten de poort. Volop fietsmogelijkheden. Bv vanaf de camperplek een rondje van ca. 30 km. rond het Oldambtmeer met de Blauwestad is aan te bevelen.
Mooie plek aan water en op loopafstand van de stad. Probleem was dat het moeilijk te vinden was. GPS bleef voor de brug terwijl je de brug over moet en dan achter de silo's. Je moet dan het privé terrein van Slippen Brygge op. Betalen dmv geld in envelop. T Klok