@TjeerdBakx
Hele fijne doorreiscamping met zonnige eigenaar. Perfect voor 1 of 2 nachtjes
Verzorgde camperplaats op mooie locatie voor 25 euro all-in (hoogseizoen). Wandeling naar het dorpje is goed te doen, kwartiertje ongeveer. De dame die de plaats beheert heeft de zaakjes goed voor elkaar en is behulpzaam. Ze zorgt er vooral voor dat we met zijn allen de camperplaats netjes houden (en gelijk heeft ze)
Prima camping op een mooie locatie, veel stacaravans/chalets, maar ook een paar toeristenplekken. Bar en restaurant ter plaatse. We betaalden 35,40 voor een camper, 2 personen, douche en stroom. In vergelijking met campings in de omgeving goed te doen
Wij waren hier 3 nachten in april. Hele charmante camping in dito dorpje. Alles erop en eraan en een gezellige ontvangst, wat zoek je nog meer? Voldoende te zien en te doen in de omgeving
Prima camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig en op loopafstand van het centrum van het mooie Klagenfurt. We betaalden 9 euro, stroom en water moet apart afgerekend worden, maar die kosten zijn te overzien (0,50 cent voor 10 liter water - hoewel het naar ons inzien veel meer was dan 10 liter - en 1 euro voor 1 kilowattuur)
Charmante camping, prima overnachtingsplek met alles erop en eraan. 28 euro voor twee personen met camper en stroom. Niks mis mee
Prima camperplaats bij het vliegveld. Af en toe een helicopter of vliegtuig maar verder rustig. De vuilnisbak hebben we niet gevonden, dus afval meenemen of bij het restaurant achter laten.
Deze camping is voor stacaravans. De receptie is alleen in de ochtend en de weekenden geopend. Deze kan uit de lijst worden verwijderd. Helaas is het niet mogelijk zelf om wijzigingen te doen
Voor een plaats vroegen ze vandaag 69 euro. Dit vonden we teveel te meer de plaatsen ook nog krap waren ook. We zijn snel verder gereden
Simpel maar keurig ingerichte camping met gedateerd sanitair, maar wel een aanrader. De plaatsen zijn ruim. Kosten 12 euro per nacht plus elektriciteit voor 4 euro. Prima als passantencamping. Het is hier overdag heerlijk rustig dus een paar daagjes staan is ook niet erg.
Nette camperplaats, maar te duur voor wat er geboden wordt. Zelfs de wifi is gelimiteerd. Dan is 19 euro veel te veel
Om 12.00 uur aangekomen en de CP is voor 3/4 leeg. Helaas " completo", alles is gereserveerd. Commerciële camperplaatsen zijn een plaag voor de sector. Mij zien ze hier niet meer.
Sitecode: 1951
Camperplaats is van de Camping car park organisatie. Toegang en afrekenen gebeurt met een pas. Verder is de camperplaats goed in orde
Mooie camping met op de camperplaatsen een ruim uitzicht over de weilanden. De loosplaats is niet verhard en het loosgat het hoogste punt, daardoor bij minder prettig weer al snel een bende. Als dit wordt aangepakt wordt zou ik 5 sterren geven. Bourtange Vesting op loopafstand
Mooie Camperplaats aan de rand van het centrum en dichtbij de Zee. Sanitair om door een ringetje te halen. Ruime plaatsen en stroom is ook goed geregeld met muntjes (halen bij de havenmeester) kortom een aanrader
CP is gesloten, volgens office du tourisme wordt hij opnieuw aangelegd, maar niet voor zomer 2021. Police municipale gedoogt tot die tijd overnachting aan de hele boulevard Eugène Boudin (parallel aan de rivier)
Sitecode: 20528
Is geen CP, slechts parkeerplaats. Nagevraagd bij aangrenzende office du tourisme
Is prima locatie en was waarschijnlijk goede camperplaats maar is nu (aug 2018) bezet door groep zigeuners. Jammer! Gemeld bij office du tourisme
Sitecode: 21950
Hele fijne, verzorgde CP en dito camping ernaast. Behalve alle eerder genoemde voordelen en faciliteiten ook nog een prima crêperie op 500m afstand (voormalig stationsgebouw aan het - nu - fietspad)
Prima plek, Oviedo is charmant en op de CP alles wat je nodig hebt op loopafstand, inclusief wasserette met drogers. Kan zomaar eens handig zijn
Prima plek, vlakke plaatsen, twee loosplekken en op loopafstand van het centrum. Als adres 'chemin du Bristel' invoeren werkt beter dan 'Place l'Ehrlenbad'.
Charmante camperplaats in identiek dorpje. Alle benodigdheden op loopafstand
Prime locatie, maar eerder een camping dan een camperplaats. Hoge tarieven, jammer dat je dan alsnog apart moet betalen voor stroom, douche, water en chemisch toilet legen. Reserveren is zeker geen garantie voor een mooie plaats