@TjeerdDeWit
- 2025
Zelf plek uitzoeken, vriendelijk ontvangst. Sanitair ietwat veroudert maar wel schoon. klein winkeltje, vlakbij strand en supermarkt. receptie beperkt open
leuke kleinschalige camping met vriendelijke beheerders. Eet mogelijkheden in de avond en zowel in de ochtend. Sanitair schoon maar verouderd
Mooi gelegen Stadscamping. Uiterst vriendelijk ontvangst. Heel schoon sanitair, mede doordat je er niet met schoenen naar binnen mag. Gezellig tot in detail aangeklede zit plekken. Mooie planten en bloemen
Vriendelijke ontvangst door beheerder Dennis, zelf plek uitzoeken. Heel mooi en schoon sanitair alleen jammer dat voor de mannen geen aparte douchehokjes waren, tenminste niet ontdekt. Mooi gelegen, dicht bij strand
2 nachten gestaan, centrum op fietsafstand, sanitair wat verouderd wel schoon, plekken voor camper wat op elkaar. Vriendelijk bij de receptie en broodjes service
Op weg naar huis hier 1 nacht verbleven. Mooie plek en schoon sanitair. Bij aankomst werd er cake en koffie geserveerd door de alleraardigste eigenaar.