@TjerkJansen
- Fiat Ducato Malibu Charming
- 2021
- Buscamper
Juni 2026
Fijne ontvangst door Esther, mag zelf een plekje uitzoeken op het voormalig voetbalveld. Eén watertappunt op het veld en weinig schaduw, dus rekening houden met de zon hoe je je camper neerzet. Ruime douches, weinig haakjes voor kleding, vreemd dat bij de dames de glazen deuren geblindeerd zijn en bij de mannen niet, lijkt mij dat niet iedereen dat prettig vindt. Vuilwater kan niet boven een put geloosd worden. Prima broodjesservice door Esther.
Plek om terug te keren. Kirsten en Anton, super relaxed, alles is mogelijk, moeilijk bestaat niet. prachtige plekken, zon, schaduw of plekje praktisch privé. Keurig sanitair en een geweldige broodjes service. Kreeg advies een “eland route” te rijden maar stond al helemaal geïnstalleerd, bood Anton aan om te rijden tegen benzine vergoeding. Een rit van 1,5uur, echt super aardig. Samen op pad maar helaas geen eland. Fijn gesprek onderweg 👍🏻👍🏻
2023
5 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Top plekje op onze doorreis. Hartelijk welkom geheten door super relaxte Robert en zijn vrouw. Mochten verse sla uit de moestuin plukken, heerlijk. Prachtig om te wandelen. De weg vonden we iets teveel aanwezig voor zo’n idyllisch plekje. Kregen gratis water uit eigen bron. Zonder de weg zeker 5 sterren

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Top plek, staan helemaal alleen. Paar minuten vanaf de snelweg, perfect als tussenstop ri Zweden maar ook om mooie wandelingen te maken.
Prima camperplaats, alle voorzieningen aanwezig voor een nette prijs. Heel mooi sanitair en prima plekken. Wij kregen op Paasochtend een leuk presentje van de eigenaresse. In de omgeving is het prachtig fietsen en wandelen. Holten heeft een leuk centrum met een meer dan uitstekende bakkerij/lunchroom, ook een aanrader. Komen zeker een keer terug.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden