@Tjerko
- 2000
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Het is een beetje krap allemaal maar het werk wel. Fijne service. De waterkraan kan, er liggen aparte slangen, zowel gebruikt worden om wc cassette te legen en te spoelen en tevens ( ander koppeling gebruiken) water vullen. Is gratis maar het is wel zo netjes om wat muntjes te geven voor deze service. Ik heb €2,50 gegeven voor wc spoelen en 60 liter water.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Ik beoordeel de camperplaats op wat ze hebben en niet op wat ze niet hebben. Hier dus geen voorzieningen maar dat wisten we al. Prima dicht bij het stadje en prima Zwemwater met strand helemaal gratis. Op de echte camperplekken stonden nu geen vaste bewoners meer. Je moeten wel netjes tussen de camperborden met pijlen parkeren. Onderhoud vind ik ook niet nodig. Ik zou niet weten wat er moet verbeteren. Top dikke 10
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Prima gratis overnachting. Wc en douche heb ik niet gebruikt omdat ik dat aan board heb. Ik vermoed dat de wc en douches van de fitness/sportaccommodaties is en dus s'nachts waarschijnlijk gesloten. Wel s'ochtends vanaf 0600 al rumoer van de vroege sporters.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Informatie parkeerautomaat: Parkeer je tussen 9-17 dan inchecken bij parkeerautomaat. Betaalkaart ervoor houden en kenteken invoeren. Buitenlandse nummerplaat vraagt of nummer klopt, omdat hij het niet herkent. Dus ja/bevestigen Om middernacht wordt automatisch uitgecheckt. Langer staan, dan dus de volgende ochtend 9:00 weer opnieuw inchecken. Tusen 9-17 vetrekken? Dan uitchecken met invoeren van je betaalkaart en je kenteken invoeren.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Er staat 5 plaatsen. Dat is mss in de winter. Nu in de zomer kunnen er wel 20 staan. Nu, 4 aug 2026, betalen we 400 czk incl. stroom. Zwembad kost 60 czk pp maar helemaal geweldig. Heel mooi groot. Bij de bar bier en ander drankjes met snelle hap friet en hamburgers
Geweldige plek. Saniteir matig? Dan is dat wel veranderd want was helemaal top. En de buitendouche is echt geweldig. Mooie zeer rustige plek voor uitstapjes naar Porec en Rovinj. En ja de blaffende honden, ergelijk, waarom laten de eigenaren van deze honden dit eigenlijk gebeuren? En waarom gaat de eigenaar van de campsite niet eens mij deze hondenbezitters praten? Maar goed prima voorzieningen. Dikke 9 (vanwege de honden)
30-04-2025: Prima overnachting voor doorreis of bezoek Ljubljana. Dikke 10. Tja 10 euro met alle voorzieningen is toch helemaal prima !?!?!
@Roadcar2018: Beschrijving klopt toch? Dus als er geen afvalbakken zijn klopt dat toch? Dus kun je 5 sterren geven. Trouwens afval kun je ook gewoon meenemen hoor. groet, Tjerko
2023
6 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Bezocht: 31-08-2023. Klein weggetje met grit maar prima te rijden. Voor hele grote camper niet geschikt. Aan het einde van het weggetje bij een stuwdam is plaats voor 3 a 4 niet al te grote campers. Prima overnachten en zeer rustig. Zonder voorzieningen. Ik beoordeel een CP over wat deze heeft, zoals beschreven, en niet wat een CP allemaal niet heeft. Dus deze krijgt een dikke 10 !!!