@ToGi2020
- 2020
Je hoeft hier dus niets van te begrijpen 🙈 Cassettetoilet, er komt water uit 💦 Vers water afgesloten, elektriciteit 1 kW €1,50 🙈 Dat is een exorbitante prijs, we blijven niet langer dan één nacht, de camping is helemaal leeg, geen wonder 🙈
Helaas geen water 💦 geen riolering aanwezig,,, anders een goede plek om te overnachten met winkelmogelijkheden op loopafstand 🦶 👍😊kom graag terug op de terugweg van Duitsland naar Spanje 👍
Camping Olé – Een gemengde ervaring: Wij hebben 3 maanden doorgebracht op Camping Olé in Oliva. Het prachtige strand was het hoogtepunt, het restaurant hebben we niet bezocht. Vanwege overstromingen vanuit de Dana moesten we ons verblijf met 3 dagen uitstellen. Bouwwerkzaamheden verstoorden ons hele verblijf. Honden zijn toegestaan, maar er zijn geen speciale ruimtes voor hen. De terreinknecht was vaak onvriendelijk, wat de voornaamste reden is voor deze beoordeling.
super mooie parkeerplaats, grote ruimtes, super goed onderhouden,,,zeer vriendelijk personeel, Saarburg op loopafstand 🦶 makkelijk te bereiken,,, waren er een week en komen zeker nog eens terug naar deze prachtig onderhouden ruimte 😀😀😀👍
De plek is niets waard, het terrein loopt aan twee kanten schuin af. Er werd een bedrag van 12,00 gevraagd. €. Geen enkele aanvoer en geen enkele afvoer. Zoiets moet je niet steunen.
Hier is de gecorrigeerde versie van je bericht: --- Heel raar, alleen vuilnisbakken, verder niets. We kwamen om 10.38 uur aan en gingen de volgende dag om 9.30 uur naar de automaat. Maar liefst €12 voor nog geen 24 uur 😡😠 De dame aan de receptie van de revalidatiekliniek heeft het niet omgezet in een dagkaart van €8. Pure afzetterij, absoluut geen aanrader. Op het bordje staat €8, maar de automaat vroeg €12 😡 Een keer en nooit meer! ---
Het is zo jammer dat er geen water is, verder is alles mooi, ik hoop dat ze de waterkolom repareren, dan zou het geweldig zijn 😊
prachtige wijnmakerij, geweldige parkeerplaats en zeer aardige gastheren, topwijnen en andere producten zoals lavendelolie, olijfolie enz., bedankt voor de gratis service en we komen graag terug, niet alleen vanwege de topwijn 😃 😃😃👋
super mooie, absoluut rustige parkeerplaats,,, het dorp is prachtig 🤩 Hartelijk dank aan de gemeenschap voor de ruimte, we voelden ons zeer op ons gemak en zouden graag terugkomen 💯😀😀😀👌
een prachtige plek in de natuur, naast het buitenzwembad dat nog gesloten was,, hartelijk dank aan de gemeenschap voor deze fantastische, mooie parkeerplaats 😀🔝👋
super mooie parkeerplaats, prachtig uitzicht op de super mooie stad 😀veel dank aan de gemeenschap voor de super mooie parkeerplaats, we voelden ons hier zeer op ons gemak 😀👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zo'n mooie gratis parkeerplaats met alles wat je nodig hebt 😀Bedankt aan de gemeenschap 🙏we voelden ons hier zeer op ons gemak 😃🤩
Wij waren hier eind april, de plaats is zanderig, grotendeels vlak. De telefoniste was erg vriendelijk. Ik denk dat de plaatsen groot genoeg zijn. Er zijn plaatsen met en zonder elektriciteit. Het strand is erg mooi. wij komen graag terug. Er wordt één punt afgetrokken omdat de buien erg ver weg zijn.