@Tobias2023
Een mooie beschutte camper plek, direct langs het spoor. Goed restaurant met vriendelijke medewerkers. Gebruik van toilet en douche mogelijk. Douche gebruik €5,- per persoon inclusief handdoeken.
mooie cp. Ondanks hoogzomer best wel rustig. Ondergrond gravel. Loop afstand naar een van de stations en supermarkt. Goed restaurant op een paar minuten lopen. Helaas geen douches, maar wel moderne toiletten. Aanmelden bij een automaat die drie talig is oa nederlands.
Mooie camperplaats met zo'n en schaduw. Modern Sanitair gebouw en spoelkeuken. Aanmelden via de automaat was een beetje kompleet. Nederlandse postcode werd niet geaccepteerd bij Nederlands adres. Zwembad om de hoek hier totaal geen last van. Kortom mooie plek om de omgeving te verkennen.
Mooie camperplek met uitzicht op de Edersee en kasteel Waldeck. prijs voor overnachting oké. wel jammer dat je verder voor alles apart moet betalen. Voor gebruik sanitaire voorzieningen dien je een chipkaart te kopen €5,- borg. stroom en water dan weer met klinkklare euro's Voor de rest echt een mooi plekje aan de Edersee.