@Tobias2250
Juli 2026
Het is eigenlijk een mooie accommodatie, heel schoon en van alle gemakken voorzien. Helaas vonden we de vraagprijs van € 46,50 per nacht voor twee personen met een camper en elektriciteit erg onredelijk. Het restaurant is ook prima, maar naar onze mening is de prijs-kwaliteitverhouding niet optimaal. De afvalcontainer is moeilijk bereikbaar en voor voertuigen zwaarder dan 6 ton zitten er krassen in het glasvezel. De afvoer is verstopt met zwart en grijs water, waardoor afvoer onmogelijk is. Niemand leek zich daar echter aan te storen.
Een prachtige plek en een ontzettend vriendelijke ontvangst. We kunnen deze plek van harte aanbevelen en begrijpen de berichten over afval en wanorde niet. De eigenaar verhuurt kleine en grote woonboten per uur of per dag. Hij heeft ook een scheepswerf, dus er liggen een paar boten op het terrein. Alles wat hij nodig heeft voor zijn werk is netjes... waar zouden mensen over kunnen klagen? Het dorp heeft een bakker, een bank en een apotheek. €20 voor 2 personen + boot + elektriciteit.
2019
Alles top .. Na onverwacht bij de buren zijn we nu hier ... Hartelijk welkom ... 1x Machinewas inclusief alles schoon en goed onderhouden. Minimarkt op 50 meter van het plein. Biedt rondleidingen Donaudelta .... Met transfer naar het water ... graag weer ...
Het is leuk, maar hier is de operator het grote probleem. Bij de ingang in het midden van de weg staat een waarschuwingsbord ... Je kunt je niet terugtrekken ... Nadat we zonder groeten werden begroet en zonder een handdruk, las hij ons eerst van een schoolbord wat we niet mogen. Nadat vooruitbetaling is geëist en 2 bezoeken van de eigenaren plaatsvonden in 30 minuten, gingen we naar de plaats tegenover.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.