@Toeli
Camping is echt heel netjes, mooie ruime plekken. Echter service is er wat teveel aan, iets eerder inchecken gedoe, bij vertrek nog extra betalen voor je elektra, heel bijzonder. Jammer Wel een erg leuke bistro met goede prijs/kwaliteit verhouding, welke door andere uitgebaat wordt.
Leuke plek, van Nederlandse eigenaren maar een beetje een ongeorganiseerde bende. Je hebt niet echt vaste plekken dus je wordt ergens neer geprakt. Sanitair is netjes, maar douches wel echt verouderd. Bistro is prima, erg leuke jonge meid in de bediening.
Heerlijk rustige camping. Aardige eigenaar die het netjes houdt en beetje bij beetje opknapt. Wel wat vaste gasten in oude caravan, maar verderop de camping een fantastisch grasveld met riviertje waar je echt 'vrij' staat. Met kinderen zou ik hier geen week staan, maar samen hebben wij hier een leuke fietstocht gemaakt in dit rustige maar mooie gebied. Lekker Orval biertje gedronken op het terras.
Heel rustig en plek zat. Gewoon een ideale gratis stop dicht langs de snelweg.
Hele mooie camping. Aan alles zie dat hier een goed team achter zit. De prijs is fors, maar qua faciliteiten is het dan ook echt top. Mooi zwembad met gave glijbanen voor de kleintjes (vanaf zo 6 jaar oud) ook de binnen speeltuin is erg leuk. Animatie, personeel alles in orde.
Leuke rustige plek, aardige eigenaren. Goede prijs/kwaliteit zeker als het rommelige sanitair wat nu dicht is, zouden opknappen of vervangen dan zeker een 9.
Erg leuk plekje, met aardige eigenaren. Mooi groot veld, en goed restaurant, bezorgservice is top! Verder zou voor de 15 euro er wel een klein sanitaire ruimte bij mogen.
Slecht onderhouden camping. Veel vaste gasten. Is dat het in een mooie omgeving ligt om te fietsen en wandelen. Maar eigenlijk te duur voor wat je krijgt.
Mooie locatie, gratis en nog een heel aardig centrum met wat winkels en horeca. Erg rustig, maar veilig gevoel. Gewoon ideaal
Mooie locatie, wij stonden alleen maar voelde ons veilig. Heerlijk rustig en de volgende dag mooie wandeling gemaakt over de Sallandse Heuvelrug, nog ff netjes betaald bij het Buitencentrum en bakkie gedaan. Erg leuk infocentrum met toilet en horeca. Gewoon perfect voor een uitje!
Deze plek is eigenlijk alleen top qua ligging. Je loopt zo het hele leuke centrum in. Maar dat de gemeente (als je dan toch wat aanlegt voor camperaars) er zo'n aparte plek van hebben gemaakt. Schuin en erg krap. In de omgeving zijn er echt wel mogelijkheden om dit beter te doen. Ook is 3 plaatsen wat weinig.
Mooi aangelegd, en de voorzieningen alleen tegenbetaling. Top! Je loopt zo het centrum van Nijkerk in wat een erg leuk stadje is. Winkelen en genoeg kroegjes en leuke restaurants. Dat je hier gratis kan staan is echt fantastisch.
Perfect. Vriendelijk ontvangst, zeer net sanitair, goede wifi, mooie locatie aan de Ourthe en een erg leuk(wel toeristisch) stadje. Je kan hiervandaan schitterend fietsen en wandelen. Wij zijn ook bij het Avonturenpark Durbuy geweest en dit is echt een aanrader voor kinderen vanaf 6 tot 16 maar ook als volwassenen kan je hier de hele dag vermaken.
Wij konden nergens vinden dat dit een camper plek was, maar hebben hier een heerlijk rustig nachtje gestaan. Je staat op een mooie plek in een dorpje van niks. Prima voor een overnachting.
Prima locatie, echter maar 2 plekjes en wij stonden als 3e camper naast de 2 officiële plekken. Leuke speeltuin ernaast in een mooi park. Een kroeg en een frietkot op 100 meter, België op en top. Gratis en geen voorzieningen maar prima voor een overnachting, en dichtbij het leuke Leuven
gewoon TOP, je loopt zo de stad in of naar de outlet. Je staat veilig en met goede faciliteiten. Ook de wifi is goed. Wij kwamen laat aan, maar door 1 telefoontje krijgen we toegang en een sms met alle info. Goed geregeld!
Rustige plek in een piepklein dorpje, steile weg ernaartoe en zorg dat je niet te ver het dorp in rijd. Het wordt zo smal dat je niet verder kan. Geen voorzieningen verder en er stonden 2 vast geparkeerde campers. Wel plek genoeg verder. Vlakbij de kerk (drogisterij) een gratis wifi punt.
Top, grote plek dicht bij de snelweg. Met voorzieningen als je wilt maar die hadden wij niet nodig dus gratis. Wel druk in de zomer, kwamen tot laat nog campers waarvan sommige zelfs weer vertrokken. s'Nachts lekker rustig geslapen.
Leuke camping. ideaal gelegen met een strandje of grasveld aan het meer. Ook de beachbar is top, lekker drankje voor normale prijzen wat te eten. Sanitair is ruim en wordt goed schoongemaakt. Winkeltje helemaal compleet en lekker vers brood. Nadeel is de erg krappe plekjes en de mensen die er al jaren komen en zich gedragen als eigenaar en veel ons kent ons. Conad supermarkt om de hoek is top.
Ideaal voor een tussenstop. Je kan lozen en innemen en staat rustig en vlak. Wel wat hangjeugd maar niet vervelend. Leuk speeltuintje ernaast en met een klein loopje ben je in het centrum. Wij hebben hier voor weinig heerlijke pizza's afgehaald.
De onverharde weg afrijden naar een grasveldje, wij stonden alleen en hebben heerlijk gezwommen in het nabijgelegen zwembad. (wel 5 euro pp...) restaurant niet gegeten omdat je lid moet zijn van een bepaalde vereniging daarom ook uiteindelijk overnacht in het dorp zelf.
Mooie camping met ruime plekken. Zwembad is erg mooi, en de animatie in de zomermaanden top!! Verder leuke excursies en goed personeel. Nadeel is als je ergens heen wilt moet je terug de 'berg' naar de camping weer op. Schitterende omgeving om te racefietsen. Sanitair is netjes en altijd warm water. Brood in het winkeltje te duur voor wat je krijgt, keihard en snel oud.
De beste camperplek om Lucca te bezoeken. Aardige eigenaar en douche en wc is netjes en ideaal. Je staat wel strak naaste de andere campers en vol in de zon. Leuk is om iets naar het noorden te lopen en een duik te nemen in de rivier vlak bij de brug. Lucca is genieten, fietsen of wandelen over de stadswal, en heerlijk gegeten voor een goede prijs bij Da Leo.
Top plek, aardige mensen en geweldige service met halen en brengen! Enige minpunt is dat er geen wc of water punt is. Wifi ook top. De weg ernaartoe is wel ff aanpoten met een wat oudere camper...
Hele nette camperplaats. Is wel wat krap en prijzig maar je staat leuk. Sanitair is heel strak en nieuw. Je hoeft niet 1 euro te betalen voor de douche maar dan heb je koud water. (niet erg, was 37 graden) 20 minuten lopen naar het strand. Erg leuk is om later op de dag of avond naar het kleine strandje van baia del silenzio te gaan. Veel toeristen in Sestri Levante maar voornamelijk uit italie.
Wij kwamen hier aan in hartje zomer. Druk en geen plek voor de camper. Een agent stuurde ons gelijk weg naar de nabijgelegen camperplek (55280). Ook andere camper die al ingebouwd waren door personenwagens moesten vertrekken. Misschien dat je er in het laagseizoen kan staan, maar het is sowieso schuin en slecht asfalt. Dan maar wat betalen en met nette voorzieningen bij de andere plek staan.
Gratis en dan toch kunnen lozen en water vullen erg netjes, je staat wel dicht bij een redelijk drukke weg. Het is echt een plek om alleen te overnachten.
Kwamen hier laat aan, er stond al 1 camper maar verder was het onduidelijk waar je kan staan. Volgende dag niet echt kunnen vinden of het een camperplek was. Verder heerlijk rustig geslapen. Is wel een beetje afgelegen, maar prima als snelle tussenstop. Je kan er wel leuk wandelen of fietsen en even snel over de stuw naar Frankrijk.
Prima plek voor overnachting, beetje onduidelijk waar je mag/kan staan. Wij kwamen laat aan en hebben er niet gegeten. Wel hier de volgende dag goedkoop getankt voordat je het Zwitserland in rijd.
Fantastische mooie plaatsen met grind en een strak stukje gras. Bij aankomst was niemand aanwezig maar bij het hek hing de envelop met onze naam(gereserveerd) en info klaar. Er staat huisje met verdere info oa over de bus nummer 10(stamford bridge) die je in 25 min naar York brengt. Wij betaalden voor 2 vol/1 kind 10 pond dit is dan onbeperkt gebruik voor 1 dag. Aardige eigenaar en goede wifi. TOP
Prima voor een overnachting, rustige en afgelegen plek bij een boer. De boer komt 's avonds langs om geld op te halen. Leuk om de in de buurt gelegen Hadrians Wall route af te rijden, Vindolanda is qua museum en archeologische plek erg interessant.
Basic camping. Strak grasveld en speciale camperplaatsen. Sanitair is top met heerlijk warme douche. Stonden op het gras en betaalde 35 pond voor 1 overnachting zonder stroom (was qua stroomplekken vol en blijkbaar hoogseizoen 29-5) dat vinden wij best duur voor een camping zonder speelvoorzieningen en zwembad. Wifi was niet best dus daarom maar een 7
Leuke plek om te overnachten, er komt veel volk om te wandelen, fietsen en locals voor een hapje en drankje. Typisch Engelse kroeg, eten is prima en niet al te duur. Je kan voor 5 pond 3 verschillende biertjes proeven. Je kan in dit gebied fantastisch wandelen en als je hier bent wel even langs het Ribblehead Viaduct, indrukwekkend.
Heerlijke rustige plek met strak grasveld. Sanitair is top, met warme douches! Verder alle faciliteiten aanwezig, maar verder basic. Met 5 kilometer fietsen zit je in hartje Leeuwarden wat een prachtige stad is. De omgeving is verder erg mooi om te fietsen. Een bakker of supermarkt zit niet om de hoek, maar maakt deze plek niet minder. Dicht bij de stad en toch rustig, ideaal
Leuke plek, rustig en veilig op eigen terrein. Douche en wc gebouw netjes. En met kinderen is het natuurlijk leuk dat er paarden en honden rondlopen.
Leuke camping met ruime plekken, sanitair is helemaal in orde. Leuke kinderboerderij en speeltuin voor de kleinste. Er was zelfs animatie in de paasweekend erg leuk. Verder is het hier natuurlijk een fiets en wandelparadijs.
Ideale locatie om het leuke plaatsje Oudenaarde te bezoeken. Loopafstand van centrum met Ronde van Vlaanderen museum. Verder kan je hieruit prima wandelen en vooral fietsen, mooi vlak vertrekken langs de Schelde, en verder alle hellingen in de omgeving. Geen voorzieningen maar is gratis en je staat veilig en ruim. Gemeente Oudenaarde bedankt voor deze prima locatie!
Sitecode: 20384
prima, rustige plek. 15 minuten lopen naar het mooie oude centrum. Betalen met pinpas via handige paal.
Prima gratis plek, geen voorzieningen maar mooi gelegen bij een strandje en 10 minuten lopen naar het centrum van Bergen op Zoom.
Prima, rustige plek. Gratis en in zo mooie omgeving, dat zie je niet vaak.
Mooie plek, maar zou zeker nog veel beter kunnen, wanneer bijvoorbeeld de campers aan het einde van de parkeerplaats met de neus naar voren stonden. In nog te maken vakken. Dan hebben ze meer hun 'eigen plek' beter uitzicht en heb niet zo het gevoel dat je op een gewone parkeerplaats staat. Nu is 10 euro wel veel met nul faciliteiten en de auto's ernaast staan gratis dezelfde 24h. Leuk stadje wel!
Leuke plek, wat met een loopbruggetje verbonden is met het hele kleine stadje Sloten. Er is een sanitair gebouw waar je voor 1 euro kan douchen en voor de wc wel de ouderwets de rol mee moet nemen. Bij mooi weer is het hier denk ik erg druk maar in de herfstvakantie stonden wij alleen. Sloten zelf is met 1 uurtje wel bekeken en het museum stelt niet veel voor. Gewoon leuk om eens gezien te hebben
Ideaal gratis plekje voor 1 nachtje, welke er in Friesland niet veel zijn. Aangezien wij niet elke dag voorzieningen nodig hebben is dit een prima stek.
Sitecode: 11992
Schitterende plek, zeker als je aan het water staat. Wij kwamen laat aan en de eigenaresse kwam ons toch nog begroeten. Lopend in 10 min naar de boot voor Schiermonnikoog en wat restaurants aan de andere kant van de weg. Verder alle voorzieningen aanwezig, welke netjes zijn
Ideale plek als je de mooie stad Leeuwarden wilt verkennen. Je loopt zo het centrum in en staat veilig en rustig. Jammer dat er maar 2 plekken met stroom zijn want voor zo'n mooie stad kan dat wel beter. Met een buscampertje kan je buiten de 2 plekken ook wel staan. Wij hebben prima gewinkeld en musea bekeken en ook heerlijk gegeten bij de Grand cafe Walrus, de Jumbo zit op 500 meter.
Gewoon een topplek om veilig te overnachten en Amsterdam te bezoeken via de gratis veerpont. Het kost wel wat maar dat kan haast niet anders zo centraal gelegen in een wereldstad. Dit lukt je niet in Berlijn of Parijs
Prima locatie. Alles wat je nodig hebt en schitterende omgeving om met de fiets te verkennen.
Leuke 'boeren' camping, met zeer net sanitair en erg kindvriendelijk, dieren, speeltuin, spelletjes. De prijs is wel wat aan de hoge kant als je eigenlijk alleen komt overnachten.
Sitecode: 1948
Hier geweest tijdens de Tour de France, maar dan mocht je overal parkeren, dus kan er niet veel van zeggen. Is wel een leuk dorp om vanuit te fietsen en wandelen. Verder genoeg horeca in de buurt.
Wat een top camping! Zwemmeer met opblaasglijbaan een strandje en stukje gras met heerlijke stoelen. Een kindvriendelijk zwembad, en top animatie voor kinderen tot 10 jaar. Gemoedelijke sfeer, en iedere dag verse broodjes en prima restaurant. Het is verder ruim opgezet en daardoor is nooit ergens te druk of vol. Een aanrader!!!
Schitterende locatie. Mooi uitzicht, speeltuin en grasveld naast de camperplek en je kan leuk wandelen in het park. Ook nog gratis water in nemen en lozen. Geweldig plekje!
Prima tussenstop dicht bij de snelweg. Rustig, veilig en je kan gratis lozen en water innemen. Topservice!
Sitecode: 19254
Leuk gratis plekje aan de Loire en een sfeervol oud centrum op loopafstand. Gemeentelijk buiten-zwembad ernaast. Lekker gegeten bij La Terasse
Prima plekje voor een tussenstop. Rustig/veilig en makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg.
Op loopafstand van een mooi stadscentrum, de plekjes zijn niet groot, maar je kan er lozen en water innemen en er was een grote container voor afval. Supermarkt was ook dichtbij, gewoon alles wat wij nodig hebben. Leuk voor een tussenstop naar of terug vanuit Zuid Frankrijk.
Was hier 19 mei en toen was het inderdaad nog niet klaar. Deze plek heeft verder wel alle potentie. Nu een 6 vanwege de mooie ligging maar als alle faciliteiten er zijn wordt dit zeker een 8.
Deze recentie bevat geen tekst.
3 Dagen gestaan, geen goedkope plek. Wel mooi langs het water met leuk terras. Veilig en dichtbij het openbaar vervoer.(1 uur) om in hartje Berlijn te komen. Tip, koop een 48-uur pas voor Metro/Tram/Bus en de pont. Sanitair is prima, jammer dat je 1 euro moet betalen voor 5 minuten (voor deze prijs misschien 2 muntjes per dag inclusief). Zou zeker bellen voor reservering. Tip, zondag naar het Mauerpark, tegek!
Prima plek zonder voorzieningen, mooi veld, rustig en veilig gevoel. Zwembad was dicht bij aankomst en al vroeg vertrokken, niet kunnen betalen maar ook geen problemen van onder vonden. Ideale tussenstop zo dicht bij de snelweg
Mooie plekken op een strak grasveld, goede voorzieningen en perfect gelegen in de natuur. Natuurgebied bij riviertje de Dinkel is een aanrader, verder mooie fiets omgeving.
Deze recentie bevat geen tekst.
Prima plekje. Leuk dorp. Geen voorzieningen, maar wij hebben alles mee dus niks meer aan doen!!
Mooie camperplaats met de basic voorzieningen. Je staat vlak, veilig en een heerlijk uitzicht. Jammer dat het toch nog best ver van ieper ligt, wat dan wel weer de moeite is. Zorg dat je wel je verloop voor je stroomkabel mee hebt en dan met stekker met een gaatje erin!! (type E)
Mooie plaats en als ze helemaal af hebben met water en stroom zeker een 8. Je staat vlak, veilig, dichtbij de snelweg en voor de boodschappen kan je hier ook terecht. Top
Deze recentie bevat geen tekst.
Hier in het voorseizoen gestaan. Mooie eenvoudige camping met klein winkeltje en restaurant. Zwembad erg koud, maar bij het meer is zeker goed toeven. Wel strand met kleine kiezels. Omgeving schitterend voor de racefiets.
Sitecode: 19303
Basic camping, zwembad was bij ons bezoek (mei) dicht. Plekjes zijn voor een klein campertje prima maar kan zeker wat netter. Sanitair gedateerd, al met al is het best prijzig voor wat je krijgt, maar wel prima gelegen voor mooi fietstochten en Spa dichtbij maar terug flinke heuvel op.
Grote met grind bedekte parkeerplaats direct aan de mooie fietsroute door het Pustertal. Brunneck is een leuk plaatsje met genoeg winkels en restaurantjes. Het treintje dat vlakbij stopt is ook een goede manier om het dal te verkennen.
Hier gestaan tijdens de Tour de France en wat een geweldige plek! De natuur is fantastisch, je kunt er geweldig fietsen en wandelen. Alleen moet je wel zorgen dat je water hebt en boodschappen gedaan want 'even' ergens naartoe is een hele onderneming want de weg omhoog (10 procent) is voor onze campertje een hele aanslag.
Leuke camping voor kinderen en met nederlandse animatie in het hoogseizoen. Net sanitair en ideaal een supermarkt recht voor de camping. Geweldige omgeving om te fietsen en wij hadden in juli 2 weken heerlijk weer. Privas is leuk alleen een steile klimmetje er naar toe.
Plekje is niet echt gezellig gelegen maar veilig/rustig en op loopafstand van het centrum van de erg leuke stad. Stroom is €1 voor 8 uur, ook goede plek om te lozen en weer water te vullen voor de verdere reis
Mooie plek, veilig en rustig en met netjes sanitair (€2 voor 15 minuten warme douche) Restaurant geen gebruik van gemaakt,keuken ging om 1800h al dicht. Water vullen hebben wij met de gieter bij een kraantje gedaan, kon zo gauw het loos en vulpunt voor campers niet vinden. Ook niet naar kunnen vragen want in de ochtend zagen wij niemand meer. Museum Varusslacht op 1,5 kilometer is een aanrader.
Prima plek en op loopafstand van het winkelcentrum en Wildlands. Veilig gevoel en rustige nacht. Geen kosten en geen voorzieningen maar daardoor ideaal voor een dagje Emmen.
Rustig en mooi gelegen plek waar je nooit alleen staat. Stroom werkt met aan/uit net en was voor ons geen probleem. Wij waren voor 24h twee euro aan parkeren en drie euro voor stroom kwijt.(geen geld) Zutphen erg leuk en gezellig voor ons nu tweede keer en zeker niet de laatste.
Prima gelegen, loopafstand naar het centrum maar ook een pendelbusje. Geen last gehad van de treinen. Voor de prijs zou er eigenlijk wel een stroompaal/afval container bij mogen maar dit soort centraal gelegen plaatsen kosten vaak wat meer, en wij zijn self-supporting dus we redden het wel. Ook fijn is de bewaking van het terein
Leuke camping met broodjesservice en erg handig een bistro waar je voor goede prijs lekker kan eten. Ligt verder wel een beetje in de middle of nowhere. De plekken zijn ruim maar lang niet allemaal recht.
Prima plek voor een overnachting op doorreis. Plaatsje niet heel bijzonder maar verder veilig en inmiddels een stroompaal.
Wat een plek met uitzicht! Sanitair helemaal modern en schoon. Vriendelijke eigenaresse die ons nog hielp met het printen van toegangsbewijzen voor de mijnen van Blegny. Heerlijk wandelen en fietsen hier. Tip t'Hijgend Hert voor een hapje en drankje.
Schitterende plek aan de Maas!! Sanitair is perfect en schoon. Maastricht is voor het mooie net wat te ver met de voet.
Prima plek zonder voorzieningen. Maassluis is erg leuk, met veel winkeltjes en horeca. Inderdaad wel wat herrie van de veerpont.
Mooie rustige plek, van alle gemakken voorzien. Schitterende omgeving voor een wandeling of een stukje te fietsen.
Prima plek, schone toiletten en warme douche. Stroom en water kan je met het pasje afrekenen, werkt top. Via het fietspad (achterin links) loop je in een klein half uur naar Trier. Het is verder een grote ongezellige plek maar wij kwamen om de mooie stad Trier te ontdekken en niet om hier 2 dagen te genieten van de Moezel, daar zijn zat andere veel mooiere plaatsen voor te vinden.
Fijne ontvangst met een flesje wijn en prachtig gelegen bij wijnranken. Bakkertje ideaal om de hoek. Plekjes wel erg schuin. Zou nog hoger score als er wifi was.
Mooi gelegen plaats langs de Moezel en leuk stadje met burcht en veel eetgelegenheden en mooie wandelingen. Wel een beetje krap en max 5 plekken dus het staat snel vol. Verder inderdaad niks geen voorzieningen. Maar de locatie maakt wel veel goed.
Prima, rustig en veilig plekje dichtbij de snelweg. Leuk parkje om te wandelen, ideaal voor doorreis.
ALs de prijs wat zachter is en de wifi gratis gaat ie naar een 10. Ideale locatie met buslijn voor de deur, kaartjes bij de receptie. Heerlijk zwembad en goed sanitair. Gegeten bij het restaurant en is heerlijk!!
Het is prijzig maar je staat dan wel dicht bij het centrum en hebt alle voorzieningen. Lekker zwembad en goed sanitair.
Prima plek. Bakker om de hoek, restaurant Europa is top, heerlijk gegeten. Het plaatsje is leuk en niet zo mega-toeristisch ondanks de mooie gebouwen. Het ligt alleen niet zo direct aan de snelweg als je zou denken. Je moet een heel stuk eerder de snelweg af.
Mooie plek, beveiligd en alle voorzieningen. Wifi niet gevonden, maar daar komen we niet voor. Je kunt er leuke uitstapjes maken, dus niet alleen voor doorreis. In het tankstation kan je heerlijk brood halen!
Ideaal voor doorreis, bakker en super om de hoek. Je staat veilig en nette prijs.
Druk maar wel begrijpelijk. Erg mooie plek aan de Rijn en leuk dorpje.
Top locatie,dicht bij het centrum. Geen voorzieningen wat zonde is, gezien dat hier volgens mij best geregeld kan worden. Je bent een echte windvanger, dus dat kan 's nacht een dingetje zijn. Verder konden wij hier niet betalen, de automaat waartoe de borden verwijzen zat achter een dicht rolluik. Hier 2 dagen 'gratis' gestaan 21-2 zonde boete. Tip cafe t Ankertje bij de zuidelijke Poort.
Wij kwamen hier op 20-2 en toen was de camper plaats niet open. Dit in tegenstelling wat er hier vermeld wordt. Dus voor de camperaars in het laagseizoen misschien even bellen voordat je er naar toe gaat. Hebben als alternatief voor Enkhuizen gekozen.
Hier ons toilet geleegd. Prima voorziening en je kan er ook water innemen. Hele fijne service die je maar weinig ziet in Nederland. Complimenten!!!
29-12-2015 We zijn hier 1 dag en nacht geweest. Goede plek bij een erg leuk stadje. Stroom en water kan je afnemen via AANUIT.net, dit werkt prima. 2 euro voor het parkeren en 1 euro voor stroom. Wij komen hier zeker terug.
Een dagje geweest tijdens de kerstvakantie. Goede en schone sanitaire voorzieningen en schitterende omgeving. Alle voorzieningen voor een camper en een leuk uitje!
Goed gelegen tov centrum en verder rustige plek. Wij waren hier 28-12.
Alles wat je nodig hebt; Elektra, water, lozen en goed gelegen direct aan de leuke binnenstad. Een voorbeeld voor vele steden. Wij stonden hier 15-11 en waren met zeker 10 andere campers.
Top locatie, mooie nette plek, midden in het centrum. Wel op tijd arriveren, anders is hij vol. Wij waren er op zaterdagnacht en heb wel wat uitgaanspubliek voorbij horen komen.
Zeer mooie, rustige plaats om te staan. Voor onze dochter veel mogelijkheden om lekker te spelen. Aardige eigenaar. Goed aan te rijden vanaf de snelweg.
Mooie camperplaats, geen toilet beschikbaar. Netjes, met ruime plaatsen. Let op: als je hier alleen naartoe komt voor een bezoek aan Mont Saint Michel en je hebt geen stroom nodig, dan zou ik overnachten op de parkeerplaats bij Mont Saint Michel zelf, P8. Camperplaats 24300. Dit is 20 euro voor 24 uur. Dit betaal je ook als je een paar uurtjes blijft voor een bezoek.
Ruime plaatsen en netjes onderhouden. Zowel verhard als gras beschikbaar. Geen bakker o.i.d. in de buurt, en broodautomaat was niet gevuld. Dus even rekening mee houden. Toilet aanwezig.
Zeer grote camperplaats bij een mooi stadje, op loopafstand. Wij hadden geen problemen met elektra (herfstvakantie), maar bij drukte kan dit misschien anders zijn.
Nette camping, kleinschalig. Op super locatie. Alles op loopafstand. Douche gebouw is ouderwets, maar netjes.
Onduidelijk waar je kan staan (of je er mag staan) en soms lastig wegrijden met drukte. Omgeving is perfect voor fietsen of wandelen. Geen voorzieningen en wel wat lawaai van restaurant en de weg. Je kan er wel lekker eten voor een goede prijs.
Mooie locatie langs de Moezel. Wel voor sommige plaatsen lange stroomkabel nodig. Douchen en toilet bij het havengebouw waar je ook kan betalen. Dorp heeft een mooi pleintje.
Geen voorzieningen (je betaald ook niks) maar prima locatie midden in de stad en veilig. Stonden hier met wel 20 campers en Auxerre is een mooie stad en via de loopbrug zo bereikbaar. Bakkertje aan de overkant bij de brug voor het autoverkeer en een supermarkt juist de andere kant op vanaf de brug gezien.
Perfecte locatie, makkelijk aan te rijden en rustige omgeving en toch zo midden in de stad. Water en stroom aanwezig. Het is wel erg duur maar dat is parkeren of een hotel in Brugge ook.
Mooi en groot terrein met schone en modern sanitair. Ideaal om te gaan fietsen in de duinen van Schoorl. Wij stonden hier in april 2015