@Toffege
- 2016
We waren vorig weekend op deze rustige camperplaats. Toen de slagboom niet open ging met de nummerplaat herkenning werden we snel geholpen door een vriendelijke dame van de toeristische dienst.
Mooie nieuwe camperplaats. Wel prijzig voor wat je krijgt en dan water nog extra moet betalen. Overdag wat geluid van de rijbaan en de spoorweg. s’Nachts rustig.
Jammer genoeg (tijdelijk) gesloten door werkzaamheden.
Heerlijke plaats om te ontspannen. Prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je wordt hartelijk ontvangen.
Super ontvangen door de eigenaars. Kleine fijne camping met de paarden en de ezels als buren. Wij hebben genoten van de fietstochtjes, het zwembad, het heerlijke eten en de gezellige babbel.
Wat een fijne, rustige locatie met een prima ontvangst. Als eerste de nieuwe betaalzuil mogen testen met het nieuwe betaalsysteem voor elektriciteit. Daarbij getuige mogen zijn van de voorstelling van het “Rondje Twente”. Dat lijkt ook een aanrader.
Supervriendelijke ontvangst, veel info. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, Herentals met de fiets vlot bereikbaar. We hebben genoten van de rust.
Geen 5 sterren want 25€ voor een camperplaats, waar alles gesloten is, is er een beetje over. Wel een mooie rustige plaats met veel (te veel) extra’s. Tv aansluiting, afwasbak op je plaats? Wie heeft dat nodig naast zijn camper. Je kan overdrijven met extra’s.
Heel leuke rustige plaats naast gemeentehuis en politie. Ideaal om te wandelen en te fietsen. Ook de gratis wifi is fijn. Een voorbeeld voor vele gemeenten.
Auto van de sportdienst op de loosplaats en alle voorzieningen afgesloten. Jammer dat de gemeente dit zo laat verloederen.
Mooie rustige plek. Heerlijk om te wandelen. Jammer dat sommigen geen geld hebben om de afvoer voor het chemisch toilet te betalen en hun 'afval' dan maar bij het grijs water gieten met alle geur voor de omgeving.
Wat een rust. Heerlijk om te fietsen of te wandelen. Prijs is 10 € zonder elektriciteit en 13 € met.
Overdag nogal wat verkeerslawaai, ‘s nachts af en toe last van lawaaierige voorbijgangers. Jammer genoeg geen voorzieningen.
Mooie en rustige plaats. Jammer dat je niet kan lozen. Ideale plaats voor mooie wandel en fietstochten. Ook lekker gegeten in het restaurant.
Vriendelijk ontvangen, lekker gegeten, fijn kunnen wandelen en fietsen. Hier komen we zeker nog eens terug.
Rustige camperplaats vlak bij scheldedijk, restaurants, winkels, ... Alles behalve elektriciteit is aanwezig.
Nooit meer. Een camperplaats naast een jeugdhuis is we de slechtste combinatie. Keiharde muziek tot 5u30. Wegblijven in het weekend volgens mij.
Rustige nacht gehad. Genoten van de omgeving. Ideaal voor leuke strandwandelingen en lekker uitwaaien. Hier komen we zeker nog eens terug. De loosplaats is wel redelijk smal. Jammer dat er geen water voorvoorziening is.
We hebben hier gestaan tijdens ons bezoek aan de stad. Mooie omwalling, leuk om over te wandelen. Verder viel het stadje wat tegen. De camperplaats zag er netjes uit. Jammer dat er geen voorzieningen zijn behalve vuilbakken.
Op 03/03/19 een nacht gestaan. Wat een zalig rustige plek en toch dicht bij de dorpskern. Proficiat aan de gemeente. Bakker, restaurant, enz. op wandelafstand. Goed voor een overnachting.
Hier gestaan op 03/03/19 tijdens een bezoek aan het Louvre. Daarvoor is het ideaal. We zijn dan wel doorgereden aangezien er ook een Litouwse vrachtwagen stond die constant zijn motor liet draaien en van camperplaats wisselde. Wel gebruik gemaakt van de loosplaats.
Vriendelijk ontvangen door de havenmeester. We moesten ook 10€ betalen zoals vermeld op het infobord. Elektriciteit was inbegrepen. Water was wel afgesloten tijdens de winterperiode.
Goede en rustige plaats voor een nacht. Geen voorzieningen maar dat is niet echt nodig. Toch bedankt aan de gemeente om een plaatsje te voorzien.
Prima en rustige plek. Ideaal voor wandelen of fietsen via de knooppunten of geocachen. Jammer dat er nog geen voorzieningen zijn. Hopelijk doet de gemeente Ravels daar in de toekomst iets aan.
Mooie, rustige camperplaats. Ideaal om Ieper te bezoeken. Stad op wandel- of fietsafstand. Zo moesten er meer plaatsen zijn in Vlaanderen. Bedankt stad Ieper.
Sitecode: 72035
Mooie plaats aan de Schelde. Jammer genoeg geen voorzieningen al hebben we die natuurlijk niet direct nodig. Winkels en dorp op wandelafstand. Rustig geslapen.
Rustige camping. Ideaal als uitgangsbasis voor een bezoek aan Bokrijk. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Aankomen en vertrekken tussen 10 en 22 uur zonder bijbetalen. Ideaal voor een weekend.
Jammer van het nachtlawaai (tot na 4 uur) oa van de plaatselijke jeugdclub. Zeker geen aanrader tijdens het weekend.
30/7/18 hier overnacht voor 12€. Mooie propere locatie met wandel en fietsmogelijkheden. Het aantal toiletten en douches is misschien wat weinig, al hebben we dat allemaal aan boord. De enige loosplaats is ‘s morgens als iedereen vertrekt wel wat weinig.
Sitecode: 19643
Hier aangekomen op 24/7/18 voor 2 nachten en uiteindelijk 5 gebleven. We hadden een plaats met een supermooi zicht op het meer, wat wel iets duurder was. De prijzen zijn eerder West-Europees dan Tsjechies, maar daar klagen we niet om. Sanitair was nieuw en proper. En voor de lekkerbekken is de verse forel zeker een aanrader.
23 en 24/7/18 hier overnacht. Ideaal voor een bezoek aan Pilzen. Ook lekker en niet te duur gegeten in het restaurant.
Een 9 voor de super ontvangst die we kregen tijdens ons bezoek op 21 en 22/7/18. Nationale (Belgische) feestdag gevierd met de eigenaars, hun vrienden en de andere camperaars. Er was ook een feest van de brandweer naast het terrein, daar gingen we ons vlees van het spit kopen. Unieke ervaring, waarvoor eeuwige dank.
20/7/18 hier gestaan. Veel te kleine plaatsen voor 28€ per nacht. Wel een mooi stadje. Sanitair was ok.
Hier gestaan op 18 en 19/7/18. Ideale plaats om de nacht door te brengen tijdens een bezoek aan Wenen. Meer dan slapen doe je hier eigenlijk niet. Prima ontvangst met veel uitleg.
16 en 17/7/18 hier geweest. Mooie wandeltochten door het bos en mooie fietsroutes op rustige wegen in de omgeving. Proper sanitair en een supermooi uitzicht op het meertje. Super ontvangst door de eigenaars. Puur genieten.
Hier gestaan op 12 en 13/7/18 voor een bezoek aan Praag. Schitterende lokatie met een super ontvangst door de gastvrouw. We hebben trouwens zelden op zo’n mooi gazon mogen staan. Sanitair wat oud maar heel proper.
Hier gestaan 10 en 11/7/18. Ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Wij deden alles met de fiets en dat was zeer goed te doen. Net sanitair.
Hier gestaan op 7/7/18 op doorreis. Propere camperplaats met ruime plaatsen. 8€ zonder elektra.
Leuke camping bij vriendelijke Nederlandse uitbater. Sanitair gedateerd maar proper. Ganse site wordt in de toekomst een vakantiecentrum met een nieuwe camping en vakantiewoningen.
Vriendelijke ontvangst op een mooie camperplek. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. De stadjes in de buurt zijn zeker ook de moeite, om de befaamde abdij en zijn bier niet te vergeten.
Sitecode: 1971
Mooie rustige plaats om te overnachten. Gratis als je geen gebruik maakt van elektriciteit of water. Deze zijn inderdaad aan de dure kant en wat doe je met 150 liter water als je er maar een 50 tal nodig hebt.
Eén nacht gestaan op 01/04/2018. Prima ontvangst, we mochten op de verharde weg staan want het gras was te drassig. Lekkere wijn geproefd, al is dat persoonlijk natuurlijk. WC en douche zijn wat gedateerd.
Deze recentie bevat geen tekst.
Super om hier te staan. Leuke plaatsen, fijne wandelmogelijkheden, mooie omgeving.
Rustige plek op wandelafstand van het stadcentrum. Ook het museum 1302 is een bezoekje waard. Hopelijk komen er meer van deze plaatsen in Vlaanderen.
Mooie verzorgde camperplaats. Prima ontvangst met de nodige uitleg. Proper sanitair, jammer dat het niet verwarmd wordt in de winter.
Hier gestaan op 30/10/17. Mooi uitzicht en de mogelijkheid om mooie wandelingen te maken. Proper sanitair.
Hier gestaan op 3/11/17. Het uitzicht en de rust die je hier hebt maakt alles goed. Inderdaad geen voorzieningen maar met een moderne camper heb je die ook niet nodig.
Fantastische camperplaats met heel vriendelijke beheerder. Hier komen we zeker nog terug. Heerlijk om te fietsen en te genieten.
13/10/2017 Ziet er een leuke locatie uit, alleen jammer dat de personenauto's zich op de camperplaatsen parkeren. Dus maar doorgereden naar een andere plaats. Jammer van de gemiste kans.
Mooie en rustige locatie. We hebben hier twee nachten verbleven. Beenhouwer en bakker op wandelafstand. Ook lekker gegeten in de brasserie. Hopelijk maakt de gemeente Ravels snel werk van de andere voorzieningen.
Mooie en rustige camperplaats op wandelafstand van de stad. De bakker is om de hoek. Ideaal voor een bezoek aan Tongeren of omgeving.
Eén nacht gestaan op 08/09. Alle campers waren bewoond, dus geen geparkeerde campers meer. Leuke plaats voor wandelingen en fietstochten.
We hebben hier gestaan op 3/08/17. Wat een mooie en rustige staanplaats. We stonden er slechts met enkele campers. Mooi uitzicht op de vallei, het dorpje op wandelafstand.
We hebben hier gestaan op 29/7/17. Mooie rustige plaats. Geen voorzieningen. Ideaal om per fiets naar Bar-Le-Duc te gaan.
De ideale camperplaats! Rustig, veel wandel en fietsmogelijkheden. Prima ontvangst, proper sanitair. En dat tussen de fruitbomen.
Mooie plaats, in de vooravond hoor je de voorbijrijdende wagens, 's nachts is het heel rustig. Zo moesten er meer plaatsen zijn.
Mooie propere camping met net sanitair. Broodjesservice, wifi (werkte wel niet altijd), mogelijkheid om champagneboer te bezoeken met taxi, georganiseerd door de toeristische dienst.
Vandaag gaan lozen. Prachtig initiatief van de gemeente. Enkel de 2€ die moet betaald worden voor water (ook als je enkel je WC en/of de afwatering wil spoelen) is een beetje overdreven.
Sitecode: 20917
Goede, vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Leuke plek om de bloemenvelden en het Keukenhof te bezoeken per fiets. Wel wat verouderde douches, maar die hebben we aan boord.
We hebben hier één nacht verbleven voor een concert in Vorst Nationaal. Ideaal te bereiken met de tram. Ook het ontbijt is inbegrepen, en dan is 30€ niet overdreven voor deze mooie locatie.
Prachtige en rustige camperplek. 's Nachts heel rustig. Mooie omgeving om te wandelen.
Mooie locatie, wel wat lawaaihinder van de ringweg. Elektriciteit werkten niet bij ons, maar voor ons was dat geen probleem. We hebben er één nacht gestaan op 24/2/17.
Rustige (niet al te grote) plaats, vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt in de taverne. Mooie fiets en wandelmogelijkheden. Toiletten gratis tijdens de openingsuren van de taverne.
We waren er dit weekend. Vriendelijke en uitgebreide ontvangst door de beheerder. Het sanitair moet nog verder afgewerkt worden maar aangezien we alles bij hadden was dat niet echt een probleem. Den Haag is met het openbaar vervoer vlot bereikbaar.
Mooie, rustige CP op fietsafstand van Trier. Wel geen water (aan de CP), maar dat kon wel geregeld worden bij de mensen, en slechts elektriciteit voor 2 campers wegens een probleem (weekend 16/17 december 2016). Vriendelijke eigenaar en lekkker eten in de weinstube.
Mooie rustige plek met wandel en fietsmogelijheden. Geen voorzieningen, misschien zou een vuilbak handig zijn.
Prima propere en blijkbaar recent vernieuwde cp. 14 staanplaatsen en proper sanistation. Vlakbij de dorpskern.
Zeer mooie en propere camping met vriendelijke uitbaters. We verbleven er èèn nacht.
Mooie rustige plaats. Alles gratis en proper. We stonden er eerst alleen, maar na 18 uur stond alles vol. Heerlijk rustig.