@ToineArts
- 2012
- Hymer Tramp Sl
- 2007
We komen hier al jaren, perfecte camperplaats zoals ie moet zijn: zonder douche en toilet want die heb je zelf aan boord. Super👍🏻
Je ontwaakt in een droom, je waant jezelf in een paradijsje, alles klopt, aan ieder detail is aandacht besteed door de eigenaars. Deze mensen hebben het echt voor elkaar en werken nog hard aan de toekomst om nog meer gasten te pleasen. petje af voor Armand en Bas
prachtige camperplaats, geweldig gemoedelijke uitbaters. mooie nieuwe jeu de boules baan, leuke tuin en sfeervolle lokatie
wij weten als geen ander dat je moet reserveren in deze rare tijden, dus ook gedaan. als de uitbaters hun huiswerk ook doen kun je ook terecht. maar helaas is dit niet zo. ze beseffen niet dat meerdere mensen dezelfde achternaam hebben. dus krijg je een plekje op het beton. we zijn uiteraard doorgereden!!!
het is echt goed vertoeven bij Verhoeven! super nette plaats de meeste met een wijds uitzicht. relaxte uitbaters, leuke fiets en wandeltochten. we komen zeker nog eens terug
mooie omgeving maar de prijzen schieten de pan uit€35,00 voor 1 nacht, zonder douche. deze zijn gesloten ivm covid reglement. beetje prijzig voor alleen een plaats op asfalt met stoom
hele mooie en schone CP, met super vriendelijke uitbaters. mooi wandel en fietsgebied in de omgeving. echter het bordje VOL ontbreekt nog zodat camperaars die niet vooraf gebeld hebben of er plaats is door kunnen rijden zodat de boer niet in verlegenheid gebracht wordt om er nog maar eentje bij te proppen. dan doet mij dit denken aan een Italiaanse camping in de zomer waar privacy ver te zoeken is.
super mooie, en nieuwe CP, met bijzonder vriendelijke uitbaters. echt aan alle faciliteiten gedacht om het campergasten naar de zin te maken, echter de mestkar van de lieve beestjes staat wel te dicht bij de CP. toch 5 sterren omdat ik weet dat deze mensen hier iets mee gaan doen. super lokatie en restaurant.
Mooie nette camperplaats met alle voorzieningen, vrij nieuw en schoon.Er zijn bijzonder mooie plaatsjes met uitzicht op de Dokkemer Ee, maar soms wel aan de kleine kant, iets meer privé zou het compleet maken. Maar we komen zeker nog eens terug

Mooie kleine camping, grote plaatsen, nieuw sanitair en schoon.Erg vriendelijke uitbaters, zij weten wat een camperaar nodig acht.mooie fietsroutes liggen klaar om te gaan. In een woord samengevat: Perfect
Sitecode: 19279
Mooi gelegen camping. We hadden een camperplaats geboekt in corona tijd, maar campers stonden dichter bij elkaar als op de foto. Toch maar omgeboekt naar campingplaats wel €30,00 per nacht waar wel rekening gehouden werd met de ruimte die men nodig heeft tijdens corona. Geen korting ivm gesloten sanitair, beetje jammer

Mooi uitzicht over de waal. Nieuwe lokatie waar nog de puntjes op de i gezet moeten worden.
Een mooie rustige CP, met volop wandel en fietsmogelijkheid. Een lekker en gezellig restaurantje ernaast met vriendelijke beheerder. Jammer dat er geen mogelijkheid is om het chemisch toilet te reinigen anders een dikke 10 waard
We hebben hier niet gestaan omdat de website in het zelfde uur dat wij aankwamen genoeg plaatsen vrij gaf. Maar in werkelijkheid was alles vol. Vandaar dit lage cijfer
Wie van rust houd maakt hier een goede keus. Maar bedenk wel dat het grijs water en het chemisch toilet niet bij de service horen en er geen mogelijkheid geboden wordt. Dan is de prijs van €15,00 aan de hoge kant
Mooie verzorgde plaats met alle voorzieningen maar men plaatst ook caravans op de camperplaats, en als die vol is kunnen de camperaars nog gebruik maken van het naast liggende terrein wat nog aangelegd moet worden. De beheerder is zich zeker niet bewust waarom mensen met een camper een camperplaats zoeken en geen camping
Als je van natuur en rust houd, moet je hier zijn. Alles wat de camperaar nodig heeft is er+++ verse groenten, aparte varkens, en zeer vriendelijke groene beheerders
Rustige CP tegenover de camping waar ook broodjesservice, douches en toiletten zijn. Alles erg schoon. Laat in de avond wel campers die graag willen overnachten en in de ochtend weer vroeg weg zijn zonder betaling. Een slagboom die om 22.00 uur dicht gaat zou een oplossing zijn en geeft anderen rust. Dicht bij een schitterend stadtspark.
De CP is bijzaak voor de camping eigenaar. Wasmachine was al een paar dagen stuk en werd niet gerepareerd. Toiletten voor CP klanten zijn apart en stinken. Men kan op de camping douchen maar kost €3,00 PP. Er kunnen max 8 campers op de CP staan. De Cp wordt als tweede rang beoordeeld
Top plaats, dat draaiplateau, alles is hier op hoog niveau, douches, toiletten, de overdekte deel, verkoop van lokale produkten en een prachtige fietsomgeving.
Sitecode: 20873
We waren hier op 27-5-2018. Een superplek. Geniet van de gastvrijheid van de eigenaren en de rust om je heen !! We gaan vaker komen als tussenstop naar Zweden.
Wij waren hier op 25-5-2018. Een mooie CP zonder voorzieningen in een fijn dorp met slager, bakker ,div restaurants en supermarkten om de hoek. Dit alles bij een schitterend aangelegd park. Kortom alles wat een camper mens zich wensen kan. Super!!
Sitecode: 11994
Mooie lokatie aan haventje aan de Weser. Douches waren alleen met koud water, van de toiletten werkte er maar 1. De code die je krijgt werkt tot de volgende morgen 8.00 uur. Kortom het onderhoud schiet te kort. Afval containers gaat in de avond op slot en de volgende morgen pas laat weer open. Wij waren hier op 09-06-2018
Hele mooie en rustige plaats. Mooie fiets routes in combinatie met veerpontjes. Campinggedrag wel toegestaan volgens havenmeester. Betaling via app, enveloppe of rechtstreeks aan havenmeester om 17.00 uur
Hier kun je tot rust komen en ontstressen.Zeer vriendelijke uitbaters, hebben er echt werk van gemaakt. Ook met minder mooi weer kun je daar lekker zitten en je ding doen in de gezamelijke ruimte.Nog nooit zo mooi en schoon sanitair gezien. Lokatie ook leuk voor naar Urk te fietsen
Perfecte camperplaats, gastvrije ontvangst. Mooie ruime plaatsen, schoon sanitair. Mooi wandel en fietsgebied. Helaas is kasteeltje alleen op vrijdag te bezichtigen.
Bijzonder mooie lokatie bij jachthaven met uitzicht op het meer aan de Ijssel. Vriendelijke ontvangst, ontspannen sfeer. Sanitair is redelijk schoon, douchen met muntjes. We stonden hier op 24 Augustus
Sitecode: 19369
Lokatie is perfect, douches en toiletten kunnen wel een poetsbeurt gebruiken. Warm water is ver te zoeken alsmede de aandacht van de beheerder, die is hoofdzakelijk met zijn strand eet tent bezig
De camping heeft niet 1 rechte plaats, ben zeker een uur hiernaar opzoek geweest. Zeer onvriendelijk personeel, veel te massaal . Mei 2017
Een plaatje, bijna een 10 als de chemische toilet reiniging niet zou ontbreken. Zeer relexte uitbaters, plaats mooi onderhouden en rustig. Nabij voies verte fietsroute.
In Mei 2017 geweest, deze mensen weten wat een Cp inhoud. Gebruik je eigen douche en toilet, de rest is aanwezig. Toegift: gratis honkbal wedstrijd .... een lust voor het oog!!
Sitecode: 42050
Hartelijke ontvangst, schoon sanitair, prachtige lokatie, ondanks regen vooraf toch op gras goed gestaan. Vele fiets en wandelroutes in de directe omgeving. Wie van rust en natuur houd toppie!!
Zeer mooie en nette lokatie, erg rustig in de avond en nacht. mooie fiets, wandel en vaar routes. Veel cultuur en historie in de buurt.
Mooie rustige camperplaats bij parkje en aanlegsteigers voor boten. Wel druk met te water laten van boten. Mooi fiets en wandelgebied
Fantastisch gelegen camping, vriendelijke eigenaars en personeel. Een geweldige boerderij winkel en super schoon sanitair. Kortom een camping voor rustzoekers die rust, ruimte en reinheid zoeken.