@Tojamei
- LMC Breezer V 636 G
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Nette, schone camping, duidelijk gemarkeerde staanplaatsen, uitstekende afvalverwerkingsfaciliteiten. MAAR de camping is 's nachts erg lawaaiig en ik heb geen wandel- of fietspaden in dit industriegebied gevonden. Als het lawaai 's nachts je niet stoort, is het prima voor één nacht.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
We waren er midden/eind september 2026 en de camping heeft alles wat je nodig hebt en meer! Het ligt op een rustige locatie en is een geweldig startpunt voor fietstochten. Een wandeling langs de Elbedijk en rond de kleigroeve is ook zeker de moeite waard als je van de natuur houdt. De prijzen zijn redelijk. We komen terug.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Ja, de camping heeft geen water- of afvalvoorzieningen, maar het is een heel charmante en goed onderhouden kleine camping op een zeer rustige locatie. Je kunt bijvoorbeeld naar Stade fietsen (ongeveer 12 km, een erg mooie fietstocht). Zeer geschikt voor een korte vakantie van 1-2 dagen. Let op het adres: Asseler Hafenstraße!
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Prachtige, rustige plek, ideaal als startpunt voor fietstochten. Inclusief water en afvalverwijdering. Meer dan redelijke prijs. Betaling contant in een envelop.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Parkeerplaats in de stad aan de straat, eens met alle voorgaande sprekers. Waren hier in november, geen elektriciteit, geen water, alleen afvoer mogelijk. Maximaal voor één nacht.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Verbleven hier in november. Plaats was erg rustig en groot genoeg. Uitgangspunt voor prachtige fietstochten naar Montpellier of naar de omliggende natuur en de zee. V + E geen probleem. Een steraftrek vanwege de asfaltvloer. .
Sitecode: 20986
Helaas was de plaats gesloten?
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in november 2021, een zeer rustige plek in een dromerig dorp; Twee hele mooie wandelingen gemaakt (naar de canyon ongeveer 5 uur, super leuk) Afvoer geen probleem, voorraad eigenlijk niet beschikbaar! (Wateradapter ??? en elektriciteit 2.- voor 2u.)
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in november, de ruimte is redelijk goed, want vanaf hier zijn zeer mooie wandelingen mogelijk. Een leuk stadje om te wandelen met een restaurant en bakker, .... (apotheek) Een toevoer van elektriciteit en water was bij ons kapot!
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
We waren hier in november, zeer mooie rustige plek, zoals al beschreven, dicht bij het zeer mooie dorp La Roque sur Ceze en de watervallen. Zoals altijd bij "Pass Etapes" zijn elektriciteit, water en afvoer "gratis".