@Tom-the-flyer
- 1990
We kwamen een week geleden toevallig op deze geweldige plek terecht. We hadden onze nieuwe caravan voor autotransport vlakbij opgehaald. Dankzij Camperkontact kwamen we hier terecht. Nog voordat ik naar de receptie ging, kwam de beheerder van de camping ons hartelijk begroeten. Toen ze zag dat we een caravan bij ons hadden, kregen we een plekje toegewezen voor de nacht zonder dat we hem hoefden af te koppelen. 👍👍👍👍
We wilden eigenlijk maar 3 dagen blijven, maar uiteindelijk bleven we er 5. De telefoniste is erg aardig en de plaatsen zijn enorm. Onze camper van 7,5 meter, de autoaanhangwagen en de auto namen slechts een klein deel van onze ruimte in beslag. De toegang is een beetje problematisch. Met ons team was directe toegang vanuit het zuiden niet mogelijk, rijd gewoon een kilometer naar de Aldi en doe een rondje rond de parkeerplaats, en er komen is geen probleem.
Zeer aardige exploitant. We waren op zoek naar een plek van waaruit we Weimar en de omgeving konden verkennen en zijn zeer tevreden. Als u langs de hoofdingang rijdt, is er toegang tot een camperplaats. Hier passen 11 stacaravans tot een lengte van 14 meter. Vanwege de hoge bomen is er alleen op de plaatsen 25 en 26 satellietontvangst. Van 18.00 tot 20.00 uur is er elke dag een ander gerecht in de biertuin. Wij waren er 3 keer en het was erg lekker.
Gisteren heb ik de CP gebeld. Cp was vol Sp nog vrij. Toen we aankwamen was het nog lunchtijd. Er kwam een zeer vriendelijke medewerkster die mij zelfs kende. Hij zei dat de cp vol was op de sp maar nog volop vrij. We wilden naast elkaar staan met een Womo en een Wowa. Bij het opzetten kwam de baas die ik had gebeld en zei heel grof dat er geen Wowa is toegestaan op de Sp 30m verderop, maar er waren er twee.
De plaats is ook open tijdens Corona. Al het andere is al gezegd.
Ook open tijdens Corona. Al het andere is al beschreven.
We zijn hier een week. Het is een paradijs voor kinderen. Goede plaats. De plaats heeft nu 250 percelen en een gloednieuw sanitairgebouw dat absoluut een van de mooiste van heel Duitsland is, helaas geen planken in de douche. Het kost echter iets minder dan 50 € / dag voor een plaats met 2 volwassenen en 2 kinderen. Vuilnisbakken heel ver weg bijna geen vuilnisbakken op het plein.
Mooi gelegen is het echter ongeveer 100 meter boven zeeniveau. Het restaurant is wegens Corona gesloten. Ze legen een vat van 1000 liter in het toilet en sneden er een groot gat in, dat wordt afgedekt door een deksel van een vuilnisbak. Als het vat bijna vol is, spuit de vloeibare mest eruit, gewoon walgelijk. Dus maar 3 sterren.
De CP is prachtig gelegen aan het meer en heeft veel plaatsen op de eerste rij naar het meer. Je kunt ook met de hond Gassi wandelen. De sanitaire voorzieningen hebben hun beste tijd lang achter zich. Het restaurant is erg goed. Er is maar één plaats op de plek waar je de vuilnis kunt weggooien. Zelfs niet in de Spülbereiche die dat wel zijn.
Alles perfect. Super vriendelijke ontvangst. Zeer goede sanitaire voorzieningen. Max 10 parkeerplaatsen beschikbaar. En dan 's avonds het eten, gewoon heerlijk. Alles was goed hier. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.
Leuke plek met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Alles wat je nodig hebt. In een paar minuten ben je in het stadscentrum. Sanitaire voorzieningen zijn schoon. Het was erg stil. Sterk aanbevolen.
We kwamen hier vanwege de goede recensies. Onze verwachtingen werden overschreden. Zeer mooie plaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen, evenals een zeer goed restaurant karakteriseren de plaats. Alles is precies goed voor ons.
We hebben een mooie plaats aan de Rijn. Sanitair is niet nieuw, maar schoon. De oprit is een beetje krap, je moet geen ander tegenkomen. Het eten in het restaurant was erg goed.
Ik kan alleen maar aansluiten bij de vorige beoordelaars. De plaats is erg mooi en heeft een aantal grote bomen voor schaduw. Alles wat je nodig hebt is er. Zelfs in het hoogseizoen is het niet druk. Zelfs wifi is inbegrepen in de prijs. We betaalden 9,05 € voor een nacht, zonder elektriciteit. Dat was zeer redelijk in vergelijking met andere CPs.
goed voor een overnachting. Maar de plaatsen voor campers worden bezet door lang parkeerders. Bovenaan richting van de kerk, zijn nog vlakke plekken.