@TomRaijmann

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

prima plek om te verblijven. uitbaters zijn gastvrij (spreken ook Nederlands) geen vaste plaatsen, gewoon wat uitzoeken. Omgeven door de natuur. het dorpje is dichtbij en heeft op loopafstand voldoende supermarkten bij elkaar. we hebben hier 1 nacht gestaan. het weer werkte niet echt mee.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima plek voor de echte camperaar. water en stroom aanwezig (inclusief)en verder genieten van de natuur, rust en uitzicht.

kleine camping met ruime afgebakende plaatsen. prima startpunt voor wandel, en fiets routes. prijs kwaliteit is oké. we waren ongeveer€22,50 kwijt voor 2 personen met camper. toiletten zijn schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

de camping was nog gesloten.toch mochten wij er al op. zoals beloofd een splinternieuw sanitair en camper service. heerlijk rustig tussen de bergen. vanuit de weg is er maar een klein bordje met camping erop. dus niet te snel rijden. Toja.

wat een geweldige plek. ook in juli gewoon plaats. Strak aan het water. alleen de prijs is niet meer up to date. 90 pln. per nacht met stroom( 20 pln) lekker " kneuterig"

prima camping, grote plaatsen, vriendelijke uitbaters. op dit moment is het heel rustig. heerlijk om ouderwets niet te reserveren. met de huidige tropische temperaturen goed vertoeven bij de schaduw plekken aan het water. echt een aanrader!

prima camping, mooie uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen langs de Main. de voet/fietsbrug Brengt je aan de overkant van de Main. van daaruit kun je met het openbaar vervoer verder. lekker eten op het terrein. douche en toilet heet nog wel de nodige aandacht. de nieuwe uitbaters zijn goed bezig. het valt niet mee om van een 'stoffige' gedateerde camping weer iets moois te maken.

rustige plek aan het water, prima sanitair, vriendelijke havenmeester. camper mogelijkheden zijn in ontwikkeling. Mooie afwisselde fietsongeving

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

mooie camping bij de boer. nog net een plekje vrij. gastvrije beheerder. dat van 5 plaatsen is ruim achterhaald. telde zelf ruim 20. door de corona kunnen we geen gebruik maken van alle faciliteiten. toch volledige bedrag betalen.

fijn dat er iemand in 2018 de code omschrijft van het toilet gebouw.(1324) op de parkeerbon staat niets vermeld.alleen een volgnummer. verder een prima plek, dichtbij het centrum