@TomSanders
- Mc Louis Prestige 3
- 2020
- Buscamper

mooie verzorgde groene terassen camping, beekje loopt door de camping. Grote plaatsen, vriendelijke eigenaar, broodjes service. Sanitair gedateerd maar schoon. Aan de voet van het dorp, steile klim omhoog van ongeveer 600 meter. Naast de camping bos pad en sportmogelijkheden. Gemeente zwembad aan de overkant van de camping gratis. Heerlijke schaduwrijke plekken en zonnige. Aanrader!
Wat een heerlijke camping! De rivier Ardèche loopt langs de camping en er is veel gelegenheid om te recreëren met veel mogelijkheden voor de jeugd. De leiding en het team doet zijn uiterste best om iedereen naar zijn zin te maken. Het sanitair is echt schoon en het zwembad ziet er erg fraai uit. Kortom is dit een plek om nog eens terug te komen.
schitterend aangelegde camping, mooie beplanting en helemaal vriendelijke ontvangst. super schoon sanitair, alleen jammer dat het helemaal achteraan op de camping staat. Wij zijn toch na 1 nacht weer vertrokken omdat het paleis onder de aanvliegroute van Eindhoven airport ligt en dus rond de 70 vliegbewegingen per dag laag over je heen komen. Plus de wind stond de verkeerde kant op en hoor je de hele tijd de snelweg. Mooie camping op foute plek

wat een mooie plek, het terrein is prachtig verzorgd en aangelegd, super vriendelijke eigenaar, de douches zijn bijna klaar maar alles ziet er piekfijn uit. voor herhaling vatbaar