@TomZwebe
- 2009
- Weinsberg Caratour 630
- 2024
- Buscamper
Prachtige en rustige locatie, we gaan hier zeker terugkomen als tussenstop op weg naar het zuiden. Makkelijk te reserveren en binnen te rijden met nummerbord herkenning.
Fantastische camperplaats met veel veel voorzieningen. Keurig sanitair, prima douche. Prettig contact met de eigenaar. We komen zeker nog een keer terug.
Er zijn twee dingen die pleiten voor deze camping: Uitzicht op zee en je bent in 35 minuten bij de ferry. Neolitisch sanitair.
Prachtige camping in een groot park, geweldige toegangslaan met grote ceders. verwarmd sanitair! Sanitair kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar schoon.
Als Huttopia fans viel dit tegen. Rommelig, sanitair rijp voor renovatie. WIFI alleen bij restaurant (gesloten). Prijs/kwaliteit is slecht.
Waren hier voor de tweede keer en weer enthousiast. Heel rustig, vlak bij de Aldi en de bakker. Prima op doorreis. Verder een oninteressant plaatsje.
Mooie verzorgde camperplaats met sanitair. Hiervandaan net over de Loire is aan de weg naar het noorden een grote Super-U met voordelige diesel.
Komen hier al voor de derde keer, alles prima, maar waarom wordt er in Frankrijk niet geïnvesteerd in goede wifi? Dat is tegenwoordig toch een eerste vereiste.
Mooie plaatsen , sanitair brandschoon, als het regent wordt er extra vanwege de modder schoongemaakt. Enige minpunt is de ronduit waardeloze wifi zoals veel in Frankrijk. Dat is niet meer van deze tijd.
Perfecte plaats voor 1 nacht, grote vakken en schoon. Bakker om de hoek. Stonden alleen. Tegenover snackbar en pizzeria (ma en di gesloten)
Ruime plaatsen Schoon maar gedateerd sanitair. Rommelige indruk. Slechte WiFi, zeg maar geen. Mooi zwembad. En te duur voor het gebodene. €35. camper met 2 personen.
Prima camping met veel privacy op de plaatsen. Behulpzaam personeel, lekker zwembad. Op 4 km een wat grotere supermarkt dan de Vival in het dorp. Hebben hier een week gestaan en komen vast wel eens terug. Een eerdere opmerking over het gras snap ik niet, alles was netjes gemaaid.
Rustige grote cp. Altijd plaats. Supermarkt dichtbij. Als je naar boven loopt, meteen rechts bij de rotonde een grote fantastische bakker die ook koffie heeft. De pastel de nata is een aanrader.
Kwamen om 12.10 receptie open om 15.30 , zijn maar weer verder gegaan.
Ongastvrij gebeuren, receptie gesloten tot 16.00, voornoemde QR code niet meer beschikbaar. Damessanitair gesloten, verwaarloosde algemene indruk. We zijn maar op de camperplaats ernaast gaan staan.
Wij zijn hier al een paar keer geweest op weg naar het zuiden. Zo vermijd je de files rond Antwerpen. Prima camperplaats met mooi uitzicht op het kanaal. Niet zeuren over de prijs, die weet je van tevoren. Als je een camper kunt betalen, lukt dit ook wel lijkt me.
Een perfecte plaats voor 1 of 2 nachten. Veel schaduw en dat was maar goed ook. Een aantal restaurants op zeer korte afstand. Wij stonden hier op zaterdagavond maar hebben helemaal niets gemerkt van overlast door jongeren, integendeel, heel stil omdat er nauwelijks doorgaand verkeer is.
Sitecode: 19172
Prima camping voor meerdaags verblijf. Supermarkt 8 km verderop. Hoeveelheid en locatie sanitair in naseizoen ok, waarschijnlijk in hoogseizoen krap gedurende piekuren. Plekken hebben goede schaduw van de bomen.
Komen hier met onregelmatige regelmaat. Fijne camping, perfecte wifi. Jammer dat de helft van alle elektrische aansluitingen het niet meer doet. De wastafels, spiegels en afwasbakken zijn door een heel kleine loodgieter opgehangen, slecht voor je rug, maar dat is op veel oudere campings het probleem. Heerlijke douches, veel goed af te stellen warm water.
Zeer rustige plaats met ruimte voor veel campers. Bakker en supermarkt vlakbij. Stonden hier alleen.
Mooie goed verzorgde camping, grote plaatsen. Wel ver van alles af.
Prima voor 1 overnachting, als het vol is, zijn de plaatsen krap.
Rustig gelegen, ruime plaatsen. Aan de rand van het dorp. Douches zo heet dat je er echt niet onder kunt staan, dat was jammer. Wilden 2 nachten blijven, maar camping ging 1 september dicht. Aanpalend restaurant beheerd door 2 lieve bejaarden, simpele kaart, vooral de toetjes waren top.
Prima plaats voor doorreis naar Berlijn. Schoon sanitair en goed restaurant. €14 inclusief electriciteit. Toegangsweg wat rommelig, maar geef niet op.
Komen hier al jaren ,heerlijk zwembad, vriendelijke staf. Wisselend druk in voorseizoen, vaak heel rustig, deze keer afgeladen. Ik begrijp het gezeur over het sanitair niet. Veel en schoon, wat wil je nog meer? Restaurant simpel maar goed.
Aangezien deze camperplaats altijd vol is, waren wij aangenaam verrast toen er opeens een plaats beschikbaar was. Prachtig, grote schone plekken voor 5 campers met electriciteit, water, afvoer zwart en grijs afvalwater. En alles gratis. Zo zou het overal moeten zijn.
Komen hier voor de vijfde keer en de camping is sterk verbeterd. Alles prima in orde. Houden hem er in.
Prima voor of na de ferry. Zeer ruime plaatsen. Supermarkt is een pluspunt. Houden hem er in.
Als je vroeg wakker wil worden, is dit prima. Er komen om half zes honderden bezoekers van de moskee. Veel lawaai dus. Krappe plaatsen. Wel veilig. We slaan het volgende keer over.
Zijn hier voor de derde keer een paar dagen voor de terugreis via Igoumenitsa. Heerlijk verblijf met fantastisch zwembad, zeer vriendelijke staf. Gezellige centrum Preveza op fietsafstand.
Sitecode: 20281
Het enige positieve behalve de wifi is het restaurant. Heerlijk gegeten met fantastisch uitzicht. Het sanitair moet met de grond gelijk gemaakt worden en opnieuw opgebouwd worden. Heel geschikt op doorreis.
Komen hier al voor de zesde keer, altijd een favoriet, dichtbij het dorp. Camping nog steeds hetzelfde succes, maar rond het zwembad een nieuw regime, absoluut verboden om je ligbed ook maar 1 cm te verplaatsen en in het hoogseizoen verplichte consumptie. Het moet niet gekker worden.
Goed voor overnachten na of voor de ferry. Maar meer ook niet. Deprimerend.
Heerlijke rustige camping, stonden hier met 1 andere camper. Sanitair gedateerd maar schoon. Stonden hier 2 nachten onderweg naar de ferry. Heerlijk. Prima wifi, goede download snelheid.

Prachtige goe verzorgde camperplaats met alles er op en er aan. Voor €20 , electriciteit en warme douche inbegrepen. Was nu niet druk, dus iedereen ruim plaats. Komen zeker terug.
Helaas, op 6 september gesloten wegens Kermis. Uitgeweken naar Camping Steller See en dat is ons heel goed bevallen.
Niet erg uitnodigend, zijn weer weggegaan.
Uitstekende camping voor een tussenstop. Zeer vriendelijke ontvangst. Enig geluid van de snelweg. Restaurant heeft echt wel veel meer dan bratwurst, wij waren wel enthousiast. We houden deze erin als etappe plaats.
Goede doortrekcamping naast een supermarkt. Gedateerd maar schoon sanitair. € 27,50 inclusief stroom en verwijderingsbijdrage (!). Receptie van 12.30 tot 15.00 dicht, zelf in die tijd een plaats zoeken wordt niet gewaardeerd, maar is ook geen halszaak. 😏
Prachtige camperplaats met water en elektriciteit. Mooi uitzicht over de Grote Belt. 3 supermarkten op loopafstand. Een aanrader.
Prima grote plaats om een nachtje op de ferry te wachten. Dichtbij de binnenstad. Veel treinen, maar perfect geslapen. Geen voorzieningen, zelfs geen afvalbak. Meerdere restaurants dichtbij.
Sitecode: 20662
Mooie camping in het bos vlakbij de zee. Voldoende brandschoon sanitair. Dorp c.q. supermarkten op fietsafstand. Veel seizoen plaatsen.
Prima camping met goed en voldoende sanitair. Mooi uitzicht op zee. Loopafstand van supermarkt en het erg toeristische Gudhjem.
Prachtige camping in een dun bos. Mooie grote plaatsen, zeker op het laatste veld. Ruim voldoende en smetteloos sanitair. Douche achteraf afrekenen met swipe card. Efficient restaurant, bij de bar bestellen en piepertje gaat als het klaar is.
Het enige positieve is: De receptie is heel vriendelijk, bood ook meteen 10% ACSI korting. Verder is het een zooitje. Pure doortrekcamping.
Waren hier na lange tijd weer en het is er allemaal niet op vooruit gegaan. Restaurant permanent gesloten, maar in Textor (vlakbij) kan je uitstekend eten. Eigenaren van de camping nog even aardig. Maar waarom toch weer die douchemuntjes? (€2)
Sitecode: 19823
Mooie goed verzorgde zeer rustige camping. Grote plaatsen, prima restaurant, prettige medewerkers. Maar waarom nog die douchemuntjes? Standaardprijs €24 plus €4 stroom plus €2 voor 2 douches maakt toch €30. Maar we komen zeker een keer terug.
Mooi gelegen camping met grote plaatsen in een bosachtige omgeving. Zeer hartelijke receptionist. Sanitair matig onderhouden, maar volop warm water. Zeer geschikt als etappeplaats.
Prettige camping, helaas zwembad gesloten. Creperie naast receptie. Bakker en Super op fiets/scooter afstand. Zware barrière bij ingang park, je moet even op knop drukken en om toegang vragen als je boven 2.20 meter bent, wordt op afstand open gedaan. Wifi matig. Op zaterdag markt in Castres.
Sitecode: 20207
Eenvoudige camping met gedateerd maar brandschoon sanitair met volop warm water, beetje aan de hete kant in de douche. Zeer vriendelijke eigenaressen. Het dorp stelt niets voor, maar bakker dichtbij en kleine supermarkt dichtbij heeft voldoende keus. Heerlijk zwembad. Prettig verblijf.
wij komen hier al vele jaren, dat zegt genoeg. Onze absolute favoriet in heel Europa.
Heel prettige camping. Ideaal om Venetië te bezoeken met bushalte voor de deur, in 25 min. in Ven. Mooi zwembad en verouderd maar goed en schoon sanitair. Personeel heel aimabel. We zijn een paar dagen langer gebleven.
Hadden de mooiste plaats van de hele camping (232B). Heerlijk verblijf van 10 dagen gehad, maar er zijn een aantal verbeterpunten: Voor een waterpunt moet je ver lopen met de zware gieter. Alle plaatsen om het chemisch toilet te legen zijn ver weg, veel mensen doen dat ook met de auto of fiets. Alleen de duurdere plaatsen zijn geëgaliseerd, de rest is op zijn zachts gezegd ongelijk, tot heel ongelijk. Restaurant Adria Mare op de camping is goed
prima als doortrek camping. Niet aantrekkelijk voor langer verblijf. Toiletten kunnen schoner. Geen wc papier. Supermarkt op 2 km. Gezellig en goed restaurant direct naast de camping.
Kampeer al 50 jaar, maar dit is één van de meest verzorgde campings die ik ooit gezien heb. In één woord: Perfect. Kom wel voor 3 uur, anders is het vol. Maribor is heel leuk, de terrasjes hebben ze hier uitgevonden.
Goede overnachtingsplaats. Ruim, veel plekken. Het biedt niets, maar kost ook niets.
Heerlijk rustige camperplaats. Lekker dicht bij de snelweg. 2 Supermarkten op loopafstand. Behalve de 7 officiële plaatsen nog veel plekken. Komen hier zeker terug.

Camping met een aantal plaatsen buiten de receptie waar wij stonden. Zeer lawaaierig met benzinepomp op 10 m afstand aan drukke weg. Het weinige wat geboden werd, kostte wel € 45. Een absurde prijs. Het sanitair was wel perfect. Uitsluitend vanwege het ontzettend hoge tarief komen wij hier nooit meer, staat in geen enkele verhouding tot het gebodene.
De CP is niet gesloten zoals iemand beweert. De webpagina is onbereikbaar, dat is iets heel anders. Rustige plaats, goed bewegwijzerd. Harde ondergrond.
Camperplaats zoals die hoort te zijn op korte afstand van het centrum. Neem bij het inrijden de linkerkant van de mini-rotonde, stuk makkelijker en er is daar geen verkeer dus het kan ongestraft.
Het is wel erg duur voor het gebodene € 19 incl. stroom. Piepkleine plaatsen in de brandende zon. wifi lijkt nergens op. Het kan echt veel beter. Wij wilden het proberen, maar komen nooit meer terug.
Prima etappeplaats. Entree via automaat. Nu levenslang lid. Aan het water. Supermarkt aan de overkant van de straat.
Sitecode: 21950
Meest luxueze camperplaats ooit bezocht, eigenlijk meer een minicamping zonder receptie. Op loopafstand vansupermarkt.
3 pogingen vanaf verschillende kanten om te benaderen, maar liepen steeds vast op borden verboden voor campers of café terassen op straat. Zijn uiteindelijk maar naar een camping gegaan. Die zijn er genoeg.

Sitecode: 20246
Heerlijke, rustige camping in een fraaie omgeving met bijzonder vriendelijke staf. Een deel van het sanitair is wat gedateerd, maar schoon. Lekker zwembad(je). Eenvoudig restaurant. Ruime plaatsen. Toen wij er waren was de supermarkt in het dorp (voorgoed?) gesloten, dan zijn de dichtstbijzijnde supermarkten wel vrij ver weg. Brood op de camping pas vanaf 09.30 , maar de bakker in Roybon is al heel vroeg open. Dit was onze tweede keer hier, maar we komen zeker weer terug.
Prachtige camping met verzorgd sanitair en buitengewoon behulpzame receptiedames. Parkachtig karakter. Op loopafstand van het centrum en korte afstand van supermarkten. Beroemde viaduct op korte afstand. Helaas hier geconfronteerd met een zuiderbuur die zijn chemisch toilet in de afwaskeuken leegde en hier mee doorging ondanks woedend commentaar van meerdere campinggasten. Hoe kan iemand het bedenken? De smeerlap was te beroerd om 25 meter te lopen. Maar daar kan de camping niets aan doen.
Komen hier al jaren, echt een prachtige locatie op weg naar het zuiden of op de terugweg naar het noorden. Staan hier meestal alleen, deze keer met 2 anderen. Bakker op korte afstand met veel keus in soorten brood. Dit blijft 1 van onze favorieten.
Wat een droefgeestige locatie. Als je binnenrijd lijkt het heel wat, maar dat valt nogal tegen. Deze camping heeft in juni echt niets te bieden behalve de mogelijk tot overnachting met sanitair en stroom. Denk niet dat we hier nog terugkomen.
Wij zijn er nu voor de tweede keer geweest, dit blijft een fantastische camping. Het moderne sanitairblok had misschien iets praktischer ingericht kunnen worden, maar keurig. De gezamelijke BBQ blijft een gezellig gebeuren. Prachtig zwembad. Voor boodschappen moet je even met de auto of scooter naar plaatsen in de buurt.
Waren hier voor het eerst eind mei met 4 andere campers. Wat een oase van rust aan de oude binnenhaven van het kanaal. Als je haaks op de haven gaat staan hoeven er ook geen blokken onder. Hier komen we zeker terug!! Bakker op loopafstand als je van lopen houd.
Wij vinden 10 Euro veel geld voor een plaats die niets, maar dan ook niets, te bieden heeft behalve een overnachting vlak bij de ferries naar Noorwegen. Kale, wat ongelijke vlakte zonder voorzieningen. De slagboom gaat meteen na betaling open.
Begin juni en half juli hier gestaan in transit naar Noorwegen. Uitstekende rustige plaats vlak bij het centrum. Er zijn 8 gemarkeerde plaatsen, maar daarnaast is nog wel ruimte voor zeker 10 campers. Zwart en grijs water afvoer en vers water. Stroom tegen betaling.
Voor de derde keer hier geweest en steeds de enige camper. Klok begint om 7 uur te slaan. Goedkope diesel bij supermarkt dichtbij.
Uitstekende plek om een nacht door te brengen. Supermarkt met goedkope diesel bij de toegangsstraat naar de camperplaats op ongeveer 400 meter. Heel rustig met op de achtergrond vaag het geluid van de snelweg. Restaurant was dicht op donderdag, stonden hier half juni met 6 anderen. Er zijn zes aangegeven plaatsen, maar er is wel plaats voor 12.
Komen hier al voor de 10e keer. Vriendelijke eigenaren, fantastisch zwembad. Schoon sanitair. Koroni op loopafstand is erg gezellig.
Zeer vriendelijke ontvangst, fantastisch sanitair. Snelweg vlak bij, maar prima geslapen. Camping stelt verder weinig voor met veel vaste gasten. OK voor een nachtje.
Kwamen hier voor de vijfde keer. Prettige camping met goed restaurant. Fantastisch uitzicht op de rotsen van Meteora.
Hebben hier in het verleden een paar keer zeer tevreden gestaan op weg naar Griekenland. Werden nu opeens op 14 sept 2016 geconfronteerd met een hek en betaalautomaat die alleen munten accepteerd. Jammer als je maar 1 euro hebt.Gelukkig is er een parking met voldoende ruimte voor het hek,uiteraard zonder voorzieningen.
Wij vinden dit één van de leukste camperplaatsen in Griekenland. De plaatsen op de pier zijn inmiddels niet meer toegestaan (officieel) maar op de kadekant van de enorme parkeerplaats is ruimte te over. Je kunt de walstroom en water gratis gebruiken van de jachten. Restaurants op loopafstand. De sanitairunit was helaas opengebroken en derhalve erg smerig.
Heerlijk rustige camperplaats. Op de zuil zijn 2 aansluitingen voor gratis stroom. Stonden in augustus hier met 1 andere camper. Plaatsen zijn niet erg groot maar op het naastliggende parkeerterrein is plek voor wel 100 campers. Het restaurant heeft WIFI en een menu du jour van 3 gangen voor minder dan 10 Euro. Wij komen hier zeker terug op weg naar het zuiden.
Stonden hier een week, prachtige camperplaats. De afvalcontainer is regelmatig overvol, investeren in een tweede container lijkt mij geen overbodige luxe, zeker gezien het feit dat de plaats maar half bezet was. Douches wat klein, maar veel warm water voor een rdelijke prijs. Ook wij werden verrast door drie caravans die samen met een camper een soort kraal vormden. Komen zeker weer terug.
Even vergeten: Er is ook gratis WiFi.
Prima, rustige plaats met veel ruimte. Incheckautomaat zegt 38 plaatsen. Maar 3 electracontacten voor 1€ per 4 uur. Stonden op 4 juli met 6 campers.
Prima plaats voor overnachting op weg naar het zuiden. Wij stonden hier een maandagnacht en werden de volgende ochtend wakker als onderdeel van de markt. Nieuwe ervaring.
Prachtige plaats zonder voorzieningen, wel erg afgelegen maar voelden ons niet onveilig. Met 7,5 meter moeiteloos naar boven. Als je uit het noorden komt wil de navigatie je door een te klein tunneltje leiden, maar als je om de supermarkt heen rijdt, is er een normale overweg.
Goede overnachtingsplaats, wel een beetje schuin. Nette voorzieningen voor water en lozen, zowel grijs als toilet. Rustig.
Prachtige en rustige locatie aan de rivier voor het kasteel van Haroue. Stonden hier op 6 september helemaal alleen. Geen voorzieningen. Bakker op loopafstand en restaurant voor de deur. Heel geschikt op weg naar het zuiden!
Uitstekende overnachtingsplaats, water bij het speelveld. Minimale last van de jeugd. Parkeerplaats bestaat uit 2 delen, wij stonden op het deel voor de bussen. Restaurants en bar vlakbij. Dichtsbijzijnde grote supermarkt voor evt. brood is in Alsena aan de noordzijde langs de doorgaande weg.
Handige etappeplaats, 2 bakkers vlakbij en supermarkt op 250 meter. Verder niet veel te beleven. Sanizuil defect.
Fantastisch rustige plaats bij ongebruikte sportvelden in een dorp waar niemand schijnt te wonen. Behalve een kraan geen voorzieningen. Makkelijk te vinden, aan het einde van het dorp rechtsaf naar beneden.
Prima locatie en heel rustig. Zorg dat je 5 Euro aan munten bij je hebt, anders gaat de slagboom niet open. Enige minpuntje is inderdaad dat je met de scooter (of fiets) door de beplanting de weg op moet rijden. Een paar tegels en het is verholpen.
Uitstekende plaats op weg naar Praag. Geen voorzieningen. Heel rustig en op loopafstand van centrum.
Prachtige camperplaats voor ongeveer 10 campers tot 7,5 meter. Direct aan het water. Redelijk sanitair. Bij mooi weer snel vol met auto's, maar vanaf 18.00 uur plaats genoeg.
Redelijk rustige plaats op een parkeerterrein in een woonwijk. Goed geschikt voor een overnachting onderweg. Bakker op 50 meter. Plaats voor zeker 20 campers.
Derde maal hier en tot onze verrassing: Gratis WIFI
Geweldige plaats, rustig aan het water.
Rustige wat kale plek aan het eind van een doodlopende weg. Prima plaats om te overnachten. Jetons voor de sani zuil verkrijgbaar bij het opgeplakte adres.
Omdat alle camperplaatsen in de buurt of niet meer aanwezig waren of vol stonden met vriendelijke dames, kwamen we hier terecht. Mooie stadscamping met prachtig sanitair en een prima restaurant. Heel geschikt om Bologna te bezoeken met openbaar of eigen vervoer.
Eind juni hier gestaan, prima plaats om Milaan te bezoeken. Met de scooter ben je zo in het centrum. Sanitair is verouderd, maar schoon. Wel erg duur voor het gebodene.
Mooie plaats achter het Velodrome. Sept. 2011 was plaats gratis, water en sanitair met jetons uit een automaat. Het zag er allemaal perfect uit. Goed bewegwijzerd.
Prima etappeplaats. Alleen die ellendige kerkklokken om 7 uur in de ochtend.maar ja, dan heb je wat aan je dag.
Prima plaats vlak bij het centrum. Wel wat rumoerig. We betaalden 10€ en 1€ voor electriciteit uit een automaat. Sanitair is hurkplee.
Uitstekende uitvalsbasis om Pisa, Lucca en Livorno te bezoeken of om op de boot naar Corsica of Sardinië te wachten. Snelweg hoor je nauwelijks (afhankelijk van de wind).
Druk uitgeweken naar camping in het centrum. Is heel goedkoop plus gratis toegang tot het gemeentelijk zwembad er naast.
Wij zijn hier al heel vaak geweest voor een portie Fruits de Mer bij restaurant "du Cap" op loopafstand. De beheerders van deze camping zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Magnifiek uitzicht over het kanaal. Ook vaak met de motorclub hier geweest. Een absolute topper.
Prima plaats om op de boot naar Griekenland te wachten, rustig, 12 Euro stroom plus water en afvoer inbegrepen. Binnen 10 minuten in de haven.
Goede rustige locatie met geweldige busservice naar centrum. Pub om de hoek.
Prima als je de volgende dag met de Ferry gaat. Geen bakker gezien, maar er is er een op Loopafstand in het dorp. Grote Auchan met voordelige diesel via afrit 54 , daarna binnendoor naar Gravelines.