@Tommy23
Ruime, groene camping. Vrije keuze van plaatsen, mooi strand met aangrenzend natuurpark.
Zo stel je je kamperen voor. Een weideveld gelegen achter een vaste camperplaats direct aan het steppenweidegebied van het nationaal park. Een droom. Geïsoleerde mogelijkheden voor stroomaansluiting met 6A. Cassettelediging, een afwasruimte en twee toiletten vlakbij. Douchen is verder weg en kost 50 cent per 7 minuten. Exploitanten zijn erg vriendelijk. Honden zijn welkom. Direct vanaf de camping begint een fiets- en wandelpad. Droom
heeft alles wat je nodig hebt om te kamperen. Een natuurreservaat om te wandelen (ook met hond), een fijne zwemgelegenheid, schoon sanitair, verwijderingsvoorzieningen en een aardige eigenaar. Verblijf was geweldig
De camping lijkt idyllisch gelegen. Ondanks vacatures op internet werd ter plaatse bekend gemaakt dat het volgeboekt was. De eigenaresse leek geïrriteerd en gestrest, hoewel we het opnieuw vriendelijk vroegen omdat we geïrriteerd waren door de advertentie op internet. Eerlijk gezegd was dat de eerste persoon in Zweden die ons echt teleurstelde. Dus een rating, ook al stonden we niet eens op het veld.
Extra parkeerplaatsen verschrikkelijk. Oneffen, lawaai van de straat, lange afstand tot de sanitaire voorzieningen. Er is niets te zien van de fjord in de wijde omtrek. extreem duur voor 345 kronen en het geld niet waard. omgebouwd sportveld. enige teleurstelling in Zweden tot nu toe.
Grote, ruime camping. Geweldige wandelpaden in het bos. Grote weidegebieden. Ondanks bijna volledige bezetting werkte het niet volledig. Parkeerplaats heeft voldoende afstand tot de buurman. Sanitaire voorzieningen ok
Camping aan het meer (iets hoger). Mooie, grotere plaatsen met en zonder elektriciteit. Vriendelijke ontvangst. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Ondanks ogenschijnlijk weinig apparatuur, zelden volledig bezet. Je zou met de hond een paar manieren rond de camping kunnen lopen. Prijs zonder elektriciteit 210 kr ok