@TomvanPutten
- 2016
2022
Heerlijk rustig, campers tot 11 mtr op 3-4 plaatsen mogelijk. Mooie betonnen ondergrond. Enige voorziening is water rechts bij de ingang van de begraafplaats.
2020
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Leuke woestijncamping (gemeente), mooi sanitaire voorziening. Met gratis gebruik van keuken, kookgelegenheid en wasmachine! Alle plaatsen voorzien van stroom. Elke dag de beheerder even aanwezig om schoon te maken en alles te controleren. Spreekt ook Engels en heeft veel info over de omgeving.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Camping in het dorp, zee vlakbij. Mooie grote, vlakke plaatsen. Verharde ondergrond. Net sanitair. Vriendelijke ontvangst. 15,00 per nacht incl. electra. Restaurant in de winter alleen iets te drinken te krijgen. Restaurants in het dorp op loopafstand.
Sitecode: 20490
Schitterend gelegen camping en idd smalle wegen, mooi toch? Er is/wordt veel geïnvesteerd in de aanleg. Kleine mercado zelfs in dec. op verzoek geopend, vers brood van te voren bestellen. Betaalde 15,00 per nacht incl electra.
Sitecode: 61935
Met vorige reviews eens. Hebben broodservice en eigenaars zeer behulpzaam en harde werkers
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Nette Camperplaats, idd wat krappe inrit, met 7 mtr ging het prima. Heerlijk rustig. Alleen jammer dat men om 08:30 begon met flink snoeien van de bomen, haha.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Zoveelste camping die gesloten is, terwijl de app aangeeft geopend te zijn. Eind november.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Ondanks laag seizoen zag de camping er verzorgd uit. Mooi verwarmd sanitair, elektra op elke plaats en water dichtbij. Er staan wel heel veel bomen op de hoeken, we konden met 7 mtr er net tussendoor. Mooie wandelroute langs water naar het stadje.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Deze camping is niet het hele jaar open, staan op 29-11-2018 voor een afgesloten camping.