@Ton-Serrarens
- Ford
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Zakelijk vriendelijke ontvangst. Mooie staanplaatsen. Prima sanitair. Broodjes bestellen is mogelijk. Naar Chemnitz fietsen is ook zonder ondersteuning te doen, soms wel even fors klimmen. Chemnitz heeft een fraai centrum.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst. Sanitair oké. In drukke tijden mogelijk wel probleem, want slechts 2 toiletten bij mannen en 2 bij vrouwen. Stadskern vlakbij (10 min. lopen). Mooi centrum. We betaalden €32,- per nacht, incl. elekriciteit.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Welkom bij de receptie was matig. Er was nu genoeg keus in plaatsen, dus redelijk vlak kunnen staan. Sanitair is basic. Douches bij binnenkomst in toiletgebouw ipv. verderop. Nu amper privacy als je doucht. Kłodzko ligt op 20 min. lopen. Aardig om er doorheen te lopen. De vesting is de moeite waard om te bezichtigen. We konden niet afrekenen, want geen pin of anderszins. We moesten een mailadres achterlaten en krijgen de rekening dan toegestuurd.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Sitecode: 196344
Zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst. Plaatsen zijn inderdaad wel erg smal. Er is nog slechts 1 toilet en 1 douche voor 12 plaatsen. Ze zijn nog in de opstartfase, dus die worden uitgebreid vlgs de eigenaresse. Auschwitz vlakbij. Wij betaalden 300Złt voor 2 nachten, dus prijzige camping, die eigenlijk meer een camperplek is
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Fraai gelegen camping. Zeer gastvrije eigenaresse. Het was niet druk, daardoor lekker rustig. Sanitair is prima. In hoogseizoen mogelijk aan de krappe kant qua aantal cabines. Goed vervoer (bus) naar kabelbaan. Wel dure camping (€40,-) Winkel vlakbij de camping.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Hartelijk welkom bij receptie van het hotel. Goed sanitair. Kijk wel uit waar je gaat staan, want op het open veld komen er elke ochtend scholieren, die daar een soort sportdag hebben. Er is op de camping verder niets te doen. Wel een winkel vlakbij. Centrum op loop- en fietsafstand. Mooi park in de buurt. Tarnów zelf is niet echt indrukwekkend. Wel veel aandacht voor de Joodse tragedie in WO II. We betaalden €35,- incl. elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Een echte stadscamping: beetje rommelig, beetje oud, maar gezellig wat kris kras door elkaar. Sanitair oké, alleen wat onhandig dat toilet en douches in 1 ruimte zit. 's Morgens dus soms wachttijd. Groot voordeel is dat tramlijn 18 voor de camping stopt. Je bent in 15 á 20 min. in de stad. Interessante stad, zowel oude centrum als Kazimierz wijk en Podgórze
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima, eenvoudige camping min of meer in de achtertuin van de eigenaars. Vriendelijke ontvangst (in 't Engels). Sanitair is prima. Ook wifi is goed. Fietsen lijkt makkelijk, maar vanwege vele wegonderbrekingen af en toe lastig. Wroclaw heeft een mooie binnenstad. We betaalden 342 złt voor 2 nachten (= ongeveer €80,-), dus dure camping. De prijzen die bij NKC vermeld staan, zijn vaak wat optimistischer dan de werkelijke prijzen bij de campings.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Prachtige camping aan een meertje. De camping staatin een bosrijk gebied. Sanitair prima. We betalen hier €33,- per nacht, incl. elektriciteit. Er is een klein campingwinkeltje en je kan er broodjes bedtellen. Verder geen winkels of horeca in de buurt. Naar Moritzburg kan je in een uurtje wandelen door een fraai bos. Met de fiets naar Dresden (15 à 16km) is met E-bike goed te doen. Zonder ondersteuning soms even heftig klimmen, maar is te doen.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Simpele camping: goede plekken om te staan, prima en vrij nieuw sanitair, maar receptie ver weg (bij 't zwembad). Sanitair ook aardig eindje lopen. Op de camping geen verdere faciliteiten. Goede fietsverbinding met Halle (krap 15 min. fietsen). In Halle een prachtig museum: Kunstmuseum Moritz. Per nacht betaalden we hier €30,- (incl. elektriciteit)