@Ton-en-Margo
Fijn en rustig plekje om te overnachten. Niet echt aangeduid als camperplaats, maar wel enigszins afgebakende plaatsen gemaakt. Een schoon toilet beschikbaar en een wasmachine/droger. Verswinkel aan de overkant van de weg. Verder geen voorzieningen.
Eigenlijk 5 sterren voor de rust en de entourage. Een enorm grote plaats aan de voet van het kasteel van Coca en nabij een prachtig bosgebied. Maar objectief gezien 3 sterren omdat er geen faciliteiten zijn, behalve een Repsol als buurman. Die verkoopt overigens wel snacks maar geen brood (meer). Het kasteel is zeker een bezoek waard maar heeft beperkte openingstijden.
Sitecode: 19260
Prima gratis plaats om het prachtige Segovia te bezoeken. Op zaterdag niet beschikbaar ivm markt. Waterinname en lozen grijs water/cassette mogelijk in 3 putten en daarmee iets lastiger toegankelijk. Afvalbak beschikbaar. Dia supermarkt op loopafstand.
Voor bezoek Madrid uitstekende plaats. Afgesloten en bewaakt, met een mooie verzorgingsplaats voor inname drinkwater en lozen grijs water/cassette. Sanitair idd matig. Vriendelijke, Engels sprekende beheerder. Half uur lopen (of bus 130) naar metrostation (Sierra de Guadalupe) en dan lijn 1 naar centrum (station Sol). € 20 per plaats en €5 voor stroom en € 2 pp toeristenbelasting is niet goedkoop, maar (spoiler) dat is niets in Madrid.
Prima verblijfplaats. Grote plaatsen. Sanitair niet bijzonder luxe maar wel schoon en met heerlijk warme douches. Zeer gastvrije beheerders die ook Engels en Duits spreken. Prijs € 19,- per nacht incl. stroom. Wasmachine € 3,-. Afvoer grijs water via slang of emmer. Via achteringang makkelijke entree ook voor grotere campers. Zeer mooie wandelroutes. Fietsroutes voor racefiets en MTB.
Top plek! De kosten van € 10,- per nacht inclusief stroom zijn welhaast een symbolisch bedrag voor de geboden faciliteiten. En wij worden wel vrolijk van enige bedrijvigheid (lawaai valt reuze mee) en leuke diergeluiden. Leuke winkel en keurige toiletten. De rondleiding over het bedrijf in het weekend is erg interessant.
De wandeling langs de rotskust is inderdaad fantastisch. Maar de plaats zelf waarderen wij als (net) voldoende. Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar wel in een erg basic conditie. Voor wat grotere campers vraagt het manoeuvreren enige behendigheid. Zeker indien de bezetting toeneemt. De prijs sluit meer aan bij de omgeving dan bij de plaats zelf.
Omdat het nu niet druk was, hadden we voldoende ruimte, maar in het seizoen zijn de plaatsen wel héél krap. De faciliteiten zijn voldoende functioneel, maar matig onderhouden. Wel een perfecte en veilige uitvalsbasis om het prachtige Tarragona te bezoeken. De fantastische kathedraal is een aanrader. Eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam.
Mooie, veilige camperplaats met prima voorzieningen. Wij vonden de plaatsen niet al te breed. Daarentegen zijn er twee prachtige verzorgingsplaatsen.
Prima, veilige en schaduwrijke camperplaats. Een jaar geleden aangelegd. Afvoerplaats grijs/zwart water en aanvoer drinkwater prima in orde. Sanitair eenvoudig maar schoon. Zeer acceptabele prijs. SuperU winkel en bakker op loopafstand, nabij goedkoop tankstation. Wij vonden het de moeite waard om voor om te rijden op onze noord-zuid reis.
Drie sterren omdat de loosfaciliteiten nog niet aanwezig zijn. Daar wordt hard aan gewerkt. Maar verder helemaal een prima plek om 1 of enkele nachten te verblijven. Ruime, zelf te kiezen plaatsen en bovenal erg veilig voor noord-zuid reizigers. Daarvoor absoluut aan te raden.
Prima camperplaats met goede voorzieningen. Ruime plaatsen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ligt inderdaad op een bedrijventerrein, maar is leuk en groen aangekleed en de voorzieningen zijn prima in orde. En vanuit hier is Valencia uitstekend bereikbaar. Zeer vriendelijke medewerkers.
Prima gratis plek met alle voorzieningen. Wij bezochten het (mooie) schelpenpaleis en het lieve handwerkfabriekje van de Chocalhos. Verder is er niet veel te zien. Heerlijk rustige nacht gehad
Prima plek! Mooi aangelegd. Goed toegankelijk. Lidl klanten mogen hier 24 uur gratis staan. Voor water even binnen melden. Grote wasmachine (€ 5,50) en droger (€ 3,0) beschikbaar. Alles binnen een uurtje weer schoon in de kast. De basiliek op loopafstand is absoluut een bezoek waard. Inderdaad wordt de winkel soms 's-nachts bevoorraad, maar zonder bevoorrading ook geen boodschappen....
Fantastische plek. Heerlijk rustig. Heel veel ruimte om een plekje te zoeken. Er is (nog) geen stroom, maar alle overige campervoorzieningen zijn keurig verzorgd.
Prima plek dichtbij het centrum. N2 paspport opgehaald bij café Kilometro Zero. Grappig café met vriendelijke bediening. Uiteraard is het in een stad altijd wat rumoeriger maar wij hadden een heerlijk rustige nacht.
Prima camping! Zeker voor Franse begrippen vonden wij het sanitair uitstekend voldoen en keurig netjes. En voor een zeer acceptabele prijs. Wij betaalden in het naseizoen € 20,50 per nacht (incl. ACSI korting) voor een camper met 2 personen op een ruime plaats inclusief stroom en toeristenbelasting. De verzorgjngsplaats is prima en goed toegankelijk.
Prachtige camperplaats met mooie voorzieningen. Ruim opgezet. Goed toegankelijk. Rustig gelegen. Mooie mogelijkheden in de buurt om te wandelen en te fietsen.
Wij sluiten ons aan bij alle eerdere positieve reviews. Prachtige plek! Een fantastische ervaring om zo dicht bij de Amerikaanse bizons te kunnen staan. Confronterend om de geschiedenis van deze fantastische diersoort terug te lezen op de informatiepanelen.
Prima camping om een aantal dagen te verblijven. Ruime plaatsen en goed sanitair. Drinkwater beschikbaar. Afvoermogelijkheid chemisch toilet en grijs water. Voor grijs water eventueel een slang nodig. Wij betaalden per dag 130 DKK voor 2 personen en 30 DKK voor stroom.
Fantastische camping met uitstekende voorzieningen. Camperplaats met ruime plaatsen. Zeer vriendelijke beheerders.
Prima plaats voor een overnachting. Kosten € 7,0/24 uur. Stroom 50 ct/kwh. Sanizuil € 1,0 voor afvoer en € 1,0 voor vers water.
Wij hebben hier een zeer fijn verblijf gehad. Aparte veldjes voor de kortkampeerders. Erg vriendelijke beheerders, keurig en schoon sanitairgebouw. Wasmachine en droger beschikbaar. Goed toegankelijke plaatsen voor grijs water, waterinname en cassettetoilet.
Top camperplaats! Mooie ruime plaatsen op gras. Keurige en ruime serviceplaats. Zelfs een cosy maar zeer schoon toilet. Wij vinden het een prima beleid om de beschikbaarheid van stroomvoorziening te beperken voor degenen die dat nodig hebben en mede daardoor de plaats betaalbaar te houden. Wat ons betreft is dit een aanrader!
Prima plek die gezien alle voorzieningen tekort wordt gedaan met de typering van "parkeerplaats". Tijdens ons verblijf was die overigens erg rustig. € 15,- per nacht inclusief stroom en toeristenbelasting is ook alleszins acceptabel.
Prima camperplaats voor bezoek aan Harlingen. € 12,50 per dag. Let op: bij betaling met EasyPark eindigt de sessie per 23.59 uur. Bij betaling via de zuil netjes na 24 uur. Goede voorzieningen voor lozen grijs water en cassettetoilet. Inname vers water en elektriciteit betaald.
Wij vinden dat je deze mooie camperplaats met "parking" echt tekort doet. Het zijn mooie, grote, verharde plaatsen, voorzien van stroom, gratis WiFi en een watertappunt. Op ca. 100 meter op de camping een loosplaats voor grijs water en cassettetoilet en een prachtig sanitairgebouw.
Mooi dat deze plaats ook in de winter open is. Dat zijn er niet zoveel. Verharde ondergrond. Dan wel vooral geschikt voor de zelfvoorzienende camperaar. Qua sanitair alleen een tweetal toiletten in gebouwtje op grote afstand beschikbaar. Grijs water en cassettetoilet te lozen. Water en stroom beschikbaar. All inclusive prijs €15,00 contant te voldoen.
Zeer vriendelijk ontvangen door de havenmeester. Prima verharde plaatsen en zeer mooi sanitairgebouw. Goede voorzieningen voor lozen cassettetoilet en grijs water. Stroom en water beschikbaar. Wij betaalden € 23,40 per nacht, inclusief stroom en toeristenbelasting voor een camper met 2 personen.
Eén sterretje “aftrek” voor de sfeer, maar dat is inherent aan een camperplaats in een havenstad. Verder niets dan lof. Zeer ruim opgezet, helder verlicht. Keurige toiletten en uitstekende mogelijkheid afvoer grijs water en cassettetoilet. Aanmelden via site en betalen met creditcard gaat eenvoudig. Zeer praktisch voor de overtocht vanuit of naar Trelleborg.
De reviews uit 2023 zijn nog steeds actueel. Heerlijk rustige plaats met veel ruimte. Vriendelijke beheerders. Eén sterretje minder gegeven in verband met het ontbreken van de mogelijkheid om cassette toilet of grijs water te lozen. Inname water wel mogelijk.
Sitecode: 52058
Zeer mooie plaats, dicht bij het prachtige natuurreservaat Store Mosse. Bezoekerscentrum op ca. 5 km via aangeduid fietspad te bereiken. Keurige toiletten met mogelijkheid lozen cassette toilet. Afvoer grijs water goed aangegeven (aan begin toegangsweg camperplaats). Mogelijkheid tot inname water.
Prima plek met mooie en schone voorzieningen. Er is van alles te doen in het havengebiedje. Mariestad is aardig maar ook niet heel bijzonder. Betalen makkelijk via Parksterapp gekoppeld aan creditcard of fysiek kaartje kopen bij het toiletgebouw.
Wij sluiten ons aan bij de eerdere (goede) reviews. Heerlijke en rustige plaats met fantastische faciliteiten. Reeën grazen op de hellingen en de uil roept welterusten. Rust gecombineerd met comfort.
Geweldig dat de gemeente dit in het seizoen in (bijna) het centrum van Stockholm mogelijk maakt. En ja, dan is er wellicht best ergens een geurtje te bekennen, maar het sanitair was ruim voldoende schoon. En de toegang naar het centrum via de trein is ideaal. Bij een herhalingsbezoek aan Stockholm maken wij graag weer gebruik van deze faciliteit.
Geweldige plaats voor de rustzoeker met alle voorzieningen in prima staat. Idyllische omgeving en heerlijk stil. Zéér gastvrije ontvangst. Wij hebben een uitstekend verblijf gehad en lekker gefietst en gewandeld. Meer dan uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.
Mooie camping waarbij het zuidelijk gedeelte meer geschikt is voor kortere verblijven. Ruime plaatsen. Het noordelijk gedeelte bestaat voornamelijk uit seizoensplaatsen, met de bijbehorende uitstraling. Alle voorzieningen aanwezig maar lozen van de grijswatertank kan niet rechtstreeks in een put. Te doen via een losse tank, die door de camping beschikbaar wordt gesteld.
Prima parkeerplaats met ruime plaatsen en gratis schone toiletten. Geen overige voorzieningen. Lidl en Willy’s in directe nabijheid. Vattenriket is een mooi natuurgebied om te wandelen of te fietsen. Wij deden een leuke bootsafari door het gebied.
Voor deze prachtlocatie hebben we weinig woorden nodig. Dit is gewoon een topcamping, gerund door zeer vriendelijke eigenaren. In het hoogseizoen wel van tevoren reserveren, want de locatie is terecht erg gewild.
Inderdaad hele mooie, gratis geasfalteerde plaats. Achter de loods (met grote borden aangegeven) bevinden zich een aantal privé plaatsen voor SEK 150 per nacht. Op het haventerrein zelf zijn zeer ruime, geasfalteerde plaatsen voor SEK 400 per nacht (aanmelden via QR-code op het sanitairgebouw). Daarvoor krijg je via een cijfercode wel toegang tot de keurige toiletten en douches.
Een pareltje in deze mooie streek. Heel mooie camping met uitermate vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het je hier naar de zin te maken. Keurige plaatsen (deels met grind verhard) en zeer verzorgd en schoon sanitair. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant en gezwommen in het overkapte buitenbad met een watertemperatuur van 28 graden.
Prima camping met her en der een vleugje Franse charme. Goed sanitair met lekker warme douches. Ruime plaatsen, waarbij grotere campers die dwars kunnen benutten. Mooie uitvalsbasis voor Sisteron, een gezellig stadje. Een bezoek aan de Citadel bevelen wij van harte aan.
Er is geen stroom, maar voor de rest is alles perfect verzorgd. (Openbare) toiletten aanwezig en prima toegankelijke loosplaats + beschikbaarheid drinkwater. Castellane is een alleraardigst dorpje en de omgeving is fantastisch mooi.
Zie veel van de eerdere reviews met positieve punten. Dit is simpelweg een héle mooie camping met zeer gastvrije medewerkers. Mooie uitvalsbasis voor Barcelona. Een kwartiertje lopen naar het station. De stoptrein brengt je dan in een goed uur naar de Place de la Catalunya. Aanrader! In het seizoen aan te bevelen om eerst de beschikbaarheid te checken.
Duur is natuurlijk een subjectief begrip, maar wij vonden € 5,- voor een zeer ruime, verharde, rustige plaats, voorzien van zeer schone toiletten en wastafels en optie tot stroom alleszins redelijk.
Wij vinden dit zonder enige twijfel een 5-sterren-camping. De plaatsen zijn erg ruim, goed toegankelijk en alles is keurig verzorgd. Afhankelijk van je provider kan het bereik van je mobiele telefoon in deze bergachtige omgeving minder zijn. Indien gewenst is dat te compenseren via betaald internet.
Verwacht geen strak aangeharkte camping waar alles 100% geregeld is, maar wel ruime plaatsen, met stroom, water en een fantastisch uitzicht. De ontvangst (in het Spaans) is erg vriendelijk. Het sanitair netjes en voldoende schoon. Goed toegankelijke verzorgingsplaats. Wij verbleven hier 3 nachten in tevredenheid en betaalden € 25,- per nacht voor een camper en 2 personen, inclusief stroom en toeristenbelasting.
Beter dan dit ga je het niet (makkelijk) meer vinden. Top locatie in een prachtige omgeving.
Prima plek. Ruime plaatsen en alle voorzieningen aanwezig.
Prima camperplaats als je (grotendeels) zelfvoorzienend wilt zijn. Deels verharde plaatsen, stroom, water en lozing grijs water en toilet. Koblenz prima te bereiken.
TOP plaats om van hieruit Kopenhagen per bus (op 850 meter) of fiets te bezoeken. Ruime plaatsen en alle voorzieningen zijn aanwezig. Zeer vriendelijke medewerkers. Wij betaalden € 32,- per nacht voor camper, 2 personen, stroom en belastingen.
Prima, keurig verzorgde camping met ruime plaatsen. Het sanitair is netjes en schoon. Één heren- en één damesdouche voor de hele camping is niet ruim bemeten. Maar zelfs in de vakantie tijdens ons verblijf was het niet druk.
Prima overnachtingsplek. Erg rustig. Leuk aangekleed met de stoelen en tafeltjes. Zeer ruim opgezet.
Prima plaats met alle voorzieningen. Een bezoek aan het fregat Jylland geeft een mooi inkijkje in het scheepsleven van weleer.
Prima camping met ruime plaatsen. Net en schoon sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst. Op fietsafstand van Skagen en Grenen. De scheiding tussen Noordzee en Oostzee is boeiend om te bekijken.
Geen voorzieningen, maar prima, ruime en rustige overnachtingsplaats. Indrukwekkende plaats met de vele, eeuwenoude graven.
Keurig verzorgde camping met ruime plaatsen. Het stadje Riben en het Viking Centre zijn absoluut het bezoeken waard.
Heerlijk rustige locatie met prima sanitair en ruim voldoende overige voorzieningen. Zeer gastvrije ontvangst.
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Lidl en dorpscentrum op loopafstand.
Prima gratis verblijfplaats voor 1 of enkele nachten. Op 10 minuten lopen van het oude centrum. Leuk om te bezoeken.
Een heerlijke camping om te verblijven. Gastvrije ontvangst en gemoedelijke sfeer. Ruime plaatsen met zowel zon als schaduw. Eenvoudig sanitair, maar netjes en zeer schoon. Lekker ruime douches met heerlijk warm water. De toe- en uitrit is erg stijl en vonden wij voor bredere (integraal)campers niet al te ruim bemeten.
Prima overnachtingsplaats om het zeer mooie, gezellige maar ook toeristische stadje Obidos te bezoeken.
Een 10 voor de gemeente Mafra om een dergelijk mooie CP gratis ter beschikking te stellen. Geen douche/toilet, maar wel lozen grijs water en cassette op zeer goed toegankelijke plaats. Inname water betaald ( €0,50 per minuut). Op 5 minuten lopen van het fantastische kloosterpaleis. De koffie en lekkernijen bij Fradinho zijn een aanrader.
Prima overnachtingsplek als je zelfvoorzienend bent. Douche en toiletvoorzieningen zijn inmiddels gesloten vanwege de gebrekkige waterkwaliteit. Voor de veelgeprezen rust moet je wel een beetje heen kijken door het behoorlijke aantal campers. Overigens voldoende plaatsen beschikbaar.
Nette, zeer ruime camping, met ruime plaatsen. Even zoeken om een redelijk vlak plaatsje te vinden, maar daarna lijkt het alsof je in een bos staat. Sanitair OK. Nette, goed toegankelijke serviceplaatsen. Toeslag voor campers > 6 meter. Wij betaalden € 52,90 voor 2 nachten met 2 personen incl. stroom. Capo de Sao Vicento is een aanrader.
Gewoon een zeer nette, maar vaak wel drukke camperplaats. De website is te checken voor de actuele beschikbaarheid van plaatsen. Supermarkt en burcht Silves op loopafstand.
Hele mooie, rustige, ruim opgezette camperplaats. Geen douche en toilet, maar wel zeer makkelijk toegankelijke en keurige serviceplaats en stroomvoorzieningen. Mooie omgeving en Altura is een alleraardigst dorp. Mooi strand. Wij hebben het hier erg naar onze zin gehad.
Prima camping om Evora te bezoeken. Prachtige en gezellige (studenten)stad. Ruime plaatsen. Het sanitair vonden wij niet verouderd, prima en schoon. De verzorgingsplaats voor de campers zou netter kunnen. Met de schoon water slang worden ook cassettes gespoeld. Het gebruik van een eigen slang geniet de voorkeur. Wij betaalden voor een camper met twee personen en stroom € 23,- per nacht. Wasmachine € 6,- per keer.
Prima gratis plaats om de burcht en Marvao te voet te bezoeken. Plaatsen voldoende groot, ook voor grotere campers. Op drinkwater na verder geen voorzieningen. Fantastisch uitzicht.
Het mooiste aan deze camping vonden wij de ruime opzet, vrij te kiezen plaatsen, ruime stroom- en watervoorziening en makkelijk toegankelijke loosplaats. Het sanitair is op zich OK. Wel wat achtergrondgeluid van de nabij gelegen snelweg, maar dat was voor ons niet hinderlijk. Leuk stadscentrum met mooi park. Grote supermarkten in de nabijheid. Vriendelijke medewerkers.
Prima kleine stadscamping op loopafstand van het historische centrum. Ook ruimere plaatsen aanwezig voor grotere campers. Alle voorzieningen aanwezig en in nette staat. Zeer gastvrije ontvangst. Wij betaalden € 14,50 voor 2 personen, inclusief toeristenbelasting en gebruik van 12A stroom.
Alle positieve reviews hieronder kunnen wij bevestigen. Fantastische camping! Niet alle plaatsen met het uitzicht over de baai zijn even groot. Wij konden er met 7,5 meter nét staan. Op andere delen van de camping wel grotere plaatsen beschikbaar.
Mooie camperplaats met verharde plaatsen. Goed onderhouden en schoon. Betaalautomaat werkte bij ons niet, omdat de verbinding te traag was om onze Nederlandse betaalpas te valideren. Na 1 telefoontje was de Engels sprekende beheerder binnen 2 minuten ter plaatse, waarna wij met contante betaling toegang konden verkrijgen. Prima service!
Fantastische camperplaats midden in prachtig natuurgebied. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Ruime plaatsen voorzien van stroom. Keurig schoon en verwarmd sanitair. Goed toegankelijke plaats voor lozen grijs water, cassettetoilet en inname water. Bijzonder rustig. Een genot om hier te verblijven!
Prima camperplaats. Mooie, ruime en verharde plaatsen, incl. stroom. Toegang via betaalautomaat/zuil. Geen sanitair. Wij betaalden totaal € 12,30 voor een camper met twee personen.
Leuke camperplaats. Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime, verharde plekken. Geen sanitair. Wij betaalden € 12,- incl. stroom en toeristenbelasting voor een camper met twee personen.
Zeer mooie camping. Erg vriendelijke ontvangst. Plaatsen voorzien van 6A stroom, water en afvoer. Mooie, schone sanitairgebouwen. Plaatsen zijn ruim, maar let met een hogere camper een beetje op de bomen. Fijn en betaalbaar restaurant. Kleine winkel met basisvoorzieningen. Ca. 800 meter van het strand en ca. 2,5 km van centrum 'l Estartit. Grote supermarkt op ca. 2 km van de camping.
We hebben hier een nacht prima gestaan. Heerlijk rustig. Zeer vriendelijke ontvangst. Stroom en water aanwezig. Geen loosfaciliteiten. Nette douche en toilet beschikbaar in de woning van de familie. Privé wijnproeverij gehad, waarbij eigenaar zeer de moeite doet om een goede uitleg te geven.
Rustige plek, prima om te staan, licht hellend. Verblijf gratis. Stroom € 5,- per nacht. Water en afvoer grijs/zwart water aanwezig. Eenvoudig toilet. Gezien prijs/kwaliteit-verhouding 4 sterren.
Keurige camperplaats met alle voorzieningen en net sanitair. Goed bereikbaar. Mooi uitzicht op de Maas.
Als je van rust houdt, is dit een heerlijke camping. Ruime plaatsen. Alle faciliteiten beschikbaar en zeer goed toegankelijk. Sanitair weliswaar wat ouder, maar wij vonden het wel charmant en het is schoon. Wij betaalden totaal € 14,44 per nacht voor een camper en 2 personen.
Op zich is er met de camping zelf niet zo veel mis. Typische kustcamping. Groot, veel faciliteiten, redelijk sanitair en druk. Tip als je overweegt hier te overnachten: check dan van tevoren of je met je camper op de toegewezen plaats kunt komen. Veel plaatsen zijn slecht toegankelijk. Wij waren blij weer schadevrij verder te kunnen en komen hier niet meer terug.
Prima, kleinschalige camping met fantastisch uitzicht. Voor ons was het sanitair ruim voldoende, zowel qua functionaliteit als schoonheid. Maar de echte criticaster kan er wel wat van vinden. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij hebben hier genoten.
Fantastische camping in mooie omgeving, Mooie, ruime plaatsen. Schaduwrijk. Mooi en zeer schoon sanitair. Kleine supermarkt en restaurant met beperkte kaart. Verder geen winkels in directe omgeving. Wij betaalden totaal € 22,- per nacht voor een camper en 2 personen. Aanrader.
Prima camping. Mooie, ruime plaatsen met voldoende schaduw. Vriendelijke, Engels sprekende ontvangst bij de receptie. Prima sanitair. Loosplaats grijs water is niet/slecht toegankelijk voor grotere campers. Acsi kaart geaccepteerd.
Mooie, rustige plaats met ruime plekken. Makkelijk toegankelijk. € 17 per nacht voor camper met 2 pers. zonder stroom. Met stroom € 19 per nacht. Water gratis. Verder geen voorzieningen. Vriendelijke Duits sprekende exploitante.
Prima, rustige en schone plek voor een overnachting. Nette voorzieningen voor drinkwater, het lozen van grijs water en chemisch toilet. Openbaar (Frans) toilet aanwezig.
Prima camping met zeer vriendelijke eigenaars, maar enige nuancering van alle top reviews vinden wij wel op zijn plaats. € 40 / nacht is zeer stevig betaald voor het gebodene.
Wij herkennen ons totaal niet in de negatieve reviews. Welliswaar erg grote camping, maar mooie plaatsen en fantastisch sanitair. Alles keurig geregeld en prima geholpen bij de receptie. Wij betaalden voor een comfort Stellplatz incl. eigen afvoer, eigen watervoorziening en stroom € 35 per nacht, excl. toeristenbelasting voor camper + 2 personen. Fantastisch fietspad naar Neuschwanstein en Hohenschwangau.
Heerlijke camping. Zowel voor een langer verblijf (op de camping zelf) als voor een tussenstop (op de ruime parkeerplaats). Schoon en uitstekend sanitair. Voldoende ruime plaatsen. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Uitstekend geschikt voor bezoek aan de Achensee en Zillertal. Met gastenkaart o.a. gratis openbaar vervoer. Prima restaurant. Grote supermarkt op loopafstand.
Een heerlijke camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Super schoon. Fantastisch sanitair en eigen watervoorziening op de plaats. Op loopafstand van het meer. Iets minder geschikt voor grote campers, zowel qua toegangsweg als qua formaat staanplaats.
Dat het in de huidige tijd nog bestaat… Misschien niet de meest sfeervolle plaats, maar heel keurig, ruime plaatsen en met gratis water, stroom en lozingsmogelijkheden een uitstekende plaats om te overnachten.
Zeer grote camping. Onderdeel van zeer veel, in beginsel mooie faciliteiten, maar het park lijkt de afgelopen jaren enigszins haar glorie verloren te hebben. Er is duidelijk achterstallig onderhoud. Bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor het overige is er prima te verblijven.
Fantastische camping. Zeer mooi gelegen. Zelf plaatsen kiezen. Prachtig uitzicht. Gastvrije, Engels en Duits sprekende gastheer/vrouw. Uitmuntend sanitair.
Mogelijk is het sanitair in de tussentijd vernieuwd, want dat is prima. Wordt 8 keer per dag schoongemaakt. De plaatsen met zeezicht zijn overwegend vlak. Inderdaad duur (€32 euro per nacht, inclusief stroom en water), maar zeer ruim en met fantastisch uitzicht op de baai. Goedkopere opties op het veld met Acsi voordeel. Inleveren van één identiteitsbewijs inderdaad verplicht, zoals vaker in KR.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooie, ruime plaatsen. Rustig gelegen. Uitermate hartelijke ontvangst door de medewerkers van het zwembad. Sanitair wat ouder, maar keurig onderhouden en schoon. Prima plaats om te verblijven.