@Ton77
- 2018
- Hymer
- 2023
- Mercedes
Mooie plek aan het water. Goed sanitair Prijs twee personen nu € 27 !
Vriendelijke ontvangst. Schaduwrijke ruime plaatsen. Onderhoud sanitair voldoende. Te voet met gratis veerpont naar Avignon. let even op de vaartijden! Mooi fietspad langs de Rhône
Prima ligging om Beaune te bezoeken. Voldoende schaduw en ruime plaatsen. Onderhoud sanitair matig. Ontvangst ok
Inderdaad een schitterende plek! Een Camperplaats zonder afvoer grijs water en chemisch toilet. Als je dat niet nodig hebt echt top. In een van de reviews wordt de straatnaam Oberdierikonerstrasse genoemd. Neem de ingang bij Ebilon. Die is echt minder avontuurlijk dan die bij Dierikon.
Gebruikt als tussenstop op onze terugreis. Plaats is zeer goed ingericht. Nu nog € 6,00. Leuk oud ommuurd stadje.
Zoals reeds eerder beschreven: alles TOP. Wandelaars hebben vele mogelijkheden. De gastenkaart geeft vrij vervoer in de regio. Vanaf de camping ski je naar de lift. Zeer aardige personeel die hun best doen alles piekfijn te houden.
Inderdaad alles prima in orde. Als je waterpas belangrijk vindt: ff puzzelen. wij hadden een plaats waar blokken niet nodig waren.
Helemaal eens met de vorige reviews. Stadje is een bezoek waard. tevens vele wandel- en fiets mogelijkheden in de buurt. (Prima werkende Free-WiFi ). Een door de gemeente aangestelde gastvrouw komt dagelijks langs.
Goede organisatie, prima intake. Goed sanitair en mooi groot zwembad. Wel heel groot. Daardoor volop bedrijvigheid, animatie, muziek. Helaas was onze standplaats te drassig. Na een regenbui nog maar net kunnen wegrijden. Met fikse sporen in het gras en modder op de camper. overigens zijn er op de camping ook veel Camperplaatsen op halfverharde ondergrond.
zoals omschreven in vorige reviews, een perfecte Camperplaats. Even uitkijken bij het laatste straatje rue du Chateau, links een schuine muur en rechts geparkeerde auto’s. Ze zeggen wel eens:”Als je het weet is het gemakkelijk”. Dit geld ook voor het betalen. 1. kaart in automaat 2.kies duur 24,48 3. betalen 4. twee bonnetjes een met code 5. zuil naast de slagboom 6. druk op <code> 7. type de code van 8 cijfers 8. druk op <val>
Heerlijk rustig tussen de perenbomen. Sympathieke eigenaren komen ‘s avonds een praatje maken. Fietsen door Zuid-Beveland en ook Middelburg en Vlissingen binnen fietsbereik.
De camping is mooi gelegen met royale plaatsen en mooi uitzicht. Vanaf de camping kun je mooie wandelingen maken door een zeer bijzonder gebied. De prijs bedraagt inmiddels € 24 voor 2 volwassenen.
Mooi plaats direct aan het water in het groene hart. Sanitair ok.
Inderdaad een leuke gratis plek bij kleine jachthaven.
Prima gratis plek. Bij koop van 6 of meer flessen een aardige korting. Vriendelijke mensen die trots Zijn op hun bedrijf.
Sitecode: 2023
Mooie camping, kregen de laatste camperplaats. Wel niet vlak maar met blokken oplosbaar. Prijs 2 personen. Is €23,- minder goed ter been? Een busje brengt je voo €0,80 pp naar centrum.
Sitecode: 71930
Inderdaad een mooie plek. Op een mooie zondag natuurlijk overvol met wandelaars en bezoekers van het oude plaatsje. Wij vonden een plekje maakten een mooie wandeling en konden na zes uur volop kiezen. Toilet aanwezig (overdag)
Topper zoals in de andere recensies beschreven. Betalen met betaalpas gaat prima en inderdaad 1ste poort erg smal.
Uitstekend verzorgde CP. Prima ontvangst en rustig.
Hier zijn weliswaar 3 plaatsen achteraan een mix-parkeerplaats. Van de drie was er een bezet door een camper de andere bezet door auto’s. Jammer
Uitstekende Camping met prima sanitair. Gezien de ligging en voorzieningen (sauna inbegrepen) goede prijs. Wij zijn eerder vertrokken wegens knieblessure en voorspelde hevige sneeuwval. Kregen €5 korting 😏
Prima overnachtingsplaats zoals beschreven.
Prima plek om een nachtje te staan. Overdag een komen en gaan van zwemmers. A12 dichtbij, door gunstige windrichting nauwelijks hoorbaar.
Zeer grote CP. Stonden er eerst alleen. Voorzieningen zoals omschreven. In het weekend was er een bijeenkomst met feest van een camperclub. Wij waren van te voeren vertrokken.
Alles prima ok! Zoals beschreven zeer gastvrije ontvangst.
Grote schaduwrijke plekken. Goede toegang tot het meer en zwembad op de camping. In het hoofdseizoen erg prijzig. Wij betalen voor camper en 4 personen €60 per nacht. Zeer luide animatie tot 23.00. Kortom voor kinderen en tieners prima plek maar kom niet voor je rust:-)
Beschrijvingen zijn prima. 2 nachten gestaan. Van hieruit een langere fietstocht gemaakt door de champagne. (70km). Heel afwisselend. Achterom door de velden kun je direct aan de wandel. Bij aankomst kochten wij eerst een gekoelde fles. Bij vertrek een doosje meegenomen. De overnachtingsprijs werd in mindering gebracht.
Aangetroffen zoals beschreven. Uitmuntend. Van hieruit fietstocht rondom lac gemaakt.
Voor de twee plekken staan oude betaalmeters. Contant geld erin en klaar. Toen ik aankwam 11:00 u beide vrij. Weinig overlast van verkeer. Volgens havenmeester wordt deze plek binnenkort opnieuw ingericht.
Zeer mooi. Natuurlijk overvol op 15 augustus. Rondwandeling om meer is een aanrader. Er stond een hek met VOL bleken toch nog enkele plaatsen te zijn. Veel schaduw!
Punt laag omdat er geen plaats was. Het leek erop alsof het een vaste camping was. Overigens zeker rustig gelegen en mooi aangelegd.
Gelukkig vol, want bij zo'n onvriendelijke eigenaar blijf ik niet voor mijn plezier.
Inderdaad zeer mooie plek. Idstein op loopafstand en echt de moeite waard om doorheen te wandelen. CP zeer rustig. Op 24-8-2016 tot 4 campers.
Helaas op aangegeven plaats geen CP. Er stond daar echter wel een houten wegwijzer naar CP deze richting gevolgd daarna niets meer gezien. Jammer.
Er stond een bord "Vol". Toch even gaan kijken en er was plaats. Helaas "concert" aan de waterkant.
Inderdaad voor campers van 7m lastig. Stond zelf in het vak naast de officiële CP maar de vakken zijn zo smal dat je gemakkelijk ingesloten wordt. Konden met moeite in en uitstappen.
Zeer mooi aangelegde CP. Ruime plaatsen 5*9 afgezet met nog jonge beukenhaag. Als aanvulling op voorgaande opmerking: Het lokale Toeristenbureau verstrekt mooie fietsroutes en andere info waarmee je doelen voor meerdere dagen hebt. (Kloster Weltenburg, Befreiungsburg, ...)
Inderdaad rustige plaats bij "Campo sportivo". Eerste inrit vanaf de kant van Cortina was inderdaad smal en onoverzichtelijk. 200 m verderop was er nog een inrit. Prima voor ons. 7,15m lang. Lozen chemisch toilet onduidelijk.
Prima plaats in een parkachtige omgeving. Vlak bij zwembad en div. Restaurantjes. Zeer vriendelijke ontvangst.
Inderdaad een mooie plaats waar heel wat campers kunnen staan. Een zeer mooi ven met strandje. Prima zwemwater. Sani station is helaas zwaar onder de maat.
Prima plek zoals reeds door velen is beschreven. Stadsbus 3 of 4 in 15 minuten naar Grote Markt.
Prachtig gelegen camping met royale plaatsen in bos. Prima vertrekpunt om Hoge Veluwe te bereiken of km te wandelen. Goed verzorgd sanitair. Minpuntjes: naast €21 (2p) €2 pd voor WiFi en €0,50 voor douche. Daarnaast is het afvalputje voor gebruikt water niet goed bereikbaar.