@TonBoertien
- 2000
Mooi gelegen, perfecte plek, alles aanwezig. Hele fijne douches, € 1.-. leuk dorpje op loopafstand. Met diverse restaurants. hele goede pizzeria met heerlijk ijs. Ideale plek wij waren op doorreis naar Wenen.
Kei fijne plek, alles wat je nodig hebt is er. Vriendelijk ontvangst. No nonsens personeel. leuke gezellige horeca. Dicht bij het centrum. en als je de ligging op Google Maps bekijkt dan begrijp je het verkeer. Als je hier niet tegen kan beslis dan vooraf ik ga dat niet doen! wij vonden het helemaal top. Al gereserveerd voor december. leuk nu al zin in.
Heerlijke plek onder de bomen wat fijn was bij 30 + graden. Midden in het centrum, niet teveel verwachten, gewoon een goede plek. € 10,-. pn. douche is primitief maar warm en je doet een donatie. Op loopafstand winkels, restaurants. supermarkten. toilet legen, water pakken, grijs water aflaten wat wil je nog meer.
mooie rustige cp, helaas zijn de douches en wc niets. maar daarom hebben we een eigen toilet, dan maar even niet douchen. fijne plek met een heerlijk restaurant om de hoek waar Francesca Gerbrasio van de Pizza girls van de italiaanse tv. je van een heerlijke maaltijd kan voorzien en niet te duur.
wat een heerlijke plek, zeker als je rust wilt na een hectische dag Rome. de eigenaresse is heel behulpzaam . en ze weet ook alle tijden van de bussen en ze stuurt je vooraf via de app informatie (wij hadden gebeld of er plaats was) Nog even een tip houd je tas/portemonnee in de drukte van de metro of trein goed in de gaten en laat je niet afleiden. mijn portemonnee is uit mijn tas gestolen. pas op voor groepjes mensen de je afleiden. 😳
een hele fijne cp. Ronnie is een goede gastheer. wij hebben hier 2 nachten gestaan en Ronnie heeft ons naar de ecopista do Dao (Viseu) gebracht zodat we deze super mooie fietsroute terug konden rijden. Echt een aanrader. sanitair is zoals vermeld. maar een camper heeft tenslotte zelf alles aan boord. Ronnie heeft wel de plannen al klaar voor de verbeteringen, nu nog tijd en hulp. we komen zeker terug Ronnie, bedankt voor je gastvrijheid.
Wat een fijne cp, schoon en voldoende sanitair. fris, 2 hardwerkende vriendelijke dames die het allemaal keurig netjes houden. leuk restaurantje beneden. het dorpje hebben we helaas niet kunnen bezoeken ivm ziekte. we zijn 4 nachten geweest. ipv de 2 die we gepland hadden. wij komen zeker terug Ton en Marinella
Wat een mooie cp, Vriendelijke, gastvrije eigenaars die ‘‘s morgens voor een vers broodje zorgen nette douches, toiletten,afwasplaats, ik denk een heerlijk zwembad. helaas was het weer niet zo denderend toen wij er waren. we hadden 2 nachten gepland en uiteindelijk zijn het er 6 geworden. 2 keer aangeschoven met meerdere stellen voor een gezamenlijke maaltijd. we hebben een fijne tijd gehad. Nele en Yvan bedankt Ton & Marinella tot ziens
een fijne cp zeker voor een bezoek aan Valencia. goed ingericht. zuiver. geen beschutte plaatsen maar door het ontbreken van bomen en een vaste manier van inparkeren heb je nooit problemen met manoeuvreren. helaas is er slechte 4 G ontvangst en geen wifi. en de aggregaat kan als storend worden ervaren.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden