@TonBoertien
- 2000
Mooi gelegen, perfecte plek, alles aanwezig. Hele fijne douches, € 1.-. leuk dorpje op loopafstand. Met diverse restaurants. hele goede pizzeria met heerlijk ijs. Ideale plek wij waren op doorreis naar Wenen.
Kei fijne plek, alles wat je nodig hebt is er. Vriendelijk ontvangst. No nonsens personeel. leuke gezellige horeca. Dicht bij het centrum. en als je de ligging op Google Maps bekijkt dan begrijp je het verkeer. Als je hier niet tegen kan beslis dan vooraf ik ga dat niet doen! wij vonden het helemaal top. Al gereserveerd voor december. leuk nu al zin in.
Heerlijke plek onder de bomen wat fijn was bij 30 + graden. Midden in het centrum, niet teveel verwachten, gewoon een goede plek. € 10,-. pn. douche is primitief maar warm en je doet een donatie. Op loopafstand winkels, restaurants. supermarkten. toilet legen, water pakken, grijs water aflaten wat wil je nog meer.
mooie rustige cp, helaas zijn de douches en wc niets. maar daarom hebben we een eigen toilet, dan maar even niet douchen. fijne plek met een heerlijk restaurant om de hoek waar Francesca Gerbrasio van de Pizza girls van de italiaanse tv. je van een heerlijke maaltijd kan voorzien en niet te duur.
wat een heerlijke plek, zeker als je rust wilt na een hectische dag Rome. de eigenaresse is heel behulpzaam . en ze weet ook alle tijden van de bussen en ze stuurt je vooraf via de app informatie (wij hadden gebeld of er plaats was) Nog even een tip houd je tas/portemonnee in de drukte van de metro of trein goed in de gaten en laat je niet afleiden. mijn portemonnee is uit mijn tas gestolen. pas op voor groepjes mensen de je afleiden. 😳
een hele fijne cp. Ronnie is een goede gastheer. wij hebben hier 2 nachten gestaan en Ronnie heeft ons naar de ecopista do Dao (Viseu) gebracht zodat we deze super mooie fietsroute terug konden rijden. Echt een aanrader. sanitair is zoals vermeld. maar een camper heeft tenslotte zelf alles aan boord. Ronnie heeft wel de plannen al klaar voor de verbeteringen, nu nog tijd en hulp. we komen zeker terug Ronnie, bedankt voor je gastvrijheid.
Wat een fijne cp, schoon en voldoende sanitair. fris, 2 hardwerkende vriendelijke dames die het allemaal keurig netjes houden. leuk restaurantje beneden. het dorpje hebben we helaas niet kunnen bezoeken ivm ziekte. we zijn 4 nachten geweest. ipv de 2 die we gepland hadden. wij komen zeker terug Ton en Marinella
Wat een mooie cp, Vriendelijke, gastvrije eigenaars die ‘‘s morgens voor een vers broodje zorgen nette douches, toiletten,afwasplaats, ik denk een heerlijk zwembad. helaas was het weer niet zo denderend toen wij er waren. we hadden 2 nachten gepland en uiteindelijk zijn het er 6 geworden. 2 keer aangeschoven met meerdere stellen voor een gezamenlijke maaltijd. we hebben een fijne tijd gehad. Nele en Yvan bedankt Ton & Marinella tot ziens
een fijne cp zeker voor een bezoek aan Valencia. goed ingericht. zuiver. geen beschutte plaatsen maar door het ontbreken van bomen en een vaste manier van inparkeren heb je nooit problemen met manoeuvreren. helaas is er slechte 4 G ontvangst en geen wifi. en de aggregaat kan als storend worden ervaren.
eenvoudige cp voor doorreis. we hebben in het restaurant gegeten, dit was zeer goed. wel wat duurder maar een goede kwaliteit. personeel was erg aardig.zeker als je laat merken dat je Spaans probeert te spreken maar Engels was ook oké. lozen van toilet niet gevonden.
Bij aankomst had ik mijn twijfels. maar oké we waren wat later en het was voor 1 nacht. Dus we doen het ermee. Blijkt er een gigantisch feest te zijn in het dorp wat 2 weken duurt. en leuke restaurantjes vooral top wok was top. en het sanitair gebouwtje naar het kantoortje had me op het verkeerde been gezet. Er staat een gigantisch mooi, zuiver sanitair gebouw. hiervoor alleen al 5 sterren waard. helaas is de uitstraling van de camping minder.
een zeer mooie camping. met uitstekend en schoon sanitair. heerlijke warme douche, afwaswater was helaas koud. maar is op te lossen door warm water in de Toiletruimte te pakken. vriendelijke ontvangst. mooi rustig dorp. het gemeentelijk zwembad was nog niet open (nog geen seizoen) de opzet van de camping is ook leuk.
een heerlijke plek. was voor ons alleen om koffie te drinken. maar als het later op de dag was dan waren we zeker wel blijven staan voor de nacht . zeer mooi zuivere cp.
zeer mooie camperplaats. lekker rustig. schoon sanitair. een hele fijne grasmat voor de camper. en in de weides dartelen de ezels en apaca’s. echt een aanrader.
zeer mooie cp ergens werd vermeld geen lange voertuigen maar dat is onzin. mooie lange plaatsen goed sanitair alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft. mooi aan het water, rustig er is een speeltuintje in de buurt veel bankjes langs het water.
de camping heeft nieuwe beheerders. jong Nederlands stel. camping ziet er verzorgd uit. als camperplaats ook zeker aan te bevelen. even voor n nacht. incl stroom.
een hele mooie camperplaats. inderdaad alles wat een camper raar wil. Rust, vlakke plaats, drinkwater, container en een mogelijkheid om vuil water en wc te legen. helemaal top en voor een mooie prijs. zeker een aanrader en als de zon nog gaat schijnen is het helemaal top. je moet wel op tijd binnen komen.
betaald in euro € 26,50. (via enveloppe) duur betaald. wel een prima plek. geen voorzieningen. geen mogelijkheid om afvalwater of wc te legen. wel stroom. rustige nacht gehad.
prima plek voor 1 nacht winkeltjes, restaurant, terrasjes een compleet centrum. rustige nacht gehad, het was door de week.
Mooi aangelegde plaatsen. Deugdelijke voorzieningen. En wat heel bijzonder was een vriendelijk en zeer behulpzame beheerder. Wij kregen namelijk stukken aan onze camper en nadat de ANWB ons geholpen had met bestellen van het benodigde onderdeel heeft de beheerder dat onderdeel zelfs opgehaald in Weert. Echt geweldig.