@TonBrinkman
We hebben deze camping op onze reis door Frankrijk uitgezocht vanwege het meertje aan de overkant. De avond ervoor gemaild en gelukkig was er plek. Super sympathieke eigenaren die een mooie plek niet ver van de snelweg hebben gerealiseerd. Deze plek is zeer geschikt om te overnachten op doorreis, maar wij zijn 3 nachten gebleven. Op de camping bakt men zelf heerlijk brood en croissants en je kunt er ook frites en pizza's bestellen.
Prima camping voor een nacht. De eigenaar was nogal dwingend in waar wij en onze buren moesten staan. Bizar als je camping 3 voetbalvelden groot en verder nagenoeg leeg is. Omdat het ons qua privacy beter leek om de camper om te draaien begon hij ongenuanceerd te schreeuwen. Ook zijn echtgenote was bij het innen van het stageld erg nors en kortaf. Jammer, want voor de rest is het er fijn toeven.
Prima plek voor een overnachting net buiten het dorp. Bierfontijn op de fiets vlakbij. Toegang en stroom werken prima met contactloos betalen. De qr code van de bon scannen en je kunt stroom gebruiken.

Fijne plek met "vrijheid, blijheid" op een mooi veld met bomen. Niet allemaal op een rijtje staan maar een plekje uitzoeken, wij houden ervan. Aardige eigenaren, altijd beschikbaar voor een vraag of een praatje. "Het Wagenhuis" boven aan de weg vonden wij een prima plek om wat te eten of te drinken.

Een fijne plek aan de rand van Scherpenzeel. Wilco heeft ons met veel enthousiasme alle aspecten van zijn bedrijf laten zien en uitgelegd hoe een modern boerenbedrijf functioneert. We hadden het geluk om de geboorte van een kalf mee te maken. Voor ons als mensen uit de stad een onvergetelijke ervaring. Er zijn mooie wandelroutes in de buurt langs o.a. de overblijfselen van de Grebbelinie. Musea, horeca en supermarkt in de buurt.
Gebeld of er plek was, zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook bij aankomst fijn geholpen. Minimaal verblijf in deze periode (juli) 3 nachten. Kleine camping met een authentieke uitstraling. Heerlijk brood en maaltijden beschikbaar. Klein strandje op 400 meter. Boulevard met restaurants op 600 meter. Veel fietspaden. 1 tip: ga niet op plaats nr. 6 staan want de airco van het huisje ernaast staat te loeien naast je terras.

Hele fijne plek aan de rand van het dorp, tussen bos en weiland. Relaxte eigenaren die er alles aan doen om een fijne sfeer te creëren. Naar het strand is met de fiets goed te doen. Dorp en supermarkt vlakbij.
Fijne plek aan de rand van het dorp en het bos met zeer ruime plekken. Alle voorzieningen aanwezig. Veel geleerd over de teelt van asperges tijdens de rondleiding en uitleg van Elle (eigenares). Mooie wandeling gemaakt vanuit het bezoekerscentrum Leudal (5 minuten fietsen). Spar supermarkt in Roggel voor alle dagelijkse boodschappen.

CP met water en elektriciteit . Echtpaar op leeftijd spreken wat Engels en Duits. Zeer hartelijke ontvangst en groente uit de tuin gekregen als welkom. De hond verwend met koekjes. Een rondleiding in het huis om de jachttroffeen te zien. Keurig onderhouden grote tuin met vlakke bodum op gras en weids uitzicht. Rustig, geen last van verkeersgeluid. Voor ons een hele prima plek!

Prima plekje, ook voor een grotere camper. Vuurplaats aanwezig (geen hout). Pas wel op voor de koeien "vlaaien".
Een nachtje gestaan op de CP voor de camping. Mooi uitzicht op zee. 3 douce/toilet units beschikbaar achter de receptie. Service station buiten gebruik.

Mooie rustige plek aan de rivier met een fantastisch uitzicht op de bergen. Eigenaar is zeer hulpvaardig als je op zoek bent naar een hike of een andere activiteit in de buurt. Sanitair is oké. Wat mij alleen stoort zijn de briefjes die overal hangen met wat je moet en niet mag.
We kwamen per toeval op deze camping terecht en kregen een mooie plek aan de rivier, compleet met splinternieuwe picknicktafel en hangmat. Waterpunt dichtbij en snelle wifi op de hele camping. Sanitair is oké en geen muntjes nodig om te douchen. Wasmachine en droger beschikbaar. Aardige eigenaresse met een geweldig gevoel voor humor. Wij vonden dit een pareltje, terwijl je dat niet verwacht als je de Fv17 af draait.
Hier een nachtje gestaan op de parkeerplaats van de jachthaven. Betalen voor niet-Noren met een envelop (200 NOK) of bij de toezichthouder die doordeweeks ook langs schijnt te komen. Water, stroom en toilet beschikbaar. De binnenstad is te voet of op de fiets snel bereikbaar via de toegangsbrug. Terras met picknicktafels beschikbaar om gezellig aan de waterkant te zitten. "Campinggedrag" wordt toegestaan.

Fantastische plek midden in het bos aan een groot meer. Toilet en drinkwater aanwezig. Vuurplaats om te koken of te grillen en een bootje om te varen. Anne en Martijn zijn de supervriendelijke eigenaren. Heerlijk om een paar dagen lekker te ontspannen. Ook geschikt voor grotere campers.

Een fantastisch plekje tussen de weilanden. Jonge vriendelijke ondernemers die naast hun boerderij een kleinschalige CP zijn gestart. Heerlijk softijs en aardbeien uit de automaten bij hun boerderij. Leuke wandelroutes in de buurt. Een rondleiding over hun boerderij is een aanrader.
Mooi plekje met zeer sympathieke eigenaar en beheerders. Met contant geld betalen is voor ons altijd wel een dingetje omdat we zo gewend zijn aan elektronisch betalen dat we vaak vergeten om contant geld mee op reis te nemen. Gelukkig kon dat eenvoudig met de beheerders worden opgelost.
Na jaren weer eens op Indeverte gestaan. Kees en Patricia hebben het nog mooier en gezelliger gemaakt, wat een fijne mensen. Helaas konden we maar 1 nachtje blijven staan i.v.m. de vele reserveringen van onze oosterburen.

Heerlijk plekje aan de rand van het dorp. Prima uitvalsbasis voor een boswandeling. Olav en Clara zijn super vriendelijk en gastvrij.

Er zijn 3 plekjes op het mooi aangelegde terrein. Wij hadden niet gereserveerd, maar er was voor ons nog een plek beschikbaar. Dus reserveren als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Stroom en water beschikbaar. Proeverij van de eigenaresse. Heerlijk rustig in de avond.
Fieke en Bas hebben een heerlijk plekje gecreëerd. Top sanitair. Gezellig terras met 2 keer in de week verse soep. Ga ook even langs op het terras van de moeder van Bas (Rondmeer). Zij biedt zorg en begeleiding aan jongeren van 12 tot 18 jaar en (jong-) volwassenen met een autismespectrumstoornis, adhd en een licht verstandelijke en/of psychische beperking. En ze schenkt heerlijke drankjes en voorziet in lekkere hapjes op haar sfeervolle terras.
Genoten op deze CP die nog niet zo lang open is. Plekken niet zo klinisch op een rijtje maar wat beter gepositioneerd zodat iedereen een fijn uitzicht heeft. Betalen kan contant, maar ook met een overschrijving, chapeau! Heerlijk gewandeld in de bossen in de directe omgeving. De eigenaresse kwam langs om te checken of alles naar wens was en had voor de gasten heerlijke kruidkoek gebakken.
Prima plekje aan de Maas. €10,22 incl. stroom en 10 minuten water. Betalen aan de zuil met bankpas. Verlengen na een dag mogelijk, gebruik de optie "bestaande klant" en de code op de oorspronkelijke bon. Grijs water en toilet legen mogelijk. Wel veel poep van de ganzen. Rustig gelegen en vissen voor de CP mogelijk.
Leuk plekje voor een nacht. Eigenaren hebben voor ons een leuk plekje geïmproviseerd. Extra sanitair in mei 2021 gereed. Wifi is top. Inchecken via tablet en betaallink via e-mail is efficiënt. Bedankt voor de gastvrijheid!

Sitecode: 22068
Prima plekje met fantastisch uitzicht op het kasteel. Uitstekende faciliteiten om de camper te servicen. Modern sanitair, goed aangepast aan de huidige Covid maatregelen. Bij aankomst plekje uitzoeken en later bij de receptie melden waar je staat.

Prima voor een nachtje. Tegenover het oude sanitair staat een nieuw sanitairblok waar je prima kunt douchen. Beheerder is met een beetje flexibiliteit prima te verstaan. 170 DKR contant betalen, maar de pinautomaat is niet ver weg.
Prima camping met perfect sanitair. Douchen ZKR 5,00 voor 3 minuten. Wij kozen voor een plek op het veld aan het einde van de camping, vlakbij de zee. Betaling is voor een nacht, je kunt vervolgens zelf bepalen hoe laat je de volgende dag vertrekt. We betaalden ZKR 195,00 per nacht. Bakker en supermarkt op loopafstand. Leuk pad langs de kust. Gratis WiFi.
Met Hemelvaart geen mogelijkheid om zelf een plaats te kiezen. Verzoek om de laatste dag te kunnen blijven werd organisatorisch niet goed afgehandeld. NKC korting geldt niet op hoogtijdagen (zoals Hemelvaart). Vuilcontainers hadden onvoldoende capaciteit voor de Hemelvaartsdrukte.
Mooie grote camping met alle faciliteiten, waarbij gemoedelijkheid en klantvriendelijkheid bewaard zijn gebleven. Camperplaatsen liggen net voor de ingang van de camping, wij hebben er voor gekozen om een plek op de camping zelf te nemen. Sanitair en overige faciliteiten prima, ook zo aan het einde van het seizoen.
Minicamping bij een champagnehuis. Zeer aardige eigenaren, uitstekend sanitair. De bakker komt ’s morgens met zijn auto op het terrein. Goede betaalbare champagne, ook als gekoelde fles in een cooler te bestellen.
Geweldige plek voor de hond en zijn of haar baasjes. Midden in de natuur van de Morvan hebben Edith en Hans een camping aangelegd die vrijheid biedt voor de hond, maar ook voorziet in uitstekend sanitair met net dat beetje extra. De camping heeft omheinde plaatsen waar de hond alle vrijheid heeft. Er worden ook table d’hotes georganiseerd waarbij door Edith een heerlijke maaltijd wordt geserveerd.
Rustige camping met mooi uitzicht rondom. Personeel spreekt goed Engels en zijn zeer vriendelijk. Sanitair gedateerd maar schoon. Broodjes service en pizza's beschikbaar.
Bij aankomst was de camping helaas vol. De eigenaar bood ons aan om tegen gereduceerd tarief aan de overkant op 1 van de camperplaatsen te gaan staan. Hier 2 dagen prima gestaan. Stroom aanwezig en gebruik gemaakt van de faciliteiten op de camping. Deze nieuwe eigenaren zijn goed op weg om hier een mooi plekje te creëren.
CP gelegen aan de oever van de Loire. Elektriciteit en een sanizuil. Sanitairgebouw is nu gesloten, wellicht het hele jaar. Toegang met de pas van Camping-car Park. Als je geen pas hebt dan maakt de zuil die voor je aan. De D952 loopt achter de CP, dus die hoor je wel een beetje.
Vanwege het fenomenale uitzicht 3 dagen gebleven. Wij hadden het geluk dat we op het laatste veld op een ruime plek met uitzicht op de zee stonden. Het sanitair wordt wel schoon gemaakt, maar de blik van de schoonmaker gaat niet hoger dan 1 meter. Het aanmelden bij de paal ging vlotjes. In eerste instantie 24 betaald, maar later nog via een speciale menukeuze 2 keer 24 uur bijgeboekt.
Gezellige camping grenzend aan een natuurgebied. Dame aan de receptie sprak ons in prima Engels aan. Niet alle camperplaatsen waren beschikbaar vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen. Sanitair gedeeltelijk nieuw en schoon. Vanwege het aangrenzende moeras is het meenemen van insectenspray geen overbodige luxe.
Onze eerste CP. Kaart kopen ging prima, maar werkte niet bij de slagboom. Service nummer gebeld en binnen een minuut opgelost. Brood kopen kan op de naastgelegen camping, maar ook bij de bakker op 800 meter.
Met Pasen onze “maiden trip” naar deze midi camping gedaan, met hond en kleinkind van bijna 2. Plek gekregen op het camperveld. Alle faciliteiten voor de camper aanwezig. Modern en schoon sanitair. Veel faciliteiten voor (kleine) kinderen. Bos aan de overkant van de weg waar de hond los mag lopen. Wifi tegen betaling komt mij nog steeds wat oldskool over.