@TonD
Onlangs twee nachten gestaan, mijn 3e bezoek. Heel rustig gelegen nabij prachtige fietsroutes. Ruime percelen met stroom, water en afvoerputje, perfect. De eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk. Topper!
Begin juli hier voor de 3e keer een nacht doorgebracht. De camperplek heeft een rustige en intieme sfeer. De ontvangst door de eigenaren is bijzonder hartelijk en vriendelijk. Ik vind de badkamers met toilet en douche ideaal - ze zijn schoon en er zijn (zwak punt bij veel andere plekken) voldoende haakjes om je handdoek en kleding op te hangen. Super plek, mooie fietsmogelijkheden dichtbij. Tot de volgende keer!
Een heel erg mooie camping. Direkt aan zee gelegen, schitterend zwembad en ontzettend aardige mensen bij de receptie. Waarom dan geen vijf *? De wifi is erg wisselvallig, de plek met ACSI korting is eigenlijk te klein voor een camper van 7 meter en dan is er nog het sanitair. Werkelijk prachtig sanitairgebouw maar helaas niet schoon en de douche is niet warm genoeg. Als dat wordt opgelost alsnog vijf sterren.
Heel aardige ontvangst, we hadden een arts nodig en die werd meteen voor ons gebeld. Douches (€1,-) kraakhelder, goede straal en heerlijk warm. Plaatsen met uitzicht op zee zijn uniek; niet overdreven groot maar wel prachtig. Van alle gemakken voorzien en binnen een minuut lopen lig je in zee. Aanrader.
Ik zie dat deze plek op geopend staat, drie dagen geleden ook. Wij zijn extra omgereden, de plek ligt behoorlijk afgelegen, maar mooi en stonden voor de poort. Toen werd ons medegedeeld, dat ze gesloten waren. Kleine moeite toch, om op campercontact te vermelden, dat je gesloten bent?
wij staan hier heel prettig onder de pijnbomen achter het zwembad. Schoon, nieuw sanitair, fijn zwembad met badmeester, een mooi zandstrand op loopafstand, fietsend naar het stadje, kortom een zeer aangename plaats
Sitecode: 102052
Bijzonder vriendelijke mevrouw aan de receptie die ook bereid was langzaam Frans te praten ter bevordering van de communicatie. In tegenstelling tot wat andere reviews doen vermoeden zijn er wel degelijk warme douches en toiletten, een beetje moeilijk vindbaar, achter op het terrein. Brood- en ontbijtservice beschikbaar, prachtig uitzicht op de citadel. Met camper, 2p. en stroom €30.
Volgens de receptie is dit de voortzetting van camping Le Clos des Chênes. De camping is ruim opgezet, heeft een groot zwembad en ruime, niet heel duidelijk gedefinieerde plekken onder eikebomen. Sanitair oogt wat vermoeid maar is schoon. Enige minpuntje is dat ze eind mei (nog) geen broodservice hadden. We hebben met ACSI korting €22 betaald voor camper, 2p. en stroom.
Als ik het goed begrepen heb van de mevrouw van de receptie bestaat de camping niet meer onder deze naam maar heet nu La’Bel Balagne. zie review aldaar.
De grote troeven van deze cp zijn de bijzonder vriendelijke (en Engels sprekende) eigenaar en het ontzettend leuk verzorgde en vormgegeven terrein. Overal staan beelden, er zijn zitjes, gemetselde stroompalen, afvalscheiding, stortplaatsen voor grijswater en toilet en er zijn meerdere picnicplekken onder tentdakjes. Je kunt tevensdrinkwater tappen. De eigenaar is van plan om ook nog toiletten en douches te bouwen. Super aanrader voor een tientje!
Prachtig gelegen in de nabijheid van zee en meer. Heerlijke fietsmogelijkheden. De mensen aan de receptie zijn erg vriendelijk en het zwembad is verwarmd. Maar: bijna niemand die er werkt spreekt voldoende Engels, zowel de WiFi als de GSM ontvangst zijn zeer slecht en de douches zijn weinig krachtig en vaak niet warm. Misschien zou de staf wat minder moeten rondrijden in hun golfkarretjes en meer onderhoud moeten plegen (of op Engelse les gaan).
Wat een heerlijke camping! Vriendelijke ontvangst, schoon en fris ogend sanitair, overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden, mandje met douchemuntjes op basis van vertrouwen en ligging in de buurt van fietsroutes. Ideaal voor camperaars. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede WiFi. We komen zeker terug.
Hele rustige, schone plaats met bomen en uitzicht op volkstuintjes. Voelde veilig en gemoedelijk. Op doorreis vanaf Ancona hier een nachtje geslapen. Het stadje is op loopafstand. WC met muntjes automaat voor 20 cent.
Prima plaats neus het vriendelijke dorpszwembad. Voor 2 euro rondje gezwomen. Camperplaats is ook van twee wandelingen en fietspad slow de Inn. Gratis wifi, biertuin met lekker eten om de hoek. Lift hier op de doorreis een nachtje gestaan. Super.