@TonPeeters
- 2018
Juni 2026
Sitecode: 20324
Feitelijk kunnen we nergens een onvoldoende voor geven, maar toch krijgen we niet het camping gevoel. Er is geen sfeer. Het nieuwe sanitair met donkere muren en stalen deuren is schoon en voldoet prima maar is erg donker. Ook ventilatie is een ding. Het nieuwe zwembad is vooral mooi op de website maar ademt (nog) niet diezelfde sfeer als je erbij staat.
Fantastische camping. Alles er op en er aan. We stonden twee nachten op de camperplaats vlak voor de slagboom. Hele camping ademt een fijne sfeer. Het restaurant was echt fenomenaal. Super uitzicht, uitstekende bediening, lekker eten en heerlijke wijn. Als we nogmaals in de buurt zijn komen we zeker terug.
April 2026
Vriendelijke ontvangst en leuke plekken aan de Zuid-Willemsvaart. De camping is klein en eenvoudig, het sanitair schoon maar gedateerd. In 15 minuten loop je naar het centrum. Erg jammer van de geluidshinder van de drie verkeerswegen rondom de camping.
Een hele bijzondere plek, ver weg van de bewoonde wereld. Zo ver dat je je op de hobbelige weg er naar toe afvraagt of je wel goed zit. Allerhartelijkst ontvangen door Yasmin die ons een mooie avondwandeling kon aanbevelen om op een andere manier dan in de drukte van de kloof, het natuurschoon te ervaren. Bij zonsondergang keken we uit op Skopje en de Matkakloof: Prachtige ervaring! De camping is nog in opbouw maar alles is in basis aanwezig.
Vriendelijke ontvangst. Sanitair is basic voor Oostenrijkse begrippen, wel heel schoon. We hebben 1 overnachting gedaan op een te kleine plek in overvol straatje. In- en uitrijden kon alleen in overleg met buren die auto’s tijdelijk moesten verplaatsen. Na 22.00 bleef het nog tot in de nacht rumoerig. Ligging nabij dorpje is mooi.
Een voorbeeld voor menig camperplaats. Fatsoenlijke plaatsen met schaduwdoek met uitzicht op Berat. Loopafstand tot Berat ongeveer 1,5 km. De eigenaar brengt je voor we schappelijke prijs naar de stad of direct naar het kasteel. Biertje bij aankomst, raki als we terugkomen van de stad. Echt alleen maar lof. En natuurlijk is het sanitair in orde, kun je drinkwater tanken en de grijze tank legen.
Leuke plek direct aan de rivier met klein primitief strandje. Afstand tot het dorpje is ca 500 meter en prima te doen. Leuk om de watervallen te bezoeken.
Ligging is heel mooi aan het meer. Het restaurant heeft een dagmenu gekookt door de moeder van de eigenaar. Prima gegeten. Het privestrand is leuk. We hebben maar één groot minpunt. Het sanitair. Het is allemaal te doen maar niet erg comfortabel.
Camping in opkomst. Direct naast zeer rustige weg. Prima startpunt voor de Durmitor-ring. Super vriendelijk ontvangst met koffie en gebak. De aangeboden koffie bij vertrek hebben we niet genomen. Eenvoudig maar schoon sanitair.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden