@TonSmit
- 2009
Alles wat de vorige camperaars zeiden klopt. Heel fijne camping met prachtige toiletgebouwen die 3 of 4 keer per dag worden schoongemaakt. Fijn strand en heel leuk restaurant waar je een heerlijk menuutje hebt voor €12,50 pp Wij hebben hier met de Acsi kaart voor € 25 incl electra gestaan.
Een heel fijne overnachtingsplek. Mooie omgeving om te wandelen.
Ga hier niet heen. Duur € 38 voor 1 nacht, 2 personen, camper en electriciteit ; slechte/weinig voorzieningen; vieze wc's en douches.
Heel fijne camping en dat voor £ 29 voor camper, 2 personen + electriciteit. Aanrader.
Een perfecte plek om een nachtje te staan. De toiletten worden goed schoon gehouden.
Het is een koeien weide waar de koeienvlaaien liggen. Èèn douche te vies om in te gaan en een paar vieze toiletten. Verder is er een smerig hok waar je kan afwassen met koud water. en dat voor £ 30 per nacht. Ze beweren een natuurcamping te zijn. Niet naar toe gaan zou ik zeggen.
Mooi uitzicht en ruime plekken. Goed verzorgde en schone camping. Alles is aanwezig. Broodjesservice ook prima. Fijne camping voor een goede prijs £ 24 zonder stroom.
We hebben het heerlijk gehad op deze plek met mispel bomen, sinaasappel bomen met uitzicht op de bergen . Lekker rustig en gezellig en mooi oud Altea vlakbij (10 minuten op de fiets). Wij komen zeker terug. Dank voor je gastvrijheid en hartelijkheid Melanie.

We hebben de afgelopen 4 dagen op deze fantastische plek gestaan. Mooie omgeving en je kan van alle voorzieningen gebruik maken. En dat alles gratis. Het is wel de bedoeling dat je een paar van hun heerlijke flessen wijn koopt. We hebben een doos met verschillende wijnen gekocht De eerste die we hebben genuttigd beviel zo goed dat we vanmorgen voor het weggaan nog een paar hebben gehaald. Afgelopen dagen prachtige fietstochten gemaakt. Aanrader
Wij hebben hier 5 dagen gestaan en wat was het fijn. Het was tijdens het paasweekend, best druk, en toch was de sfeer ontspannen. Mooie ruime plekken, mooi toiletgebouw. Alle voorzieningen aanwezig en het beheerdersechtpaar is erg klantgericht en vriendelijk. We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt. Wij komen zeker terug. Obrigdo e adeus Mieke en Ton Smit
Wij stonden hier in de heiligeweek (semana santa). Het was overvol en wij moesten op een veldje achterin staan, bomvol en boven op elkaar en met ondeugdelijke noodstroom aansluiting. Er waren 4 oude toiletten en douches voor alle mensen op het veld. We betaalden € 26 en vonden het een heel slechte prijs kwaliteit verhouding.
We kwamen hier aan op 9/10 en de camping was al gesloten.
Alle voorgaande reviews onderschrijven wij helemaal. Een unieke plek met een prachtig uitzicht en waar je de mooiste wandelingen kunt maken. Melanie en Marco zijn bijzonder gastvrij en hartelijk. Ze willen het vooral de kampeerders naar hun zin maken. Ze organiseerden een gezellige borrel bij zonsondergang met lekkere streekkaasjes. Wij komen zeker een keer terug.
Een prachtige plek en een vriendelijke eigenaar. Prima om 1 of 2 nachten te staan. Een aanrader.
Prima camping om Rügen te ontdekken. Prijs kwaliteit klopt. Erg vriendelijke eigenaar.
Perfecte camperplaats met luxe badkamers. Prijs kwaliteit top. Dichtbij het leuke kleine oude stadje. Zo zouden alle camperplaatsen moeten zijn.
Prima camperplek, mooi en schoon sanitair en vriendelijke ontvangst. Geweldig mooie fietsomgeving. Een aanrader.