@TonVerbeek
De camperplaats is mooi ruim, in een prachtige omgeving. Echter een overnachting met je camper kost hier € 25,- ( zonder stroom) wat het niet waard is. De dame die in de middaguren aanwezig is deed zelfs ( zeer onvriendelijk) moeilijk over het gebruik van een beetje water bij het schoon spoelen van de chemisch toilet cassette. ik ga voor het zelfde bedrag liever naar een camper met mijn ACSI Card.
Sitecode: 71942
Deze plaats noem ik geen echte camperplaats. Het is een groot parkeerterrein bij een benzinestation langs de snelweg. Er is een gedeelte ingericht speciaal voor campers en of auto met caravan. Overal staan borden dat je maximaal 9 uur mag parkeren, daarbij denk ik dan dat ze het overnachten willen ontmoedigen. ik voelde me hier niet echt prettig, er stonden ook een heleboel vrachtauto’s van werkelijk alle landen binnen Europa. Kom hier zeker niet
Fijne camperplaats. Werden ontvangen door een vriendelijke man. 2km naar het oude centrum. Prijs is inmiddels wel verhoogd naar €15 euro.
Geweldige CP, vriendelijke beheerders. Mooi en schoon sanitair. Aan de rand van de Sallands Heuvelrug. Fijne fietstochten gemaakt. Hier komen we zeker terug.
Plaats is vrij rumoerig, ligt pal tegen treinstation. Vooral de goederen wagons maken veel herrie. Daarnaast hangen er veel jongeren rond. CP alleen bereikbaar langs achterzijde van station.
Prima plaats als je op doorreis bent. Je kunt zelfs de stroomzuil gebruiken, zonder te betalen. Plaats is slechts 1 kilometer vanaf Franse grens.
Wij waren hier eind feb. 2021. Mooie CP met alle noodzakelijke voorzieningen. Geheel gratis,laten we er zuinig op zijn.

CP is weer open.

Sitecode: 2067
In de wintermaanden (november/maart)hoef je niet te betalen, maar dan zijn er ook geen voorzieningen.
Geweldige plaats. Je kunt hier ook prachtig wandelen en fietsen. Op de CP hangen heel veel fiets en wandelroutes. Gloednieuw sanitair wat brandschoon is