@Tonbil54
- 2018
- Carado T449
- 2014
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

wc ledigen doe je NIET in het grijswater, ook niet in bak waar kiezelstenen in liggen om water op te vangen !! De wc kun je ledigen en spoelen 50 m naar het einde om de hoek!
Heel erg bedankt dat wij hier gebruik mochten maken van de gratis voorzieningen, wij hebben ook nog een nacht blijven slapen bij jullie op het terrein. Super.
Deze CP heeft eigenlijk alles zoal het hoort, wc, douche , wasmachine en droger, ruime plekken, overdekte ruimtes voorals het mocht regenen, zwemmen, roeien, speeltuin, oude zagerij etc etc. Voor ons een echte aanrader.
Dit is echt een aanrader. Zeer vriendelijke ontvangst, behulpzaam. Voorzieningen zijn op orde, wasmachine en droger. Deze jonge mensen verdienen het om succesvol te worden, zijn hier volop meebezig. prijs kwaliteit is prima in orde. Je kun er toffe wandelingen maken.
wat een plek, super tof. Stilte en rust
neem de afslag rastpltz op de snelweg
CP met regen is ....gravel en water. Maar het uitzicht is over de zee en strand. Top. Ernest James is de parkeerwachter, toffe vent, maakt graag een praatje. Kost €2 pn.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Vanmorgen even de laatste maand 2024 afrekenen ( €15 pd) prima prijs kwaliteit. 1 Januari 2025 €19,20 ??????
2 dagen hier gestaan, ze hebben het echt prima voorelkaar. Super lieve gastdame en heer, niet in vakjes ingedeeld. Wandelen, fietsen, rust maar vooral genieten.