@TondeGee
- 2016
- Nissan Navarraet opzet camper
- 2001
drie sterren voor de lokatie en de prijs. volle camping met rommelige plekken sanitaire ruimte beperkt voor het aantal gebruikers en niet erg schoon,
mooie camping met ruime plekken. het sanitair is schoon en ruim. Het naastgelegen park veroorzaakt wel wat rumoer, maar misschien omdat wij er in het weekend waren. waarschijnlijk geeft dat in de vakantie tijd meer problemen. En de prijs is erg prettig
we waren hier eerder 6 jaar geleden. Nu nieuwe eigenaar maar er is weinig veranderd, dezelfde heerlijke rust en ruimte. Het is wel duur, maar voor een paar nachten en een gezamenlijke maaltijd de moeite waard
inderdaad die vliegen. Maar wij die ooit paarden hadden en op het platteland woonde waren wel wat gewend. waarom mensen op de feest camping bij de stad gaan staan is ons een raadsel. gelukkig zijn deze juweeltjes er nog
ik sluit me aan bij de vorige commentaren met een kanttekening: de campers staan dicht op elkaar en de gesprekken van onze buren waren letterlijk te volgen. Voor ons een rede om na een dag de omgeving te hebben verkend weer te vertrekken
mooie camping in een groot park. gratis busvervoer naar castres. Stad op zich niets bijzonders maar het Goya museum is er mooi. WiFi is (onze plek aan de rivier) slecht of ontbreekt
heerlijke rustige camping. alle voorzingen. sommige plekken niet erg vlak. WiFi niet gratis. toegang kan voor grote campers lastig zijn.
veel van de vorige commentaren kloppen. rustig, grote plekken wel veel zonder schaduw. Om binnen te komen veel gedoe met briefjes. een plek toegewezen die bezet was dus weer opnieuw met briefjes, Personeel had haar dag niet. het valt ook niet mee om 10 uur al zeurende mensen die niet een paar uurtjes konde wachten tot de plek vrij was. Kortom prima camping leuk dorp, maar heb enig geduld met personeel. overigens heel aardige stagiaire.
alles wat de vorige mensen schreven klopt. wel een opmerking, camping ligt vlak aan weg met in de vroege avond en ochtend lokaal verkeer met onder meer lawaaierig landbouw verkeer. daarom maar 3 sterren
We arriveerden op een zaterdag.Naast de camping voetbal wedstrijden, food cars en veel luidruchtige mensen en muziek. omdat de camping zelf nogal kaal was zijn we verder gegaan. misschien is het door de week te doen.
grote erg drukke camping Wel gunstig voor bezoek aan de stad. Toen wij er stonden lawaaierig door de vele kinderen.
geweldige Camping. mogelijk minpunt toen wij er waren wat veel muggen, maar waar heb je dat niet om deze tijd
Lees de reviews goed voor je beslist hier te gaan staan. verkeers lawaai, dicht bij de stad, etc alles klopt. wees er op tijd bij, wij hadden om 14 uur de laatste plaats. om 16 uur was het fille parkeren voor de ingang met teleurgestelden
een hele fijne camping ideaal voor kinderen. als oudere pensionados zoals wij moet je tegen de spelende en alom aanwezige kinderen kunnen. Hel van viel regelmatig de wifi uit.
Sitecode: 2018
prima camping. Douche afhankelijk van de cabine. Echtgenoot eind van de middag geweldig e douche. ik in de ochtend lang wachten op warm water en daarna elke 10 seconden de knop opnieuw indrukken.
Wat een ruimte en rust. Perfecte gastvrouw en gastheer. er kan in de omgeving goed gehandeld worden langs routes met goede "ballisage".
mooie camping met uitzicht op de besneeuwde toppen. Helaas mocht onze hond het park niet in wat de wandelmogelijkheden beperkt. We zijn dan ook na een nacht vertrokken.
Sitecode: 20606
Bepaald rustig was de camping overdag niet met de sportvelden ernaast. Misschien omdat wij er in het weekend waren. Verder wel een mooie plek. door de herrie overdag niet meer dan een 7. anders een 9 waard.
misschien een WC wat weinig. met 4 andere campers ging het nog wel. Restaurant liberatore is aan te bevelen. weinig wandel mogelijkheden.
camping viel gezien eerdere beschrijvingen iets tegen. matig sanitair en lopend weinig te bereiken. lastig met hond. wel mooie rustige plek.
niet duidelijk waarop de vorige commentaren zijn gebaseerd. Aan sloopauto's sleutelenden types, overal vogelpoep op tafels. De sfeer was niet prettig. We zijn door gereden naar Lunax
gezien de commentaren na snelle blik doorgereden naar camping salgueros iets verder. Prima camping aan zee. 21€ voor 2 nachten, 2 personen en hond inclusief stroom.
bij aankomst om 16:30 was de camping vol. we werden doorverwezen naar camping Soubelet stukje verder. Prima camping dicht bij de zee, wel iets duurder. Overigens had de toegang die onze navigatie ons liet gaan een tunnel van 2 meter 90. lukte net
camping viel tegen vlak aan drukke weg en op enige afstand van de zee. dorp aardig maar weinig bijzonders. Ontvangst stug en acsi club id werd niet geaccepteerd, paspoort verplicht. €31 voor 1 nacht erg duur.
liever geen verder positieve beoordeling, dan blijft het op deze sublieme plek rustig
prima camping en half mei redelijk rustig. wel er groot. we betaalden voor 2 nachten 2 personen 34 euro met ACSI korting. wifi is halfuurtje per dag gratis, daarna erg duur.
Geweldige rustige camping, tenminste u op 17/10/2017.
Nog steeds fijne plek. wij stonden er op 4/9/2017 met nog een andere camper. Alle campings waren vol maar we waren daar alleen maar blij mee achteraf.