@TondeR
- Bezit + verhuur
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Sitecode: 197528
leuke overnachtingsplek in een privé voortuin langs een doorgaand wandel/fietspad. Met elektra en water. Geen stortvoorziening.
als stadscamping prima ingericht. Goed aangelegd, voldoende ruime plekken, wel veel vaste standplaatsen en gasten. Goede sanitaire voorzieningen. Ligt nabij winkelvoorzieningen, restaurant echt pal buiten de camping. 2 nachten verbleven
Sitecode: 196823
Prima doorreisplek, verharde plaatsen, goede voorzieningen.
Sitecode: 196799
Prima gezinscamping met speel- en zwemgelegenheid. Niet echt ingericht op reiscampers, het zijn veel vaste plekken. Voorzieningen zijn goed.
Sitecode: 196929
Mooi aangelegde camping in Provincial Park aan de noordkant van Prince Edward Island. Prima voorzieningen, strand nabij en wandelmogelijkheid langs de kust. Wij zijn er 2 dagen gebleven.
Sitecode: 196978
mooi aangelegde camping in Provincial Park. Goede voorzieningen. Met strandje voor de zwemliefhebbers. Onverharde plekken in het bos. Geen toezicht op stoken ondanks stookverbod. Ranger laat het gewoon toe.
Sitecode: 197024
Eenvoudige camping. Wij stonden achteraan op de ruimere plekken maar wel op en tussen los zand/ gravel ondergrond. Bij enige wind sta je meteen in een zandstorm. Beperkte voorzieningen. Goed voor 1 nacht als je de Cabot Trail doet
Sitecode: 197058
Eenvoudige camping privé aangelegd in een bos. Het is 1 zandstraatje met links en rechts plekken. Geschikt voor niet al te grote campers, caravans, vouwwagens met nog een aantal tentplekken in het bos. Water en elektra, geen stortplek. Goede sanitaire voorzieningen in klein vast gebouwtje. De naam doet vermoeden dat je aan een rivier ligt maar dat zie je niet, pas als je helemaal achter naar de camping loopt zie je een riviertje.