@Tondo
Bij de rotonde links kom je op de CP, er stonden 3 campers toen wij aankwamen. Plaatsen zijn idd kort , wij zijn 7 met met de fietsendrager maar je hebt wel de mogelijkheid om over te steken voorbij de stoeprand. wij hebben er voor gekozen om bij de rotonde rechtdoor te gaan en te parkeren op de PP van de COOP achter in de hoek. Na sluitingstijd om 2000 u rustig, wel een lesauto die aan het lessen was en om 21:00 u hadden we bezoek van 2 everzwij
Wat een hartelijk ontvangst van Angela bij het inchecken, ze was al bezig met het diner risotto met Ossobuco. om 19:30 ging het restaurant open voor dit overheerlijke gerecht. ik kan je zeggen het was verrukkelijk, een tien met een griffel.
we waren hier 15 juni als enige camperaar maar wat een vriendelijke mensen. er valt nog wel enig onderhoud te verrichten maar aan de service heeft het zeker niet gelegen op fietsafstand van manduria en de kust. we werden gewaarschuwd voor het onweer met een tel.nr om te bereiken. voor Nederlanders een fewone onweersbui. we waren de enige om iets te eten en er werd alles uit de kast gehaald om ons een lekker te verwennen. thx.