@Tondo62
- 2011
Zeer behulpzame exploitanten! Geweldige plek, warme douches. Operators spreken ook Engels. Bushalte op loopafstand voor bezoek aan Wroclaw. Dagkaart voor bus 15,-PLN. Wij komen graag terug! Betaling ook mogelijk in euro's.
Hallo, het was gratis tot 8 maanden geleden! Elektriciteit en water kosten extra, zie foto $5 punt 6.
AANDACHT! Helaas is de parkeerplaats niet meer gratis! Een nacht kost nu 17,90 euro!! Elektriciteit en water kosten extra!! 30 euro boete bij niet-naleving!
Zeer goede camping, kleine percelen. Plaatsen 102, 103, 104, 105 zijn ook gemakkelijk haalbaar voor grote 8m Womos. Zeer vriendelijk personeel, ACSI-CARD. Gebruik de GPS-coördinaten van het parcours uit ACSI! De camping ligt tegenover het tankstation. 1,5 km voor het dorp Alquezar.
Oké voor een nachtje, of nu naar het "Corona testcentrum" (Clínica Santa Creu). Te luid, te warm en ongemakkelijk voor ons! Goedkoop tankstation bij de supermarkt! Vergeleken met REPSOL GASFLESSEN!
Geweldige parkeerplaats hoog boven het tankstation. Het restaurant is nog steeds gesloten. Helaas "te sterke" verlichting 's nachts! Anders een uitzicht op de Middellandse Zee! We komen zeker terug!
Goede gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde voor grote voertuigen. waren hier helemaal alleen. Leuke wandelmogelijkheden. Anders geen diensten.
Zeer vriendelijke uitbater! Goed geholpen met online inschrijven. Geweldige plek, schoon en veilig! We komen graag terug
Geweldige camping! Heerlijke natuur en rust! We komen graag terug
Gewoon geweldig uitzicht! Nieuwe parkeerplaats bijna klaar. Geen faciliteiten! Maar we hebben alles bij ons!
Sitecode: 19429
Parkeerplaatsen erg krap. Warm water kost extra. Geen voetpad naar Ronda! Weg naar Ronda niet verlicht.
Sitecode: 20517
geweldige parkeerplaats. Alles buitenwijk. Mooi uitzicht. Zeer vriendelijke en behulpzame dorpelingen! We komen graag nog een keer!
rustige parkeerplaats bij het VVV-kantoor. Mooi uitzicht.
Rustige parkeerplaats op bedrijfsterrein. Alle V / E en elektra ter plaatse. Blij dat je weer onderweg bent?
Helaas wordt de plaats nog steeds gebruikt als vaste camping. Anders erg kalm.
Sitecode: 61996
We stonden hier heel stil. 15 stacaravans. Geen "bandieten" gezien.
Weer hier! Nog steeds een rustige gratis parkeerplaats. Neem de route niet door de woonwijk, gewoon te smal!
Parkeerplaats op het industrieterrein. Naar de trein 7 minuten. Zeer stil 's nachts!
Moin, parkeerplaats ook zeer geschikt voor stadsbezoek aan Hannover, slechts 3 minuten naar de trein. 15 minuten lopen naar de Landgrafenklinik Therme.
De camping is oké. Helaas is het strand relatief ver weg. De weg naar het strand, in het hoogseizoen, werd geparkeerd door vele dagbezoekers. En veel paden werden gebruikt als toilet. Iedereen verwacht iets anders dan hun vakantie. We hadden graag een naaktstrand gehad.
We wilden gewoon een kijkje nemen op de parkeerplaats op het strand, we zouden moeten betalen. Bijna zoals in GB! In het hoogseizoen kost "veel" parkeren een beetje en de overnachting is verboden. In het laagseizoen is er vaak één oog gesloten. Dus reden we terug naar de overkant van de weg. Het is een groot veld (stoffig afhankelijk van het weer of een weide / veld met veel plassen) geen schaduw. - Het strand was destijds heel mooi, schoon en niet druk.
Helaas kwamen we net langs en zochten een plek naar V / E. De nadering met onze Womo (ruim 7 m), door de geparkeerde straten van Ronda, was een beetje lelijk. De cursusbeheerder was erg aardig, omdat we alleen V / E wilden, moesten we een parkeerkaart trekken om door de slagboom te komen. Daarna heeft de cursusbeheerder de V / E aan ons vrijgegeven. De plaats heeft alles wat de Womo en de gevangenen (wasmachine en droger) nodig hebben om door te gaan. Natuurlijk is deze plek ook geschikt om te winkelen en bezienswaardigheden / cultuur te bezoeken. Helaas geen schaduw voor warme dagen.
We hadden een week het nudistenkamp Almanat geboekt, omdat we alleen maar goed hadden gehoord. Maar we waren een beetje teleurgesteld, omdat we niet van het kiezelstrand hielden. Lange wandelingen waren dus, al dan niet met textiel, niet echt haalbaar. De faciliteit zelf was oke. Iedereen heeft verschillende ideeën en dat is een goede zaak. - Zo vonden we het niet. Helaas hebben we de juiste nudistenplaats niet gevonden!
Wat een geweldige en leuke plek voor zo'n klein "bergdorp"! Super ontworpen en aan alles gedacht, waardoor het Womo-hart sneller gaat kloppen. Elektriciteit is gratis beschikbaar zodra de straatverlichting wordt ingeschakeld. We hebben een mooie en rustige nacht gehad. Leuke uitgang voor wandelen en fietsen.
Omdat de parkeerplaats in Archena op 12.09.19 werd geblokkeerd vanwege asfalteren, hebben we gekozen voor deze staanplaats. We werden beloond met een adembenemende nadering en later zonsondergang (brandende bergen). We hadden een zeer rustige ontspannen nacht. We stonden daar met 3 campers.
Leuke plek voor een koffiepauze of een overnachting, met een korte of lange wandeling. Iedereen die graag alleen is, is hier.
Dit is echt een prachtige plek, zoals de voorganger zegt. Geen schaduw en bescherming tegen wind. Als je van vrijheid en eenzaamheid houdt, is dit de plek voor jou. Een beetje cultuur, visie ... dat is alles wat we nodig hebben. Leuke omgeving ook om te wandelen! Houd de natuur schoon, zodat anderen nog steeds kunnen genieten van dit prachtige uitzicht.
We waren hier, in het naseizoen, tot en met september 2019. De plaats heeft geen schaduw. Veel dingen zoals strandhuisjes en andere containers zijn net ontmanteld. We brachten hier een rustige nacht door.
We wilden het naturistenkamp op doorreis proberen. Het was niet gemakkelijk, want we hadden ons niet gereserveerd of waren er nooit. We moesten onze Womo buiten laten en kregen voor de paspoortprocedure een toegangskaart voor voetgangers. Hierdoor konden we naar de receptiecamping rennen om ons aan te melden. - We waren daar op 16.09.19 naseizoen. Er zijn mooie plekken en goed nieuw sanitair, maar ook oude wasplaatsen. Wie van jubelen en opwinding houdt, kan hier het beste dag en nacht worden bijgehouden.
Een heel mooie, rustige camping aan de rivier. Alles wat u nodig heeft voor ontspanning. Rolls-service. De sanitaire voorzieningen zijn genoemd, maar met een camper heeft u niet veel nodig.
OK voor een overnachting. Helaas werd de kerk gebouwd en blokkeerden de machines de plaatsen. We sliepen goed en stil.
We waren ook op weg naar huis en zochten een mooie plek in de zon. Hier hebben we hem gevonden. Echt leuk hier in Rosenthal en in het restaurant hebben we een goede pizza gegeten. 2 € donatie (VE, zoet water, elektriciteit). Helaas was het buitenzwembad niet op. We komen terug
We waren hier op 19.09.19 en wilden profiteren van het mooie weer, maar de plaats was te schaduwrijk, dus reden we verder. Om te blijven, maar een goede plek.
We vonden het hier erg leuk. Mooi gebied om te wandelen. Geen schaduw in de zomer.
De camping is ok, helaas geen direct strand. De douche is inbegrepen in de prijs en warm. We vonden de straat overdag en 's nachts niet erg.
06.Sep 2019 Geweldige plek, momenteel gesloten vanwege de bouw!
Sitecode: 61996
Geweldige plek voor doorvoer. We konden goed slapen
De uitgebreide parkeergelegenheid wordt getolereerd als Womo Square! Maar dat betekent niet dat dit wekenlang als een camping kan worden belegerd en zou moeten. - Iedereen zou na 3 dagen naar zijn eigen neus moeten kijken en ruimte moeten maken voor anderen - daarom hebben we een MOTORHOME !!! Sorry, onze dagelijkse renbaan!
We stonden hier voor 2 nachten en genoten van de prachtige omgeving voor lange wandelingen en zonnebaden. Maar er zijn altijd mensen die een kampeervakantie maken, van enkele dagen tot weken. Deze maken ons onze overnachtingsplaatsen, 48/72 uur kapot!
De stoffige plek op straat is helemaal niet en voor € 7,50. We parkeerden tegenover en keken naar het strand. Ja, het strand is leuk, maar er zijn nog mooiere bochten voor ons, dus we reden verder.
Als je op zoek bent naar vrede, kun je die hier vinden. Helaas hadden we een campergroep (6 jonge mannen en 6 honden), die alles in het bedrijfsleven opnam. Maar we zouden terugkomen.
Een mooie rustige plek. Helaas was er maar één boom, die ons wat schaduw gaf in de hitte van 35 graden. Helaas was er niet veel water meer in de lagune. We zullen zeker terugkomen.
Een zeer indrukwekkend Womo-veld voor dit kleine mooie dorp. Er is echt alles beschikbaar, wat een parkeerplaats nodig heeft. We voelden ons zeer comfortabel. Want al die dierlijke geluiden (hond, kat, haan ...) houden niet van, het kan een korte tot slapeloze nacht zijn.
Een super goede plek voor degenen die jong gebleven zijn. Hier ontmoet je de jonge internationale mensen / gezinnen met veel kleine kinderen om te surfen en plezier te maken. Great!
Zeer ongelijk, deels smal terrein! Van vindt een goede plek, iedereen moet geluk hebben ... In de zomermaanden en in het weekend liever niet starten, omdat het strak kan zijn met het gebruik van langere Womos. We reden verder en waren teleurgesteld over de plek.
We vonden de plaats en het strand erg goed, dus we kwamen terug op onze weg terug. Helaas zien we dat meer en meer Womofahrers deze plaatsen als campings voor meerdere dagen / weken bezetten. Dus maken we onze eigen plaatsen zelf gebroken!
... geeft voor 5 € en minder, betere plaatsen in RESIN! Ook met een mooi uitzicht, maar wie dat leuk vindt, is hier in goede handen.
We vonden het hier erg leuk. We hadden geweldige zonsopgangen en geweldige wandelingen (Stolberg & Co) in oktober 2018, bij mooi weer. De plaats heeft alles wat we nodig hebben :) We zullen zeker terugkomen.
Sitecode: 19719
Het restaurant is nog steeds een echte aanrader. "Oud thuis koken" tegen goede prijzen. Lekker! Helaas heeft het weer niet zo lang geduurd. Bekijk duimen omhoog. We komen terug in hopelijk beter weer. De toegangsweg is een beetje moeilijk, doorgespoelde gaten
Zeer goede plek om te verblijven in het sportveld en het meer. Goed voor fietsen en wandelen. We hebben geen behoefte aan meer luxe. VE op het veld Werratalsee oost. In de zomer zeker niet zo stil.
Wie van rust en natuur houdt, ziet hier goed. De koeien worden 3 keer per dag van het veld naar de schuur gebracht. De plaats bevindt zich op het Werra-Rad-wandelpad en bij een een kano-steiger. We vonden het hier heel leuk. VE in Bad Sooden-Allendorf (7 km). We hebben niet meer nodig, daarom 9 sterren.
We kwamen 's middags op het veld aan op 02.05.18 uur, maar maakten alleen een kop koffie en reden verder. Er was geen bordje met WOMO-pitchen meer en we voelden ons niet goed om daar te slapen.
De camperplaats voor de camping wordt helaas ook door auto's met caravan gebruikt. Daarom vonden veel camperaars geen plaats en moesten ze verder rijden! Tarief camperplaats 15 € zonder elektriciteit.
Een prachtig aangelegde camperplaats voor de Rosengarten en in de buurt van het buitenzwembad.
Een heel mooie gratis camperplaats met een snackbar en een boerderijwinkel midden in het dorp. Hopelijk blijft het nog lang zo mooi en gratis, omdat het een heel goed alternatief is voor de andere niet gratis camperplaatsen in de omgeving. Niet iedereen wil de "LUXE" die ze thuis hebben. Natuur, vrijheid en aardige dorpelingen, wat wil je nog meer
Deze recentie bevat geen tekst.
Ja, de plaats is niet recht, maar er zijn compensatiehulpmiddelen. Maar hij is vrij met een goed uitzicht, als het weer meespeelt.
Mooi klein gemengd veld (4 WOMO) bij de overwinning. Goed voor fietsen en wandelen. De plaats ligt direct aan de weg, maar de auto's zijn erg traag en we hadden een zeer rustige nacht.
Deze recentie bevat geen tekst.
De plaats is een beetje scheef, maar dat stoort ons niet. We houden ervan hier te blijven, want we komen vooral vanwege de "Taco Pizza" van de Pizzeria Molise. We moeten ook de taco-pizza naar Duitsland brengen, in het gebied rond Hannover. De nachten waren altijd erg rustig, het is een goede plek om de stad of omgeving te verkennen.
Een mooie rustige parkeerplaats, de omgeving en het slot zijn de moeite waard. Een mooie wandeling voor fietsen en wandelen.
Sitecode: 41905
Omdat we veel "FREE" zijn geweest, waren we in staat om te betalen voor het, wassen. ... De plaats we vonden.
Deze parkeerplaats heeft verrijkt ons op onze tour, in elk opzicht. Hij is niet erg groot, maar de vraag internationaal. We hebben er erg veel hier. Schattige kleine plaats en leuk om te wandelen. Thank's alles wat je nodig hebt!
voor een nacht en het dorp / land om te kijken geweldig. Thumbs up toen vervolgens weer het toelaat). "Bijna" FREE kan gewoon mooi zijn, wat we.
Deze plaats is niet aanbevolen voor grote campers in het hoogseizoen. Geparkeerd liever onder 56 ° 07'51.5 "N 3 ° 57'59.5" W P + R. Geweldig als je wilt zien het kasteel.
Als je houdt van de natuur en dieren, het is super goede handen. We vonden het super goed vond, dus we waren hier twee keer. Niet meer mensen nodig hebben om te vertragen :)
Leuke plek om rond te hangen. We hadden hier veel te zien en hadden een rustige nacht.
Prima overnachting. We hadden een rustige nacht op onze doorreis
Voor ons een super camperplaats voordat we via Cherbourg naar Ierland varen. Het "Camper Park" systeem wordt al op grote schaal gebruikt in Frankrijk. Als je eenmaal de kaart gekocht hebt, is hij op alle Camper Park plaatsen bruikbaar en op te laden. Via telefoon / tablet, kan je de lijst van plaatsen te downloaden.
Fraai gelegen Course (gemanipuleerd), helaas de planken vaak geparkeerde auto's en geblokkeerd door langere geparkeerd campers. Jammer dat het belang parkeerplaats wordt vaak verward met camping.
Rustige kleine parkeerplaats. Leuke plek
De aangewezen parkeerplaats is op gras en eigenlijk niet geschikt voor campers. We hebben aan de rand gestaan. Voor één nacht, om oude herinneringen op te halen, was de plaats rustig en in orde.
We vonden de camperplaats te duur, en niet erg uitnodigend, met veel bussen en auto's. We gaven de voorkeur om door te gaan.
Klopt, de plaats is een goed alternatief voor een bezoek aan Hamburg. We hebben hier tijdens Hafengeburtstag gestaan.
Klein plein vlak bij de snelweg, we verbleven hier slechts voor een koffiepauze. wandelen een prachtig gebied voor.
Sitecode: 12081
Mooi rustig 's nachts, goede plek zoals reeds beschreven. Helaas was het weer niet gespeeld als dat. We zouden graag terugkomen.
Slecht aangegeven plaatsen, te duur voor de aanbieding. Goed om te wandelen en een prachtig uitzicht bij goed weer.
Hier kun je niet echt opvallen met een camper. Er zijn 6 auto parkeren of voor een busje. Meer ruimte is hier niet, omdat het restaurant direct aan de snelweg / curve is.
Goede parkeerplaats bij het sportveld / openlucht zwembad, mooi om te wandelen, wandelen, hardlopen of fietsen. In de buurt van een kleine beek spatten, anders vrij uitzicht op de heuvels en velden, eventueel met zonsondergang.
Standplaatsen voor maximaal 6 meter, zo eenvoudig te kort en te smal. Voor van gewoon ok. Jammer ....
Zeer fraai vormgegeven pek met VE, water en elektriciteit in een nieuwbouwwijk en achter LIDL, Deichmann en Co. Great!
Prachtige plek om de visvijvers, fietsen en wandelen. Restaurant niet gekweekt. Zeer rustig 's nachts.
Malbun is een kleine "hutten" Place to ongeveer 1500 m. Hier zijn er grote parkeerterreinen, die terrasvormig zijn gemaakt. Super wandelpaden en ook een goede plek om te verblijven. We vonden het een super goed hier in oktober 17
We hadden een goede rustige nacht. De plaats heeft alles wat we nodig hebben als campers. Avond met licht de prachtige oude stad te hebben verkend.
We wilden hier op 10/16/17, maar het ziet er voor de volgende keer slecht. Zie foto's. Geen rating, maar ik moet een te zetten. ...
Deze plek is super aardig. We hebben op onze reis naar huis de laatste zonnige dagen in augustus 17 hier. We vonden het super goed vond. We komen terug.
Malta Hochstr. Toll 19 €, parkeerplaats bij de dam voor gratis met een prachtig uitzicht op de bergen. Goede plek om te verblijven voor grote wandelingen. Natuur, stilte en U! We vinden dat -. Sorry, geen V / E
Alles wat we nodig hebben. Gewoon een geweldige plek aan het water, vele wandelpaden, rustig om te ontspannen en voor 4 €. Toll!
Super aardige mensen, een prachtige plek en een prachtige omgeving. Bedankt voor de mooie foto.
Officieel slechts 4 WOMO ruimtes. Meer over Mix-parking. Goede plek om te verblijven en sightseeing. Als elke stad had een plek zo, zou dat gewoon geweldig zijn.
Goede plek om te verblijven met een grote sauna en super gevierde infusies. Zo nu en dan de bakker busje langskomt.
We kunnen deze ruimte als het 17 augustus niet wordt gekeken vriend, omdat hij, reuzen door geparkeerde Bouw kabelhaspels en vrachtwagens was druk te gebruiken. Oude bomen met minstens 7 tot 8 meter overhang - kans op breuk tijdens wind of zware regen. We hebben niet gevoeld thuis!
Yep, eens met mijn voorgangers. Prachtig naturisten gebied met camperplaats. Helaas met 10 € / 24 uur te duur. Auto's parkeren als ze willen, zelfs tussen de campers. De camperservice is op een andere camping. Jammer 5€ zou ok zijn