@TonenMarga
Mooi plekje aan de Geul en heerlijk rustig. Gezellige ontvangst door Herman. Alleen staat op de site de prijs vermeld van 25 aug tm 29 sept. 18,30 voor 2 personen inclusief belasting, exclusief stroom. En dat klopte echt niet, het was 31,50. Dit geeft voor de medewerkers en voor de bezoekers toch verwarring. Zeker een heerlijke plek maar je moet niet komen met een grote caravan of camper. Dat is lastig door de smalle toegangsweg.
Een hele gemoedelijke camping. Helemaal gerund door vrijwilligers, zij zijn behulpzaam, vriendelijk en gezellig. Zeker 5 sterren. Ton en Marga
Een geweldige plek aan het Reitdiep. Heerlijk gegeten in het gezellige restaurantje. Alles in een woord "Geweldig". Wij geven 6 sterren. Ton en Marga
Vijf sterren +nog een. Het is een geweldige plaats met vrij uitzicht op een prachtige bloemenhandel en grazende koeien. Ook de ontvangst door de eigenaren was heel vriendelijk en gezellig. Deze plaats heeft alles wat camper reizigers zoeken in het noorden van ons mooie Nederland. Ton en Marga.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Wij hebben er nu gestaan er lijkt niets veranderd tov vorige review. Een prachtige plaats, een aanrader ook voor grotere campers. Geen voorzieningen maar wij geven deze plaats wel 4 *
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wij kwamen op zaterdag aan en gingen ons zoals aangegeven melden. Een medewerker van de parkeerservice vroeg of wij hadden gereserveerd, nee dat hadden wij niet. Zijn antwoord was dat er dan geen plaats was. Wij hadden gezien dat er plaatsen vrij waren, zou kunnen dat deze nog zouden komen. Maar er kwam geen camper bij en ook die zondagavond niet. Zodoende op de parkeerplaats blijven staan in de kou omdat onze stroom op was. Slechte service dus.
Een prachtige plaats. Prijs- Kwaliteit verhoudig geweldig. Inchecken gaat volledig automatisch maar alles is duidelijk. Je voelt je helemaal veilig want onbevoegde hebben geen toegang. een echte aanrader.
De plaats is afgelegen maar ligt best mooi. Je moet je aan en afmelden, Later wordt het bedrag (stond geen bedrag bij) geïncasseerd. Dat is dus een verrassing, daar hadden we geen zin in. Dus een andere plek gezocht.