@Toni1313
Vandaag, 23 januari 2026, is de slagboom verwijderd... dus gratis! We zijn dolblij!!
lichte, vriendelijke Sosta-camper. Hagen en enkele bomen. Minimaal uitgerust sanitair. VE oké. Heerlijk om naar Orbetello te fietsen of naar het mooie honden/strand. 25 euro. Geopend tot eind oktober.
ef weg wat gewoon weiland! voor 18 euro met hond. Zwemgedeelte meer dan vol. Er kwamen ongeveer 50 auto's langs. Lawaai van vrolijke kinderen, zelfs om 22.00 uur! wie vindt het leuk...
vandaag, 22 maart 2024, massa's kinderen en jongeren die hier een vakantiekamp hebben opgezet. Paasschoolvakantie! erg luid, zelfs om 22.00 uur!
ontsnapt aan de womo-hype aan zee, genieten we hier van absolute rust. omringd door schapen en natuur! mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. mooie plek. sanitaire ruimte een beetje slecht. € 5,50 extra voor stroom wat veel. we hebben zonne-energie
tot nu toe liefdevol verzorgd. erg vriendelijk en behulpzaam. maar helaas heel erg luidruchtig door twee straten. 20 euro??
Standplaats oké. kan wat netter. ook sanitair. Restaurant is heel erg leuk. liefdevol aangelegd en heerlijk eten, allemaal zelfgekweekt en zelfgebakken brood! prijs oke
we ontdekten dat er te veel kippen en eenden vrij rondliepen met "hun legaten". verder redelijk voor 10€/1200 lek.
Echt aardige exploitanten. Maar ze hebben geen volledige controle over de elektriciteit. We vonden de randplaatsen ok. prijs ook. Het strand, als je het zo mag noemen, kan verwaarloosd worden. Met de fiets geen e-bike in 15 minuten in sanlucar!
zeer mooie natuurlijke en rustige plek. Helaas brengen langparkeerders en reuzenkampeerders met duidelijk kampeergedrag dergelijke 'gedoogde' plaatsen in gevaar! Natuurpark naast de deur. helaas zijn honden niet toegestaan! we hebben daar een strandbad van drie uur gedaan. met dank aan het WWF!!
Voor 6 euro is alles inbegrepen. Maar vol. De toegang tot de Loire is helaas geblokkeerd door een hek. Eenvoudig betalingssysteem bij de slagboom.
Er waren er maar twee. Heel mooi en kalm. Omgeven door water. Met dank aan de gemeente!
Best goed
Goed
Een veilige oplossing voor uw bezoek aan Barcelona. De plaats is mooi aangelegd. Niemand was onbeleefd. Sanitair bij de receptie is ok. Heel kalm. Als het gaat om een bezoek aan Barcelona, is de prijs zo !! We verbleven hier drie nachten. ongeveer € 105. Hond vriendelijk!
Als u graag voor uw camper ontspant, bent u hier niet op de juiste plaats. Stap uit de auto of ga in de camper zitten. Niet voor ons. We gingen door met kamperen!
Oudejaarsavond 2019 mooie plek. Sanitair ok. Honden voelen zich goed. We kozen voor een Merlijn.
Snel erg vol. Anders goede locatie voor de plaats
Mooie weide maar helaas investeerde de eigenaar hier in niets. Helaas lijkt het erg verwaarloosd. Kijk uit in de regen. Mooie paden door het bos naar de kust. Nationale weg nogal luid en zwaar verkeer.
Op 1.11.19 zijn slechts ongeveer 6 parkeerplaatsen beschikbaar. Bouwplaats op de resterende ruimte.
Staande op het nieuw gecreëerde enorme grasveld. Kleine jonge bomen zonder schaduwen. Een beetje verlaten. Maar super sanitaire voorzieningen. VE mogelijk. Goed eten in het restaurant. Overnachting 26,10 € 2 personen met camper.
Half augustus meer dan vol. We reden verder
Zeer mooie natuurcamping. Zeer groene grasveldplaats. Geweldig uitzicht. Heel stil. 2pers. + Camper + hond = 16 Euro. 'S Avonds geweldig menu voor 19 euro met wijn.
Hield ons niet. Heb hiernaast de camping gebruikt. 19,50 € 2 personen met hond en camper.
Echt mooi. Echte rivieridylle. Heel stil. Met dank aan de gemeenschap
Sitecode: 19561
Een prachtig aangelegd natuurgebied. Grillplaatsen en barbeque. Sanitaire voorziening. Ook tenten mogelijk. Goede VE. Elektriciteit inbegrepen. 15 €. Mooie kerk naast het plein en toegang tot een kleine rivier.
Mooi gelegen. Gebruik van tafel en campingstoelen is niet toegestaan. De tafels die door de eigenaar aan de rand van het plein worden aangeboden, zijn nogal katachtige tafels. Gebruik van elektriciteit, v + e, toilet, douche kost extra en is erg ingewikkeld!
Zeer mooie ontvangst. Liefdevol ontworpen. Sanitair voor Griekse normen ok. Goede VE en elektriciteit voor 13 €. Opgraving en winkels op 400m. Enigszins storend het geluidsniveau van de naderende snelweg!