@ToniM178

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld22 dagen geleden

Ik heb wel eens op veel ergere plekken overnacht! De camping ligt op een rustige locatie. Er is plaats voor drie campers op betonnen blokken. Elektriciteit en afvalbakken zijn aanwezig. Er is een sportveld direct naast de camping, maar het is prima voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We waren erg onder de indruk van de foto en video hierboven. Toen we aankwamen, waren we compleet teleurgesteld. De locatie en de omgeving waren sober. Bovendien waren honden alleen toegestaan op het terras van het restaurant. We zijn verder gegaan.

Alles goed georganiseerd. Nieuwe prijzen: 220SEK (met elektriciteit), 160SEK (zonder elektriciteit).

Nog steeds een onbereikbare grote bouwplaats.

De plaats is netjes en goed onderhouden (grind). 200 NKR is prima.

De plaats ziet eruit als een bedrijfsparkeerplaats. Nergens leuks.

Deze rustplaats werd volledig gesloopt in het kader van de uitbreiding van de E6.

Er is hier geen ledigingsmogelijkheid, maar wel drinkwater (reverse joker).

Een echte aanrader, vooral omdat er niet veel parkeerplaatsen in de regio zijn. 'S Nachts heerst hier rust.

Je kunt hier nergens staan. De ruimte naast de pont is gereserveerd voor bussen. De parkeerplaats is alleen geopend tot 18.00 uur als u een veerbootticket heeft.

De plaats kost nu 350 NKR. Te duur!

Het servicegebied bevindt zich NIET in de arena! Volg 200 meter op voorhand het bord naar de kerk. Kort voor de volgende afslag naar de kerk bevindt zich aan de rechterkant het servicepunt met drink- en grijswater. Schoon en ruim. Geen toilet legen.

De betreffende parkeerplaats ligt op een rustige locatie. Een drinkwateraansluiting en prullenbakken zijn aanwezig. U betaalt echter NOK 175,- voor 24 uur = ca. € 15,-. Het uitzichtpunt is zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Eigenlijk een behoorlijke parkeerplaats bij een zwembad, maar niks voor grote campers. Voordat u parkeert, moet u nadenken over hoe u eruit kunt komen. De schuine ligging van het plein is niet het probleem.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Het is een parkeerstrook op een parkeerplaats naast een sportveld. Ideaal voor een bezoek aan de stad, maar dat is het dan ook.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Ondanks een grote bouwplaats toch een rustige plek met alles wat je nodig hebt. Goede locatie. Let bij het naderen op de U5. Vanaf het plein 2 km te voet door het park en over de ophaalbrug naar de kathedraal.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Rustige parkeerplaats in een verwaarloosde staat. Sanitair defect. Parkeertarief €3/24u.

Staanplaats gesloten tot 1 april 2023

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Verharde parkeerplaats zonder pit, maar alles is aanwezig. Kost nu 9,-€/nacht. Oude stad gemakkelijk te bereiken langs de Weser. Momenteel bouwwerkzaamheden langs de weg. rustig 's nachts.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Plaats is gesloten tot 3/3/23.

Sitecode: 20414

Alleen de riolering werkt hier. Helaas !

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Plaats met mooi uitzicht, maar E6 dichtbij. Terrein modderig. Geen enkele dienst.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Geen parkeerplaats meer - BOUWPLAATS !!!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Plaats is achter de COOP-markt direct aan het water. Leuke zithoek aanwezig. Uitzicht op fjord en bergen. 's nachts rusten. Aanbevolen!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Als je bereid bent om je afval mee te nemen en tevreden bent met een vlakke grindcamping, vind je een absoluut rustige camping met een prachtig uitzicht direct aan het meer. De waterval had een pauze.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fatsoenlijke parkeerplaats aan een meer, rustige locatie. De reis is steil, smal en kronkelig voor enkele kilometers. Niets voor grotere Womo's. De terugweg is dezelfde weg. Parkeertarief: 46 NOK voor 16 uur

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie en rustige parkeerplaats voor 5 Mobile. Smalle oprit met alternatieve baaien. Geen servicefaciliteiten en geen tv-ontvangst. De locatie is geweldig!

Een royale hoeveelheid ruimte met gratis toegang tot het zwembad + V/E. Maar let wel op de openingstijden van de slagboom!!!! In de ochtend van 10-11 en in de middag ook nog een uurtje. Wat moet dat betekenen?

Ik kon niet zien wat geweldig zou zijn aan deze plek. Vol, smal en ongemakkelijk. Laten we hier snel weggaan.

Ben daar gebleven. Rustige plek voor 7, - €. Afgezien van de ruimte krijg je hiervoor ook geen bonnetje, laat staan een vuilnisbak. Al het andere kost extra. Smalle oprit. Geld ja - service nee.

Ik wilde daar vers water vullen en het toilet legen. Alleen al voor het legen van het toilet vroeg u € 5, -. Brutaliteit inbegrepen.

Mooie parkeerplaats, maar gesloten wegens sanitair gebouw Corona. Registratie moeilijk omdat het hotel op 150 meter afstand ligt en de slagboom defect is. 'S Nachts reden twee dames weg, want van slapen tot 2:15 uur was geen sprake. Jeugdclub in de directe omgeving. De puurste uitstraling, en dat als een topplaats !!!

Ruimte is prima - stil en schoon. Afvoer van grijs water alleen met bus of slang - meer dan omslachtig. Je hebt 4,5 minuten voor 1 €. Dat is maar genoeg voor 3 canisters. Dan weer 1 €. Zal toch terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Ondanks Corona zijn er 8 parkeerplaatsen. De camping ligt aan de straat, maar is 's nachts rustig. Het is netjes, met aan- en afvoer en vuilcontainers. Na twist 400m. Ik was tevreden.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Een onverzorgde plek met modderige wegen. Onhygiënisch aan- en afvoerstation. Lawaai van de drukke straat. Na de zware regen op zondag moest ik op Rose Monday gebruikmaken van een sleepdienst. De weiden waren doorweekt. En betaalde er 8 € voor.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Heb op de ietwat modderige parkeerplaats gestaan voor 11,50 €. Royale plaatsen met elektriciteit (2,5 kW voor 1,50 €). Klein, schoon toiletgebouw bij het hotel (100m). Fris, dev. en chemische uitloop op de camping. Vriendelijk personeel en gezellig restaurant. Helaas was ons hoofdgerecht een groter deel van de kinderen. Aardappelbijgerecht was 1 geraspte cake, hertoginaardappel en kroket.

Ruimte voor 1 nacht bruikbaar. Aanvoer en afvoer beschikbaar. Toilet € 0,50, douches en wasmachine alleen voor campers. Hond kost 2, - € - waarvoor? Te voet naar Pfunds te ver.

De beoordeling van 7.9.18 kan ik alleen maar beamen. Rustig en aanbevolen.

Ruimte dient vooral als parkeerplaats voor Womo en vrachtwagens, achter 20 parkeerplaatsen met elektriciteit. Sanitair: 3 douches + 2 toiletten (zonder papier). Staat bescheiden. Aanvoer en afvoer zeer onhygiënisch. Het is beter om uw eigen slang voor vers water te gebruiken! Shuttleservice naar het treinstation. Goede verbinding met de stad. Dagkaart: 7, - €

Super plaats, erg in trek. Volume draaglijker dan door passerende vrachtwagens.

De plaats is rechtgetrokken. Een zithoek en een kattenbak zijn ook aanwezig. Ik denk dat 5 Womo's ruimte hebben. Alles was schoon en opgeruimd. Droom uitzicht!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bij het zoeken helpt het bord achter de blauwe brug met de inscriptie "Fiskeveien". Na 200m heb je het plein bereikt. WC gesloten, afvalbak overvol. De plaats is nog steeds goed.