@ToniaGeert
- 2023
Sanitair in orde. Wij hadden een leuke plek naast de oude Maas. Leuk om schepen te zien voorbij komen. Wees je ervan bewust dat dit 's nachts behoorlijk wat lawaai geeft! De plaatsen "aan de marina" zijn eerder smal en hebben hoge hagen. Van daaruit zie je de oude Maas niet.
Top plek op 20 min fietsen van Utrecht. Zeer goed en mooi sanitair! Mooi, verzorgd terrein en leuke plek om te eten. Wij hebben geen kleine kinderen meer, maar dit is een droomplek voor kinderen: speeltuin, trampolines, springkussen, zwemvijver,.... Echt een prima plek en Utrecht is een leuke stad.
op zich een leuke plek aan de Moezel, maar ik moet bevestigen dat het sanitair ondermaats is. Wel proper, maar heel koud of super heet water. Eigenlijk niet te gebruiken. Daarvoor neem je toch een camping en geen camperplaats. Spijtig.
idd een heel leuk plekje aan de Rijn. Alles goed geregeld. Meteen betalen bij aankomst aan automaat, ticket aan de raam leggen. Geen voorzieningen!
Mooi en verzorgd sanitair. Maar heel veel lawaai van E6, vrachtwagens industriezone, trein,....
3 km van het centrum van Kristiansund. Geen afgebakende plaatsen, meeste op gras. Zeer nat en sompig terrein (waardoor alles snel vuil is). Sanitair dringend aan vernieuwing toe.
Sitecode: 19153
Mooie plaats aan het water. Er zijn geen voorzieningen. Gratis. Je hebt inderdaad geen geluid van de E6.
zeer ongezellige parking onder de kabelbaan. wij zijn weg gereden.
Een gewone parking zonder faciliteiten, wel op wandelafstand van het dorp. Wij hadden plaats genoeg. Het zijn wel gewone parkeerplaatsen voor wagens, niet voor campers.
Betalen met QR code, je ontvangt een mail met alle info oa de code voor het sanitair gedeelte. Alles was erg netjes. Ruime plaatsen en zijdelings zicht op water. Mooie en rustige plek.
Twee sterren voor het mooie uitzicht. Zeer onvriendelijke en onbehulpzame uitbater die duidelijk weinig zin heeft in campers die doorreizen. Je staat op een kleine plek ver weg van sanitair en zelfs vuilnisbakken. Sanitair en keuken zijn proper maar dringend aan vernieuwing toe.
leuke plek bij het water, brede plaatsen. Eenvoudig sanitair in een container, maar heel proper en handig.
mooie en ruime camping, luxueus sanitair (muntjes per 5 min douche). Dicht bij autostrade, handig bij doorreis maar wel wat lawaai. Onbegrijpelijk dat je 100 NOK moet betalen om chemisch toilet camper te ledigen.
Goede uitvalsbasis voor bezoek Trondheim, brede plaatsen. Wel naast een trein (geen drukke lijn) en een bedrijf = 's morgens mogelijk wel wat lawaai. onze elektriciteit werkte helaas niet. 370 NOK betaald.
mooie en ruime plaatsen, rustige ligging. Wandelafstand tot centrum Caromb met leuke cafés en restaurants. Sanitair is ok, maar geen toiletpapier aanwezig en douches beetje onpraktisch. Vriendelijke uitbater.