@Tonic01
Kenteken wordt gescand als je oprijdt. De volgende morgen kenteken invoeren en betalen. Om 7 uur geprobeerd te betalen samen met wat anderen gasten. Storing bij iedereen. Geen storings telefoonnummer en nummer op deze app pas om 8:30 bereikbaar. Iedereen dus opgesloten,slagboom er maar af geschroefd en politie gebeld. Die vonden het een goed idee! Slagboom netjes terug geplaatst maar met 2 uur vertraging goedkoop gestaan. Leuk die moderne troep!
Ik snap niet waar al die geweldige recensies op gebaseerd zijn. Misschien als je een natte broek krijgt van een uitzicht? Het uitzicht op sommige plaatsen is inderdaad mooi maar de plaatjes zijn zo smal dat je de luifel niet kan uitdraaien. En nee wij waren niet met een grote camper maar een camper busje van 5 meter. In de volle zon zonder schaduw en luifel dan krijg je alleen een natte broek van het zweet! Mooie plek voor een tentje. Snel weg.
Tja voor de staat van het sanitair zou je direct 1 ster geven vol insecten en zo te zien al langer niet schoongemaakt. Daarbuiten zou deze camping een pareltje kunnen zijn. vrije plek keuze alle rust en ruimte met een mooi zwembadje. Begin Juli en er stonden 2 campers!! Eigenlijk een heerlijk plekje dat wat liefde nodig heeft. Ben je niet afhankelijk van sanitair en hou je van vrijheid en rust? Dan zeg ik doen!
Voor Corsicaanse begrippen een hele mooie camping. Mooi ruime plaatsen met veel privacy vrije plaats keuze. Nadeel alles moet cash betaald worden ook in de campingwinkel. Voor de liefhebbers het rechterdeel van het strand wordt gebruikt als naaktstrand.
schaduwrijke afgebakende ruime plaatsen. Sanitair redelijk tot goed schoon. Warm water douches met drukknoppen. Goede gratis WiFi. Strand op loop/fiets afstand. Zwembad en goed restaurant. Het middengedeelte met vaste plaatsen is al een bezichtiging waard :-)
minimale eisen van een camping? stroom, schone wc's ,warm water en een beetje internet Met die eerste 2 zit het best goed maar die laatste 2 zijn bagger. Dan kun je fancy doen met oplaadbare polsbandjes en een hightech nutteloze camping app. Maar je kunt beter zorgen dat de basis op orde is.

plaats voor 6 campers in verharde vakken. Alle vakken voorzien van eigen waterpunt (gratis) en eigen stroom (betaald). Zelfs zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen hiervoor moet je wel een app downloaden. Mogelijkheid voor lozen grijs water. Rustig gelegen bij een voetbalveldje. Aan de achterzijde loopt een weg Maar daar heb je niet echt last van.
rust en ruimte. plekken onder bomen. zwembad is open voor alle publiek. door de week gratis maar in het weekend moet je een ligbed reserveren voor 4 euro. Geen winkeltje brood kun je bestellen bij het restaurant. verbeterpunt douches drama warmwater voorziening is onder de maat. Ook kun je in de doucheruimte niks kwijt.
achter op de parkeerplaats bij de Ikea. plaats voor 10 campers. Geen faciliteiten alleen een vuilnisbak. ideaal vooraf of na een dagje Pisa. Centrum op 5km
Sitecode: 42055
Aardige ontvangst en we betaalde 22 euro per nacht ex belasting voor 2 personen met camper. klein winkeltje en een restaurantje waar je lekker kunt eten. Voor het aanwezige zwembad met ligbedden betaal je extra 3 euro pp per dag. Douchen met muntjes 1 euro per stuk. Toen wij er waren was alles netjes schoon maar de camping is ook maar half vol. In het hoogseizoen kan ik me voorstellen dat iedereen wat dicht op elkaar staat.
eenvoudige camperplaats dichtbij het meer. gratis en voor niks in dit dure toeristen gebied dus wat wil je nog meer.