@TonnieBrands
- 2026
- Ander
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Deze camping heeft een groot terugkeer gehalte alles lekker relaxed Nog nooit geboekt Altijd plek Elke vrijdag life muziek in het prima camping restaurant en de omgeving is werkelijk formidable Niet ok is is de plakboel die uit de bomen komt Gaat er zonder zeep en met koud water gemakkelijk af Niet te lang laten zitten Veel grote plaatsen tot 12 meter
Komen hier alweer voor de zevende keer Aanmelden kan idd lang duren maar voor de rest alles dik in orde ook het restaurant Aan de boskant binnen vijf minuutjes aan het heerlijke aflopende strand In de omgeving is van alles te doen zowel natuur als leuke plaatsen Camping heel geschikt voor Dickschiffe tot twaalf meter
Mooie rustige plaatsen schat ca 10 stuks met maximale grote Geen lage bomen op grevel met tennisbaan ook met grevel achter de CP plaatsen Het hele sanitair blok moet nog vernieuwd worden vandaar 3 sterren anders 5 Ruime plaats voor wc en grijs water zowel cassette als vaste wc tank Wel een rare aansluiting voor waterladen lijkt wel een luchtaansluiting Er is een poort en een vervallen receptie met niemand aanwezig 2 meertjes vd deur
Drama om binnen te komen aan de nieuwe betaalzuil Hulp van medekampeerders gekregen maar binnen mooie en schone plaatsen WC vergeten of met wasknijper op de neus Staat lengte max 10 maar de dame aan de hulplijn zij 9 meter 11 m gaat ook als ze er naar vragen 9 zeggen
Alles klopt hier Grote gastvrijheid door een gedreven familie met restaurant en bakkerij Sommige plaatsen ook voor XXL Gaan volgend jaar nog wat uitbreiden ook voor grotere mobiele Veel te zien in de omgeving waar de receptie veel over kan vertellen Kortom een hele relaxte fijne camping
Alles top In Bilbao fiets helmen uit de fietstas gestolen Dit doen we al 5 jaar zonder slot Later in de Pinxtos locatie waar we heerlijk gegeten hebben waarschuwde ze ons ook voor fietsen dieven Weg naar boven erg steil kan ook anders want naar beneden was eitje Maximale lengte gaat
Groot voor alle maten inclusief caravans rustig en gaf ons een veilig gevoel Klein half uurtje lopen naar het centrum met indrukwekkend museum de la Paz de Gernika 21/26 mei dicht
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Heerlijk rustig Voor de rest is alles al gezegd Dikke beesten van max 12 meter geen probleem Hebben bij de afslag naar de boerderij de linkerkant aangehouden Wel ff de gang eruit halen
2023
Alles over deze fantastische camping is al gezegd Toch nog een extra compliment aan het zeer vriendelijke personeel zoiets maak je maar zelden mee