@TonnyJeanne
- 2021
Sitecode: 42050
Geweldig mooie plek en heerlijk om te fietsen. Wij hebben het heerlijk gehad. Douches en toiletten netjes onderhouden ( ook zeker een pluspunt!) Wij komen graag nog eens terug Tonny en Jeanne
Supermooie plek om te overnachten. Bij aankomst werkte het pinapparaat niet, contact met eigenaren gehad en conclusie: dan wordt het verblijf gratis Super opgelost!
Met de camper 3 dagen op de camping gestaan, de eigenaren zijn super aardig en doen er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. camping ziet er top uit, net gemaaid gras en sanitair om door een ringetje te halen. Mooie omgeving om te fietsen. Wij komen zeker nog een keer terug.
Geweldig mooie camperplaats , hele vriendelijke eigenaren en met superschoon sanitair. Zelfs met dit warme weer denken ze eraan om de gasten in de watten te leggen met een lekker ijsje of heerlijke meloen. Wij komen zeker nog eens terug.
Mooie plek direct aan de Taag Super compleet, stroom , mooie douche en wc’s Afwas gelegenheid, water en wasmachine 2,- per was Dit allemaal voor 8,20 per nacht voor 2 personen. Superplek!
Mooie camperplek met 4 plaatsen. Super aardige Vlaamse eigenaren waarbij niks te veel is. Op zondagavond gezellig met alle camperaars, Bennie en Thérèse uit eten geweest en het was erg gezellig. Schone douche en wc , en elke plek stroom en water. Echt een aanrader!