@TonnyvanZee
- Vw California T5
- 2013
- Volkswagen
- Buscamper
grote en georganiseerde camping met veel kleine plaatsen en superschoon sanitair, lekker hete douches en een prima restaurant. smorgens broodjes te koop in campwinkel
Bij de receptie een plan gekregen waar we mochten staan. Toen we aanstalten maakten om onze plek te veroveren kwam er een bozige dame op ons af dat we daar niet mochten staan deze plaats behoorde toe aan een groep Na behoorlijk opspelen van mijn kant toch nog een redelike plaats gekregen Het sanitair is wel wat viezig Maar ja dat doen we zelf maar een betere schoonmaak zou ook wel op zijn plaats zijn.We betaalden € 30,- camper elekt 2 pers
Een prima camping met heel vriendelijk personeel. Schoon sanitair en mooie schaduwrijke plaatsen. We betaalden met seniorenkorting camper elektra en 2 personen €6,30 per nacht
We hebben 4 nachten bij Ronny doorgebracht. Elke ochtend lagen er verse broodjes klaar. Ook regelde Ronny een nieuwe kraan voor ons campertje. voor €20.- worden je fietsen naar Viseu gebracht en vanaf daar kun je terug fietsen naar de camperplaats
mooie camping, sanitair wat povertjes, leuk plaatsje om te gaan eten. Prachtige cathedraal om te bezichtigen
heel mooie camping met go6ede voorzieningen en een leuk gebied. Alleen het weer is slecht veel regen en koud. We staan hier voor 2 pers met camperbus en electra voor € 11,- per nacht
we zijn. hier 3 nachten geweest om Parijs te verkennen, we hadden s,middags gebeld voor een plek en die was er. maar door de drukte in Parijs kwamen we veel te laat aan dan de sluitingstijd. Maar het vriendelijke personeel heeft gewacht tot we er waren. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kreeg de aanbeveling om de GeoVelo app te downloaden voor fietspad naar Parijs en deze app werkte perfect ook in Nederland. wij betaalden €30,00 per nac
deze camping ter afsluiting van onze vakantie voor 2 dagen geboekt. Wat een deceptie, smerig sanitair koude douches en een rioollucht. En dat allemaal in het voorseizoen, voor 2 personen en een camperbusje moesten we voor deze wanorde € 42,- per nacht betalen. Ik zou zeggen bezint eer je begint
s,middags om 17.00 uur hadden we willen inchecken voor 3 nachten maar dat kon helaas niet. De camping was volgeboekt. We konden wel voor 1 nacht boeken. Schrik niet € 60,- voor 2 personen en een Vw camperbusje met elektra. Ik heb hiervoor bedankt. We zijn uiteindelijk op camping Les Rives beland aan de andere kant van Parijs. Zeer vriendelijk personeel mooie camping en voor de helft van het geld.
2 nachten op deze camping doorgebracht voor €21,- per nacht 2 personen met camperbusje en elektra. goed te fietsen baar het prachtige Salamanca. Helaas slecht geslapen door knetterharde muziek buiten de camping die tot 05.00 doorging.
we hebben hier 2 nachten gestaan met 2 personen een camperbusje en elektra voor € 61,- acsi deden ze niet aan. plezierige receptionist die alles goed uitlegde. De camping heeft lekker veel schaduwplaatsen en een prima zwembad. Het sanitair oogde wel schoon maar er hing een penetrante rioollucht in het gebouw. Met de bus naar Sevilla geweest, we hadden willen fietsen maar 41 gr was te warm.
de dame bij de receptie is aardig en begrijpt de Engelse taal voor 1 nacht met buscamper en 2 personen en elektra betaalden wij € 19,- wat Dik betaald is voor deze vergane glorie. Zwembad was gesloten ik denk voor eeuwig zoals het er nu naar uitziet. Sanitair was redelijk en een wasmachine kost € 4,- per was. Om Merida te bezoeken is het een optie.
prima camping om de Caminito del Rey te bezoeken. Wij hadden gereserveerd en kregen plek 004C op zich niets mis mee maar erg ongezellig. Het Santair is erg onder de maat maar je kunt het er mee doen. Kleine campwinkel aanwezig met smorgens vers brood meestal vanaf 10.00 uur.
Sitecode: 19429
een hele fijne ontvangst bij de receptie en mo heen zelf een plaats uitkiezen, buscamper met 2 personen en elektra € 25,00 per nacht. prima onderhouden sanitair en een fijn zwembad er bij. Met de Ebike naar Ronda in ongeveer 8 min. Ronda is zeer de moeite waard en is niet in 1 dag te doen. Aanrader om met de paardenkoets door en om Ronda te gaan dit waren onze best besteede euro s van dit jaar.
Fijne camping, 4 nachten gestaan voor €92,00 met 2 personen en een buscamper. Er is een restaurant op de camping maar hebben we geen gebruik van gemaakt. Ook is er een zwembad aanwezig en het sanitair wordt goed onderhouden. Het strand bevind zich op 3 min lopen vanaf de camping.
Zeer onvriendelijke ontvangst, Bij navraag waren er nog wel wat plekken vrij. Toen ik vroeg of het acsi tarief geldig was werd mij te verstaan gegeven dat die al bezet waren. Toen zij ze ook gelijk dat ze helemaal geen plaats meer had bij nader inzien. Ik zij haar dat dit wel wat onvriendelijk aan hoorde omdat er net nog wel plek was weliswaar geen acsi maar oké dan maar voor de volle mep van € 35 - naar er was niets meer mogelijk. Adios
vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam met de uitleg over het fietspad naar Valencia en het N.P. albufeira echte aanrader. De douches zijn niet altijd leķer warm maar worden wel goed schoon gehouden. De weg is wel een dingetje voor lichte slapers maar wij konden er prima om slapen. Wij betaalden €17,- per nacht voor een buscamper en 2 personen met acsi kaart
hele fijne rustige camping met heel vriendelijk personeel, het sanitairgebouw is wel gedateerd maar keurig schoon. Wij betaalden in mei € 16,94 per nacht voor 2 personen en een camperbusje met elektra en gratis WiFi wij komen zeker terug. Ook is het een mooi gebied om te fietsen tussen al het fruit en de druiven.
prima camping, mag zelf je plek zoeken, mooie ruime plaatsen en vriendelijk personeel. Ook is er een pizzeria en broodjesservice op de camping aanwezig. met de fiets of ook lopend ben je zo in het stadje chalon. we kunnen het Zwitserse restaurant erg aanbevelen niet duur en erg lekker gegeten.
De camping was vol er was nog wel plek op het camperterrein waar we uiteindelijk voor gekozen hebben. deze plek kostte net zoveel als een plek op de gezellige camping n.l. 65.50 voor 2 personen en een camperbusje. Het probleem was en ook wel een leuke bijkomstigheid dat de tour de France langs kwam..Daardoor moesten we noodgedwongen 2 nachten blijven. Ze hadden ook graag dat we cash betaalden maar daar stond geen korting tegenover dus mär gepind
prima doorgangsca.ping want gezellig en leuk is het er niet De prijzen kloppen ook niet meer. Vanaf 1 juli betaal je voor een camperbusje met 2 personen per nacht € 48,65 en de receptie melde mij dat vanaf 5 juli voor dezelfde plaats € 53,35 betaald moet worden. En dat terwijl je een paar kilometer land inwaarts ongeveer de helft betaald
super aardige ontvangst door een Engels sprekende dame. We hebben een fijne schaduwrijke plaats gekregen en naar Avignon op de fiets is heel goed te doen. Maar ook het dorp zelf is de moeite waard.
Een fijne rustige gratis camperplaats dichtbij een dorpje met een prima restaurant. Van hier uit door de Piano Grande naar Norcia gereden waar ze nog druk aan het restaureren zijn na de laatste aardbeving.