@TonnyvandenBurg
- 2016
- MAN TGE KNAUS VANSATION Halfintegraal
- 2022
- Ander

Wat een geweldige overnachtings plaats . Dank je wel gemeente ! WC legen , water € 3, wifi en prachtig uitzicht . Wat wil je nog meer ? Geen winkel of restaurantje in de buurt
Een hele fijne camperplaats. heerlijk gegeten in het restaurant , ook is er een goed restaurant in het dorp. super schoon sanitair . mooi uitzicht over haventje , wij stonden aan de waterzijde. op 3 km grote Plus supermarkt. naast de camperplaats prachtig vogel observatie centrum. Voor herhaling vatbaar
prijs klopt niet In juni € 33,50 p. nacht 2 personen incl toeristen belasting Hier niet gestaan dus verder geen beoordeling . Eigenaar was “beetje” onvriendelijk omdat ik de prijs te hoog vond en hij wilde liever niet dat ik nog terug zou komen . Wij zijn doorgereden naar Camping Polderzicht stukje onder Sluis . geweldig 👍 zie Review
Wij hebben hier 4 nachten gestaan op deze prachtige locatie. Geen - minpunten alles TOP 👍 Natuurlijke ook mede door de gastvrijheid van de “hardwerkende Paul 🤣👍” Op fietsafstand veel mogelijkheden Brugge , Natuurgebied het Zwin, Knokke . Het gezellige Sluis ligt op 4.5 km met heel veel winkels en ook een Jumbo . Groetjes van Tonny en José van den Burg

super fijne CP , vriendelijke ontvangst , dichtbij het centrum en langs de veerpont naar Ayamonte . Vila Real S Antonio is een heel mooi stadje met mooie winkels .
De camperplaats is er idd niet meer maar aan de andere zijde van het appartementen complex met groene balkons is een nieuwe CP . geen voorzieningen maar recht tegenover het prachtige strand en aan het einde van de boulevard met volop eet gelegenheden . Heel leuk de vissers bootjes op het strand . En dat allemaal gratis !
camper plek ligt niet in het plaatsje Calabardina maar tussen het plaatsje Calabardina en Collados aan Playa del Arros . Aan deze weg liggen meerdere mogelijkheden om vrij te kamperen . In het plaatsje Calabardina dat op loopafstand is , is ook een kleine supermarkt .
Omdat deze camping “belegt” was zijn we klein stukje verder op een camperplaats gaan staan. Wij wilde toch graag een kijkje nemen voor een volgende keer maar we werden onvriendelijke terug geroepen wat we gingen doen . Wij hadden ons aan moeten melden .Sorry hoor Wij hadden het “receptie “ hokje niet gezien en zijn er voorbij gelopen . Hij stond ons verder niet te woord. Deze man heeft gewoon geen fijn karakter dus niemand meer hier heen gaan !!
in eerste instantie waren we niet zo positief over de plekken op het asfalt maar ……. we zijn 3 nachten gebleven . Douche en toilet zijn schoon , hele goeie WIFI , op 5 minuten lopen goed restaurant en super fijn gefietst op Goeree Overflakkee. en dat allemaal voor € 19 👍 De plekken op gras op de camping zijn duurder .

Een geweldig fijne camperplaats . Super vriendelijke beheerders/ imker . Ludwig verkoopt heerlijke honing van zijn eigen bijen . Leuke fiets omgeving , fiets knooppunten in de buurt. Om de hoek is een leuk en goed restaurant en een snack bar. . In het dorp is een Spar supermarkt . Wij hebben enorm genoten . Groetjes van Tonny en José
Drukke camperplaats vanwege af en aan rijden auto’s met aanhangers voor de jachthaven. Plaatsen super mooi met op de 1e rij uitzicht op de Main . Gratis maar ook geen voorzieningen . Chemisch toilet mag niet geleegd worden op naastgelegen camping en er mag geen water genomen worden . Begrijpelijk maar om op camping te gaan staan was voor ons geen optie. Electra was een zooitje ; paar douches met gordijnen . Dus camping geen aanrader .
Wij zijn 2 nachten gebleven in het weekend en hebben genoten . Alleen maar lof voor deze mooie plek . De camperplaats was super netjes voor € 10 per dag en wij hebben apart het sanitair erbij genomen voor € 5 per dag . Wat een mooie schone badkamer ! Warme douche was € 1 . Borg sleutel badkamer € 20 . De beheerder is een hele vriendelijke man . Het restaurant was top . Het historisch stadje Meisenheim is 10 km. mooie fietspaden .
Nette camperplaats met afval bakken. Toilet legen gratis en schoon water betaald om de hoek bij oprit van de naast gelegen camping . Op de camping mooi gelegen restaurant met terras aan het water. Camper plaats kost € 16 per 24 uur en stroom kun je betalen per KWh . Aan de straat parkeren is geen € 6. 00 maar € 1.50 per uur en maximaal €15.00 . Voorschrift Maximaal verblijf 1 nacht maar meerdere nachten wordt geaccepteerd .
Super fijne camperplaats aan de Rijn met aan de overkant van de weg het prachtige Bacharach . Wij betaalden voor camper en 2 personen € 14 per nacht zonder elektra. Indien de camperplaats vol is dan is er een parkeerplaats paar honderd meter van camperplaats . Deze kost €10 per 24 uur . Goed kunnen eten in restaurant op de camping .
Mooie plek aan de Moezel en dat voor € 8.50 . Mogelijkheid om stroom te nemen voor paar euro extra . Super fietspaden aan de Moezel . Paar kilometer van Bremm dat behoort bij de 10 mooiste plaatsjes van Duitsland ?? Maar er zijn wel meer mooie historische stadjes om te bezoeken .
Even de brug over en je bent middenin het prachtige stadje Schiltach . Camping plaatsen zijn goed en mooi aan riviertje, sanitair is redelijk maar wel schoon . Jammer dat het jeugdige echtpaar niks doet aan achterstallig onderhoud van alles . Erg smalle doorgang om op camping te rijden met onze camper van 2.20 breed maar te doen . Prijs per nacht nu € 28 zonder stroom . Stroom is €5 . Douchen kan met Muntje van € 1
Wij hebben hier 3 nachten gestaan . prima plek . Er is een onverwarmd zwembad. Wandel mogelijkheid direct bij de camping en via fietspad kunnen fietsen naar Imst waar je kunt wandelen in een kloof . restaurantje stelt niks voor maar een klein stukje verder is een super gasthof met lekkere gerechten op de menu kaart ( een aanrader ) Douches verouderd maar schoon en heerlijk warm water.
Voor ons is het de 3e keer dat we op deze prachtige camping mogen staan. Dat we terug komen zegt genoeg . Hele mooie ruime groene plaatsen . Hele vriendelijke nieuwe eigenaar, heel behulpzaam. Fijne tips gekregen voor wandelingen. Strand is op 10 minuten loopafstand . Bakker, slager enz. zijn in de straat tegenover de prachtige vuurtoren. De WIFI zou achteraan op de camping beter kunnen.

Super fijne camperplaats . 10 minuutjes lopen en je staat in het mooie stadje Lazise . Een aanrader voor een gratis overnachting .
Fijne kampeer plek aan het strand , schoon sanitair met warme douche. Jammer dat in mei het terras gesloten was. Wel brood op bestelling verkrijgbaar. Supermarkt op 6 km. Verbeterpunt zou de entree kunnen zijn , deze is erg rommelig. Tijdens ons 5 daags verblijf hebben we een paar keer flink last gehad van rook die afkomstig was van het opstoken van afval. Prijs met korting ACSI €17.50
Wij hebben in juni 2 nachten gestaan op deze camper plaats. In een woord geweldig , prachtig uitzicht , zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Inderdaad heel dicht bij de winkels en restaurantjes . Wij zijn ook lopend naar de kaap gegaan . Er zijn geen toilet voorzieningen maar het uitzicht en strand maakt alles goed
Een hele fijne camperplaats, super vriendelijk en behulpzame beheerder. Prachtig uitzicht over de zee en heel mooi strand bereikbaar binnen 1 minuut lopen . Wij stonden hier om bezoek te brengen aan de kaap. Wij houden van wandelen en zijn naar de kaap gelopen maar deze is ook goed met de auto bereikbaar. Er is geen douche en toilet maar daar staat tegenover deze prachtige locatie.