@Tonyebb
- 2020
- Bürstner Lyseo TD 744 Harmony Line
- 2018
geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Het strand ligt direct voor de deur en er worden gratis bedden en parasols verstrekt. vlekkeloos schoon sanitair met onbeperkt warm water in geweldige douches. al met al een geweldige ontspannende plek met een ontzettend vriendelijk team, vooral Bruno, die niet genoeg kan doen om zijn gasten tevreden te stellen
uitstekende aire en geweldige waarde voor 5 euro alles inclusief. diensten een beetje gedateerd maar werken. betaal het postkantoor en vergeet niet de super auberge te bezoeken voor een maaltijd. we zullen je bedanken
geweldige lucht en grote waarde, bij aankomst was de slagboom naar beneden, we dachten dat hij gesloten was (COVID) maar terwijl we online aan het kijken waren of er ergens anders heen moest gaan, kwam er een dame dichterbij die ons binnenliet, diensten lastig te vinden en gras een beetje zacht na de regen maar een geweldige plek om te verblijven voor rust en stilte
mooie schone en opgeruimde aire maar niet veel hier buiten het seizoen, 20 sept zwembad gesloten en rivier ontoegankelijk om te zwemmen omdat ik van plan ben om een paar nachten te blijven, maar er maar één bleef
Geweldige aire met een geweldig uitzicht op de Pyreneeën in de verte, alle services voor een geweldige prijs van 8 euro per nacht, zeer vriendelijke eigenaar die 's avonds langskomt om de betaling te innen, niet veel te doen hier maar als je wilt zitten en chill het is perfect, als je zin hebt in een fietstocht naar de stad, houd er dan rekening mee dat het erg heuvelachtig is ... maar de moeite waard.
Sitecode: 41961
Aire op zichzelf is niet al te slecht, alle faciliteiten werken gewoon ergens voor recyclebare materialen, maar de buurman onderaan de aire had minstens 6 zeer rokerige vreugdevuren die het voor ons verpestten (we waren er maar 2 nachten), ramen allemaal open en rook in de lucht is niet lekker, toen ik met hem sprak, zei hij gewoon "als je niet gelukkig bent, blijf dan niet" nou dat deden we niet en met dit in gedachten zullen we niet terugkomen, zoals we wegging, hij sneed meer
We stopten hier met de bedoeling om een paar nachten te blijven, maar lage jongeren kwamen opdagen met motorfietsen die rond het plan d'eau racen. Voelde me een beetje kwetsbaar, dus we vertrokken na slechts een paar uur. Diensten waren ok, zij het een beetje krap om erin te komen.
Geweldig plek. Alles hier. Aire is een beetje schaars, maar er is hier het plan d'eau met geweldige wandel- en fietspaden, een strand aan het meer, een restaurant en picknickplaatsen wat niet leuk is gemakkelijk 10
Deze cp is niet langer geschikt voor kampeerauto's aangezien er een hoogtebeperking is aan de ingang (2m) de oude camping op 100 meter afstand is nu overgenomen door kampeerparking en is beschikbaar voor kampeerauto's
Een mooie rustige camping met alle voorzieningen inbegrepen. Leuke wandelingen alleen de rivier en een korte fietstocht naar Saumur.
Geweldige camping aan de rand van een heel mooi dorp, grote plaatsen op gras die bij nat weer modderig kunnen worden, erg rustig, kunnen profiteren van het onkruid / gras maaien, anders erg goed
Dit was ons allereerste uitje in onze nieuwe (voor ons) camper. Ik denk dat we misschien het beste zijn geweest. We wilden een gemakkelijke plek voor onze eerste reis en deze lucht is heel gemakkelijk. Twee grote servicegebieden met elk plaats voor twee voertuigen, veel grote plaatsen waarvan de meeste op hard grind stonden. We hadden moeite om een satellietsignaal te krijgen, want er zijn veel bomen in de buurt, maar het is uiteindelijk gelukt door te bewegen