@ToonKorsten
- 2019
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Aangekomen bij de camperplaats bleek deze gesloten te zijn ondanks dat campercontact de plaats als open aangeeft. Na wat moeizaam contact met een medewerker werd ons te kennen gegeven dat haar baas heeft gezegd dat ze gesloten zijn. Dus geen plekje, geen maaltijd, geen sanitaire voorzieningen. Overigens bleken de 4 camperplaatsen bezet te zijn. De lokatie is prachtig hier aan het begin van het Götakanaal. Check de website voor openingstijden.
Maart 2026
super ontvangst op de camping, zo vroeg in het seizoen waren we de enige gasten. douches lekker warm, alles goed schoon. zeker een aanrader als je in de buurt bent. stadje Alba de Tormes op loopafstand en leuk om te bezoeken. lekker autenthiek. mede dankzij de zeer enthousiaste campinghouders was het een heel leuk verblijf.
de camping komt zeer sympathiek over. praktische snufjes helpen om een goede service te verlenen. bij afwezigheid kan op een bel gedrukt worden, waarop snel gereageerd werd. betalen via een Qcode, lekker warme douche, zonder muntje.
op de plek “Navigeer naar” was geen camping . het bospad volgend leidde na zo’n 1 km naar een camping, de camping bleek te bestaan uit vaste staanplaatsen, volgens een bewoonster, werd de camping alleen bewoond door vaste ouderen. er was geen receptie, wel een aardig grasveld met speeltoestellen waar we onze camper konden plaatsen. we zijn toch maar doorgereden. het was onduidelijk of en waar faciliteiten aanwezig waren.
zeer mooie ruime plaatsen, we hadden geluk met een heerlijk zonnetje. Een nacht geslapen, was verder vol ivm 80 jarige herdenking van de Franse bevrijding. zeker plek om nog eens terug te komen.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

een camping met een fantastisch relaxte sfeer. De eigenaar en zijn vrouw zijn zeer hartelijk en gastvrij. De eigenaar kookt de sterren van de hemel. lekker strandje bij de camping. wij hebben genoten.
buiten het seizoen als de zon schijnt, een prachtige camping. wij waren er van 12 april 2023 enkele dagen. een erg mooie omgeving voor wandelen en fietsen.
2022
Prachtig aan meer gelegen camping. Zeer vriendelijke en enthousiaste ontvangst door jonge Nederlandse familie. Prima plek om te vissen en te zwemmen. Eigenaar zeer behulpzaam en gastvrij en vol plannen om de camping nog mooier te maken dan hij nu al is.
Mooie camping. Wij waren hier ook in 2019. Zeer vriendelijke ontvangst en heel gezellig. Niets is Brenda en Rob te veel. En met veel enthousiasme bouwen ze nog steeds aan een nog mooiere camping .Een aanrader. Toon en Adrie