@TooskeBarbet
- 2023
- 2022
Wat een mooie plek, alles is er, heerlijk rustig en je kunt hier prachtig wandelen met de hond.
De stroom en het water waren niet meer aanwezig maar het is een mooie plek. Dicht bij het dorp en fijn om te wandelen. Wel water en toilet lozen
Dank gemeente Sittard. We hebben alweer voor de vierde keer hier een nachtje gestaan. Heerlijk met de hond gewandeld en rustig geslapen. Complimenten voor de mooie en gratis plaats.
Op zich een prachtige plek, we hebben fijn gewandeld met de hond. Er is plaats voor 4 campers en zelfs de stroom was gratis. Op de parkeerplaats er aanvast stonden er nog 12 maar dat was geen probleem. Jammer alleen dat drie van de vier plaatsen er samen stonden ( zo te zien al een aantal dagen) en ‘s nachts een feestje hadden tot drie uur. We hebben dus niet geslapen.
We hebben hier heerlijk gestaan, lekker rustig, ‘s nachts hoorde je de stilte. fijn met de hond in langs de Elbe gewandeld Jammer dat het vuil water met een slang weg moest en de stroom deed het niet
De beheerder is heel vriendelijk Eigenlijk is het een kleine camping met veel vaste plaatsen. We stonden tussen de caravans Het was wat rommelig maar met doche en toilet die wat gedateerd zijn 500 meter van de zee met kiezel strand. Mooi wandelpad begint 75 meter van de camping.
dank Voutré, wat een mooie camperplaats is dit. Wij stonden alleen in een weide van madeliefjes en paardenbloemen. Zo stil en rustig. Een keurig net toilet en ook de andere voerzieningen zijn top. We hebben een prachtige wandeling gemaakt langs de bloeiende koolzaadvelden.
Wat hebben we hier fijn gestaan. Van zondag op maandag maar heel stil in de nacht. Met een prachtige speeltuin met picknicktafels en bankjes, met een park waar je rond een meertje kunt wandelen. Echt een aanrader voor mensen met kinderen
Jammer maar het terrein is nu een bouwplaats Er staat een bordje verboden voor campers.
Sitecode: 20979
Prima plek, even naar de overkant van de Vienne en je kunt er heerlijk wandelen. Slapen met het zachte geruis van de Tauron.
Een fijne plek, we hebben heerlijk met onze Barbet gewandeld in het bos. Wel wat geluid van de doorgaande weg gehad
Hier is niets, het staat tekoop. Geen contact per telefoon. Op naar de volgende.
Wij hebben hier heerlijk 2 nachten gestaan. Alles was aanwezig, douche, afwasgelegenheid, stroom, water, lozen. En alles even schoon. Wel achter een grootmazig hek maar geen slagboom of andere belemmeringen.
Wat een mooie ruime plaats is dit. Heerlijk beschut voor de felle zon, het geruis van de wind in de bomen. Wij nemen de treinen voor lief.
Sitecode: 2064
Het was netjes, een mooie omgeving maar niet een plaats waar we nog eens terug willen komen
Sitecode: 12081
We stonden alleen maar het was heel druk bij het zwembad. Je staat er bepaald niet rustig. Misschien is het met wat slechter weer beter?
Deze plek bestaat niet meer
Prachtige locatie bij ern mooi park met verl speelplaatsen voor jong tot oud. Gedurende ee avond en nacht verl overladt gehad van luidruchtige beziekers en doorgasnde weg.
Mooie plek met alles wat wij nodig hadden. Er is een heerlijke uitlaatplaats voor honden
Prachtige, ruime plekken met een picknick tafel tussen het groen. Mooi om te wandelen. Wij hebben moeten bellen op er in te kunnen en ook de volgende campenaar heeft hulp moeten vragen. Grappig genoeg komt er dan een politieauto voorrijden met een agent die help. Nog bedankt meneer de agent.
Prachtige plek om te wandelen en van het schitterende uitzicht te genieten. ‘‘s nachts heerlijk rustig
Een uitgestorven dorp met zo’n mooie camperplaats. Vreemde nachtvogels gehoord maar verder zo stil en dromerig, voor één nacht een prima plek.
Wat een mooie plek is dit, schoon en stil ook al stonden er veel campers Alles was goed voor elkaar.
Wat een prachtige plek, jammer dat de zuil niet zo hygiënisch is maar we toch zijn een extra dagje gebleven. Tooske 2020
Mooie, schone plaats, zeer verzorgd. Wel aan een doorgaande weg dus voor goede slapers Eiwito
Wel een mooie plek om te staan maar de beloofde douche en toilet waren behoorlijk vies, toch maar niet gebruikt. Wel lekker stil
prachtige plek, heerlijke wandeling om het meer gemaakt, de hond lekker gezwommen. Maar de stank die er hing 😝. We zijn toch maar verder gegaan Eiwith
Wat een heerlijke plek is dit, schoon sanitair en een fantastische uitzicht Heerlijk stil, je hoort alleen de wind in de bomen (het waait blijkbaar vaak hier) en de vogels. Er komt ook geregeld een vale gier laag over vliegen, een respectabel gezicht