@Topigno
ze gaven me een boete
Na een lange reis vanuit Italië zijn we hier gestopt. Klein gebied maar zeer rustig en met alle diensten, huidige tokens om te kopen in de nabijgelegen winkel.
Ik kwam na een maand terug en de twee kampeerders waren er altijd, met het verschil dat nu er geen kracht meer is, het zal zeker worden verwijderd vanwege deze onbeschaafden.
Noisy 3 plaatsen, 2 waren bezet door de lokale bevolking en ook met behulp van de huidige, ik denk niet correct.
Ik vond het gebied comfortabel zowel voor de afstand van het land en voor de rust, het enige dat ook de auto's parkeert en er zou moeten zijn. Iets hellend terrein vereist aan één kant wiggen.
Goed onderhouden gebied, gebrek aan dat de bar buiten is en voor mij in het hoogseizoen is de betaalde prijs te hoog.
Slecht
Uitstekend rustig plaats alle diensten die een camper kunt proberen, uitstekend eten keuken, zeer vriendelijk, goed shuttle service met Matera en shuttle gids.
Zeer slechte ervaring die we werden in een nieuw gebied volledig te zetten zonder de mogelijkheid van het in de zon elektra-aansluiting, en met een land erg verwend, en dan betalen dezelfde hoeveelheid die in het bos was.
Samenvatting na een nacht in dit gebied: drukke straat en de kerktoren die ieder uur uur en een kwartier, comfortabele ruimte ringen voor het laden en lossen of om te stoppen voor een dag, misschien is dat drukke zaterdagavond was? Bah!
Grote CP - aan oever van het meer - zeer schoon en rustig - nabijgelegen pizzeria en een restaurant.
Ik was in september 2015 op salone di Parma, omgeving rustig, ondanks de nabijgelegen snelweg.
Parking gemengd, zeer rustig, zacht glooiend, geweldig om het dorp en het kasteel te bezoeken.