@Toto65
- 2001
- Challenger Magéo Premium 367ga
- 2019
prachtige camping met veel klasse. Zeer rustige locatie met uitzicht op het stadje St Ives. een beetje duur, maar de moeite waard gezien het comfort.
gewoon prachtig, zonder aarzeling aanbevelen.
geweldige camping midden in de natuur. wilde paarden rondom de camping. Zeer mooie plek om te wandelen of fietsen.
Zeer mooie camping. zeer warm welkom. Ik raad het zonder probleem aan.
aangename en rustige omgeving. het fietspad loopt er vlak naast
onberispelijke omgeving goed gelegen met een zeer goed restaurant op 600 meter afstand
bovenkant
prima camperplaats voor een bezoek aan Troyes en omgeving. We brachten 3 geweldige nachten door. Adviseren
Sitecode: 82014
Mooie camperplaats, vrij rustig en ideaal voor een bezoek aan de stad.
rustige omgeving om te overnachten op het platteland. Leuk stadje.
het is een goed gebied om Dinan te bezoeken. zeer mooie stad om te bezoeken. op zondag is parkeren gratis.
Zeer mooie camperplaats om 1-2 nachten op het platteland door te brengen. rustig en schoon raad ik zonder probleem aan. dank aan de gemeente Lizio.
zeer verzorgde camping en zeer goed gelegen voor een bezoek aan Hauterives. Rustige en groene plaats. zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Aanbevolen camping.
Super verzorgde en schone camping. Het restaurant serveert zeer goed eten tegen een fatsoenlijke prijs. alles is ter plaatse en zeer goed voor een bezoek aan het eiland. mogelijkheid om een auto te huren naast de camping. aanbevelen
zeer mooie camping. het personeel en de eigenaar zijn erg gastvrij. we hadden 2 foutloze dagen.
zeer rustige omgeving en dichtbij om het kasteel van Guédelon te bezoeken. het gebied is vrij en elke avond komt er een heer langs om de folders van de streek uit te delen. richting de waterkraan wordt een spaarvarken geplaatst. het ingezamelde geld is voor de uitjes van de schoolgaande kinderen. alles in een zeer vriendelijke sfeer.
Kleine gezellige camping met alle voorzieningen. zeer warm welkom van het personeel. zonder probleem aanbevelen om de regio te bezoeken.
zeer mooie en goed uitgeruste ruimte. dank aan de gemeente voor het ter beschikking stellen.
rustige en goed uitgeruste plek aan de rand van het kanaal. er waren 3 plezierschepen maar geen zorgen. we hebben een tour van 27 km gedaan die terugkeerde via Chateauneuf. de persoon die zorgt erg vriendelijk. Ik raad dit gebied aan
ideale plek om Beaune te bezoeken. heel goed geslapen
agri camper lekker schoon. aan te bevelen voor een bezoek aan de stad. rustig. aanbevelen
lekker rustig parkeren. aan te bevelen om een nacht door te brengen om de grotten te bezoeken, maar niets meer.
Ik geef 2 sterren, hoewel de lucht erg goed is. Aan de andere kant laat de ontvangst door het paar managers te wensen over. je moet 's middags uitgaan, anders kost het je 10 € meer als je langer dan 1 uur bent. Ik kwam de dag ervoor om 18.00 uur aan. niet erg correct. maar verder is de omgeving prima.
hartelijk welkom door de manager en een fles wordt u met een glimlach aangeboden. je kunt ook zelfgemaakte olijfolie kopen. zeer goed onderhouden omgeving aan te bevelen
Sitecode: 20375
zeer goede en rustige omgeving. ideaal om Lecce op de fiets te bezoeken via landweggetjes die vaak door het verkeer komen. aanbevelen.
mooie lucht en goed gelegen. welkom van de eigenaar. dicht bij alles. zonder probleem aan te bevelen
Leuke camping, zeer goed gelegen om Luzern te bezoeken. 200 m van het transportmuseum en voor het zwembad. Rustig en het restaurant heeft zeer goede pizza's en zeer goede rosti voor een zeer redelijke prijs. Aanbevelen.
Camping midden in de natuur en goed gelegen. Ideaal voor Valdes op de fiets of te voet. Heel vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Aanbevelen
Zeer verzorgde en rustige camping. Ideaal voor fiets- en wandeltochten. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Aanbevelen
Zeer mooie plek vriendelijk huis. De badkamers zijn schoon en het zwembad is geweldig. Strand op 500 m en kleine strandtenten. Aan te bevelen omdat het een rustige plek is en de vreugde en de nacht rust.
Schone en rustige camperplaats aan te bevelen
Parkeren zonder enig gemak maar zeer goed. Kleine bar aan de voorkant. Aan te bevelen
Kleine mooie camping met een leuk welkom van het personeel. Goed geplaatste bus, taxi of te voet om deze prachtige stad te bezoeken. Aan te bevelen
Camperplaats op parking zonder elektriciteit maar riolering en Ecossia. Zeer kalm om aan te bevelen
Camperplaats alles is in de buurt, handel, oude stad, maar geen lekkage wc etc .. aan te bevelen om Burgos zeer mooie stad te bezoeken
Eigen camperplaats. Zeer gastvrije en behulpzame bazen alles is in de buurt, handel, oude stad, restaurants, enz. Een aanrader
Rustig en schoon, vriendelijk strand en pizzeria op 50m. Ik kan alleen maar aanraden
Zeer rustige omgeving aan zee, kleine leuke bar door tegenvalletjes alleen jammer dat er geen diensten zijn.
Eigen camperplaats. Zeer gastvrije en behulpzame bazen alles is dichtbij, handel, oude stad, handel enz .. aan te bevelen
Zeer mooie en zeer schone omgeving. Niets te zeggen voor 3 € te betalen aan de bar. Plaatsen rond mooi en erg stil. Om te adviseren
Geweldige kleine camping zeer gastvrij en vriendelijk in het midden van een appelboomgaard en een boerderij.
Gebied zeer goed 50m van de zee. Manager zeer gastvrij en vriendelijk. De faciliteiten zijn allemaal nieuw zeer schoon en goed onderhouden. Loop naar de stad. Om zonder probleem aan te bevelen
Het gebied van 9-10.04.18 goed passeren voor 22 € 24 uur, douches warm en schoon. Zeer goed om het eiland Ortigia te bezoeken (bus N 2) of 1,8 km lopen en de ruïnes 600m. Afvoer, schoon water en wc om aan te bevelen
Zeer welkom en ideaal om de vallei van de tempels te bezoeken. De baas is een heel aardige kleine welkomstdrankje en ook lokale productvoorstellen zoals wijn-olijfolie. Voorstel van kleine regionale restauratie heel goed voor het hebben daar gegeten. Ruimte om aan te bevelen
Manager erg aardig en oké bezocht 1-2.04.18 om zonder probleem te adviseren, zelfs om Palermo te bezoeken is er de bus 806 die passeert.
Zeer mooi schoon en goed onderhouden. Bezocht van 3-4.04.18, om te adviseren.
Zeer goede gemengde parkeerplaats, kleine winkels in de buurt. Bezocht op 5.04.18
Super camperplaats, de ontvangst is erg goed. Gemakkelijk om de stad Merano te voet of met de bus te bezoeken. Het zwembad is uitstekend, vooral in het weer hitte! aanraden
top
Zeer schoon en dicht bij het centrum. Bedankt aan deze gemeente!
erg mooi gebied. Volg de borden naar de raad route. Anders wordt de beproeving om er te komen door de stad.
Mooie camping, zeer groot en goed uitgerust, op 15 minuten lopen van het mooie dorp Mimizan.
Area goed gelegen tussen Bayonne en Biarritz. Om de steden te bezoeken moet je met de fiets gaan, want er zijn mooie fietspaden. En goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jammer dat er geen stroom is.
Zeer mooi gebied op een hoogte van 1000 meter. Zeer rustig. Aan te raden. Jetons zijn te koop in het dorp bij de winkels. Hartelijk dank aan de gemeente
Hele aardig plek. De omgeving is geweldig. U kunt er wijn proeven en kopen en de prijzen zijn zeer correct!
Gebied zeer goed met 6 gratis plaatsen en 16 betaalde. 24 tot 72 uur met elektriciteit, water en lozen. Enige nadeel beweging in Bergerac.
Zeer goed ontworpen camperplaats. 24 uur verbleven en het gehucht Meneham 500m bezocht. We konden ook 2 dagen onze natte spullen drogen! Zeer mooie plek.
Het gebied is alleen gratis als je eet bij de crêperie! Grijswater lozen 1 euro, zwart water lozen 2 euro, drinkwater 2 euro en elektriciteit 5 euro per nacht! Toegang tot zandstrand 100m prima! Anders is de plek was geweldig!