@TotosDawn
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hele fijne camping, mooie plekken met fantastisch uitzicht. Vriendelijke uitbaters die je kinderen meenemen met boederijtaken (schapen binnen halen). Broodjesservice. Meertje op 25 min lopen (de eerste mogen honden in, de 2e niet). Schuin tegenover de camping een huis met 3 honden die de hele dag blaffen, dat word wel vervelend, kan de camping echter niks aan doen. Ook weinig mogelijkheden tot echt goede bergwandelingen. Maar al met al 5 sterren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Geweldige camping! Op loopafstand van kabelbanen, startplekken van wandelroutes en aan een rivier. Keurig sanitair, wel veel te weinig voor de hoeveelheid campinggasten. Fijne bar waar je kan ontbijten en kleine broodjes kan eten. Ik zou er zo weer heen gaan!!!
Sitecode: 41915
Ruime plekken, mooi aan het meer. Maar ontzettend hond onvriendelijk (mogen niet op de camping en binnen 100m van de camping plassen/poepen). Oude wc's, geen handzeep bij wc's, bizar afvalbeleid wat ze als havikken in de gaten houden, zelfs bij de afval op een stoel zitten om je te checken. De bandjes moeten ze zelf omdoen en geven ze absoluut niet mee om zelf om te doen. Dure camping voor wat je krijgt.
Een prachtige plek met vriendelijke uitbaters. Plekken wat krap, geen wc papier en te weinig douches (2 mannen en 2 vrouwen) voor de grote van de camping. Wel een fijn zwembad, goede broodjesservice, prachtige wandelpaden in de omgeving!
Mei 2026
Sitecode: 81921
Helaas geen contact met deze camping te krijgen.
Maart 2026
1 nachtje gestaan eind april op doorreis, dit was echt prima! We vonden het jammer alweer weg te moeten. Voor kinderen een top camping. Net sanitair, alleen wat koude douches. Broodjesservice aanwezig. We zullen hier zeker terugkomen dit jaar!
12 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

Prima camping, mooie uitzichten en heerlijk wandelen in de omgeving! Restaurant Meckies is een aanrader om heen te wandelen. Camping heeft smorgens broodjes, warme douches, keurige verzorgde camping! Aanrader
Het is heerlijk op camping Maria bij Eva! Ze is ontzettend vriendelijk en behulpzaam! De camping is compleet, het sanitair vernieuwd. De uitzichten orachtig en je kan heerlijk wandelen in de omgeving! De kabelbaan even verderop de berg op is met kinderen fantastisch! Wij komen dit jaar graag weer terug!
Fantastische plek! Hier 2 nachten gestaan ivm heel slecht weer. Beloofd via email dat we boven mochten staan en na heel veel zeuren aan de balie mocht het bij aankomst daadwerkelijk. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Geen idee waarom. Hele fijne overdekte plek waar je kon zitten, hangstoelen met prachtig uitzicht. Heel snel in hartje Ljubljana. 5 sterren!