@TotosDawn
1 nachtje gestaan eind april op doorreis, dit was echt prima! We vonden het jammer alweer weg te moeten. Voor kinderen een top camping. Net sanitair, alleen wat koude douches. Broodjesservice aanwezig. We zullen hier zeker terugkomen dit jaar!
Prima camping, mooie uitzichten en heerlijk wandelen in de omgeving! Restaurant Meckies is een aanrader om heen te wandelen. Camping heeft smorgens broodjes, warme douches, keurige verzorgde camping! Aanrader
Het is heerlijk op camping Maria bij Eva! Ze is ontzettend vriendelijk en behulpzaam! De camping is compleet, het sanitair vernieuwd. De uitzichten orachtig en je kan heerlijk wandelen in de omgeving! De kabelbaan even verderop de berg op is met kinderen fantastisch! Wij komen dit jaar graag weer terug!
Fantastische plek! Hier 2 nachten gestaan ivm heel slecht weer. Beloofd via email dat we boven mochten staan en na heel veel zeuren aan de balie mocht het bij aankomst daadwerkelijk. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Geen idee waarom. Hele fijne overdekte plek waar je kon zitten, hangstoelen met prachtig uitzicht. Heel snel in hartje Ljubljana. 5 sterren!
Heerlijke camping! Vlak aan de Soca river waar je kan zwemmen naar hartelust (koud!) en fantastisch kan wandelen. FCFS camping. Je mag zelf je plekje uitzoeken. Klein restaurantje maar geen hoogstandjes. Heel beperkt brood smorgens. Toiletten schoon, douches goed. Ik zou terug komen!
Hele leuke camping! Aan een riviertje waar je heerlijk kan zitten en de kindjes kunnen spelen. Ook leuke wandelingen te maken. De douches zijn prima, het restaurantje betaalbaar maar geen culinair hoogstandje. Vriendelijk personeel. Vooral de ezeltjes tegenover de camping zijn een leuk schouwspel om te zien elke dag!
Keurige camping, prima sanitair. Helaas geen zwembad. We hadden eerst plaats 281 maar die stonk enorm naar urine. Verhuisd naar 269, is een topplek! Met de Shuttlebus en metro binnen 30 min in hartje Parijs! Kleine supermarkt die veel heeft en smorgens vers brood. Pizza's uit het restaurant heerlijk!
Een fantastische camping! Een klein paradijs. Wij hadden een eigen, ruime plek, met picnic tafel, eigen waterpunt en koelkast. Op loopafstand van 2 heerlijke stranden en mooie wandelroutes. Restaurant serveert heerlijke pizza's. Sanitair schoon, goed onderhouden. Douches zijn bloedheet, maar dat is een welkome afwisseling na al die koude campingdouches overal! Echt genoten hier!!!
Gezellige camping met veel Nederlanders, jong en oud. Mooi onderhouden, onverwarmd (!) zwembad. De plaatsen zijn ruim. Douches met drukknop, zijn redelijk lauw. Alles doet gezellig aan, vriendelijke receptie. Mogelijkheid tot eten afhalen en lekkere ijsjes. Camping ligt naast sportvelden dus zeker zo op de zaterdag erg gehorig met toeters en geschreeuw vanaf de zijlijn. Ook langs een weg waar veel motoren rijden. Maar over het algemeen prima!
Leuke, nette camping voor doorreis. Voor kinderen voldoende te spelen. Heerlijke pizza's in het restaurant. Máár, oud, vies, vervallen sanitair. Lauwe/koude douches. Geen werkende punten om water te tappen. Wc's waren ronduit smerig. Wc papier middels een niet werkende drukknop, geen wc brillen. Donkere hokken. Zwembad simpel maar leuk om erbij te hebben. Receptie altijd druk, lang moeten wachten.