@Tourboer10
- 2021
- Fiat Ducato Ducato
- 2016
- Buscamper
Heerlijke camperplaats. Leuke eigenaren. ik heb er 3 dagen gestaan. voor €60,00 Dicht bij de rivier, zodat mijn 2 zwarte Labradors lekker af konden koelen. Ruime en vlakke plaatsen. Alles wat je nodig hebt is er. ook een prima restaurant. Alleen een supermarkt is wat verder weg 7 km. Als ik nog een keer naar Montenegro ga , ga ik er zeker weer naar toe.
ik heb hier samen met mijn 2 zwarte Labradors 3nachten gestaan en het ziet er hier prima uit. Een aantal keren met de jonge beheerder een biertje gedronken en goede gesprekken met hem gehad,zodat ik wat meer over de cultuur en het dagelijks leven in Albanië geleerd heb. De 2 honden waren ook heel welkom. Het eten door moeders bereidt was ook erg lekker. De welkomst-en afscheids borrel, werden ook gewaardeerd. zeker voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 195017
Keurig nette camperplaats. Ook kleine afstand van de supermarkt, bank en andere zaken. De eigenaar doet er alles aan om het je naar je zin te maken . Ik betaalde voor 1 persoon € 20,00( geen stroom nodig) Voor mijn 2 Labradors hoefde ik niets te betalen . Leuk riviertje voor de deur waarin beide mannen lekker af kunnen koelen . Alles ziet er schoon en netjes uit. Helemaal top .
Alle negatieve reacties ten spijt. ik sta hier nu 3 nachten. ik ben de enige gast op dit moment. Maar met de hoge temperaturen is het hier fantastisch. Midden in de natuur van het NP Fruska Gora heerlijke schaduw plaatsen ,schoon sanitair. wel basic. Maar laten we eerlijk zijn. camperen is toch ook een beetje kramperen als je de luxe van thuis verwacht kun je beter thuis blijven. Vanavond samen met de beheerder een heerlijke bbq gehad . Top
3 nachten op deze supermooie camperplaats gestaan. Ruime verharde plaatsen met daarnaast een gazon voor iedere camper om lekker buiten te kunnen zitten. Honden zijn hier welkom en er is een plek waar ze vrijuit mogen rennen en spelen.. Het sanitairgebouw is in uitstekende staat en ook de wifi is goed te noemen. Kortom een plaats om terug te komen.
Op deze relatief nieuwe camperplaats werd ik uitstekend ontvangen. ik reis als alleenstaande samen met mijn 2 Labradors. Bij aankomst hartelijk ontvangen met een lekker biertje. Nog 2 biertjes gekregen en daarna hoefde ik slechts €10,00 af te rekenen. ik had geen stroom nodig. Toilet en douche aanwezig. Restaurant op 5 minuten lopen . De beheerder is druk bezig het aantal plaatsen met stroom en water uit te breiden. Het ziet er allemaal keurig ui
@meneer kraan. Vorig jaar regelmatig met u en onze honden hier gewandeld. We konden het goed vinden met elkaar, daarom valt deze review van u mij zwaar tegen. u weet dat het ver van de waarheid afstaat. Regels zijn regels. Als u dan op een fout gewezen word, accepteer dat dan en zeg sorry ik zal volgend keer de hond aanlijnen. Geschreeuw over en weer is dan niet nodig . En de eigenaresse verdient zeker uw kritiek niet. Zo jammer dit .
De bedoeling was om hier 2 of 3 nachten te blijven. Het zijn uiteindelijk ruim 3 maanden geworden. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Paula en Norbert zijn fantastische beheerders, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Een mooie CP van alle gemakken voorzien . ideaal startpunt voor mooie natuur wandelingen met mijn honden. Bedankt Paula en Norbert. Ik kom hier zeker weer terug . Peter, Morris, Mosi
Hele mooie camper/kampeerplaats. stond hier 26 en 27 oktober Op de kampeerplaats is alle sanitair aanwezig en zo goed als nieuw. Prachtige omgeving. Geen grote supermarkt maar bij een particulier adresje 100 meter rechts van de ingang kun je de belangrijkste dingen kopen. Niet herkenbaar als winkel. De jongedame spreekt uitstekend Engels.